- 29 Mart 2011
- 125
- 16
- 118
birsey sorcam bir nokta birsey hicmi görmedi???
gözukmez canım benim daha kuçucuk annesi .....benim betam 1932 di gene gözukmemişti 1 hafta bekle hayırlı gebelikler herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birsey sorcam bir nokta birsey hicmi görmedi???
arkadaşlar geçen ay yazmıştım adet oldum ama bu sefre yine belirtiler var reglime 6 gün var ve adet olmamak için bu ay dua ediyorum.inşallah hamileyimdir ama yine umutlanmak istemiyorum bugün dayanamayıp idrar testi yaptım yine tek çizgi yine tek çizgi offffff
canım reglime 6 gün var diyosun tek çizgi görünce üzülüyosun yumurtlamanın adetin ortasında olduğunu farzedersek 15-16. günler gibi olur. yumurtan dölllense bile 10 gün sonra sana tutunacak ve kanda çıkacak 15 gün sonrada irdarda çıkacak yani hemen hemen adet gününe denk geliyor stres yapma lütfen zor biliyorum bede 5 aydır uğraşıyorum ama sabır sabır[/QUOTE
arkadaşlar inanamıyorum adet oldum ya( kürtajdan sonra ilk adetim 29 şubattı sonra 24 martta oldum şimdide 18 nisan adet günlerin iyice düzensizleşti 25 güne düştü nerdeyse bir akıl verin kızlar ne yapmalıyım çok üzülüyorum
canım reglime 6 gün var diyosun tek çizgi görünce üzülüyosun yumurtlamanın adetin ortasında olduğunu farzedersek 15-16. günler gibi olur. yumurtan dölllense bile 10 gün sonra sana tutunacak ve kanda çıkacak 15 gün sonrada irdarda çıkacak yani hemen hemen adet gününe denk geliyor stres yapma lütfen zor biliyorum bede 5 aydır uğraşıyorum ama sabır sabır[/QUOTE
arkadaşlar inanamıyorum adet oldum ya( kürtajdan sonra ilk adetim 29 şubattı sonra 24 martta oldum şimdide 18 nisan adet günlerin iyice düzensizleşti 25 güne düştü nerdeyse bir akıl verin kızlar ne yapmalıyım çok üzülüyorum
kadın doğumcu yolu görünmüş sana
kadın doğumcu yolu görünmüş sana
evet galiba ama hiç gitmek istemiyorum hamile bayanları görünce çok ağlıyorum
merhaba aradan baya yıl geçmiş şimdi tekrar gebesiniz hayırlı olsun :) benim sormak istediğim şu ki lekelenme gerçekten damla damla mıydı yoksa akıntı gbi bir günde anca yarım ped kdr fln mı? şu an bu durumdayım da lekelenmenin 20. saatindeyimbenim ilk gebeliğimde kahverengi lekelenme olmuştu ve 2 gün sürdü.. Diğer ay adetim gelmedi bence sen gebesin arkadaşım.. Hayırlısı olur inş.önümüzde ki ayı bekle sen.. inşallah gebesindir arkadaşım.. :) haberlerini bekliyoruz..
Benim de sorum olacak yerleşme kanaması bir kere görülen birşey mi yoksa bir kaç gün sürebiliyor mu? Bu ay adetim normalden kısa sürdü ve üç gün boyunca her tuvaletten sonra bir damla kahverengi akıntı oldu, bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Korkuyorum artık başka birşey çıkacak diye
Aminn hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun hepimizin, bir dahaki adetimin beklicem bakalım yine aynısı olursa doktora gideyim ne olur ne olmaz Sorun varsa bile tatlim bi an once caresine bakilir. Korkma hiç. Allah dermansiz dert vermesin yeter ki. Hem guzel dusun. Hicbir sey olmsyabilir. Guzel bi haber de olabilir belki. Iyi duşunelim iyi olsun
Aminn hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun hepimizin, bir dahaki adetimin beklicem bakalım yine aynısı olursa doktora gideyim ne olur ne olmaz 
İnşallah canım. Kasıklarım ağrımaya başladı bugün bir de acaip gazım var adetime de iki,hafta var hayırdır inşallahInsallah kotu bisey yoktyr cnm. Iyi dusun sen yine, iyi olsun insallah
İnşallah canım. Kasıklarım ağrımaya başladı bugün bir de acaip gazım var adetime de iki,hafta var hayırdır inşallah
Kesin üşütmüşümdür hiç dikkat etmiyorum kendime göğüslerimi de acımaya başladı yumurtlama döneminde göğüs ağrısı oluyor muydu hiç hatırlamıyorumCanini sıkma sen. Yumurtlama dinemin gelmis. Bat a 14 gun kala falan o civarlarda oluyo. Eger hafif usuttuysen biraz sancili gecebiliyo