• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım??? Yerleşme Kanaması mı?

arkadaşlar geçen ay yazmıştım adet oldum ama bu sefre yine belirtiler var reglime 6 gün var ve adet olmamak için bu ay dua ediyorum.inşallah hamileyimdir ama yine umutlanmak istemiyorum bugün dayanamayıp idrar testi yaptım yine tek çizgi yine tek çizgi offffff

merhaba kızlar ben yaklasık 2 ayda bir adet görürüm duzensız .doktora gıttıgımde sorun gorunmuyor hormonlarda ve yumurtalıklarda sorun yok .en son 26 subatta adet gördüm 4 martta yumurtlama oldu hafıf lekelenmeyle. 2 gün önce(16 nisanda ) pembe akıntım oldu hastalanagımı dusundum ama yok.... kesildi şimdi. bu yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa kendımımı kandırıyorummm??

arkadaşlar geçen ay yazmıştım adet oldum ama bu sefre yine belirtiler var reglime 6 gün var ve adet olmamak için bu ay dua ediyorum.inşallah hamileyimdir ama yine umutlanmak istemiyorum bugün dayanamayıp idrar testi yaptım yine tek çizgi yine tek çizgi offffff

canım reglime 6 gün var diyosun tek çizgi görünce üzülüyosun:20: yumurtlamanın adetin ortasında olduğunu farzedersek 15-16. günler gibi olur. yumurtan dölllense bile 10 gün sonra sana tutunacak ve kanda çıkacak 15 gün sonrada irdarda çıkacak yani hemen hemen adet gününe denk geliyor stres yapma lütfen zor biliyorum bede 5 aydır uğraşıyorum ama sabır sabır

canım reglime 6 gün var diyosun tek çizgi görünce üzülüyosun:20: yumurtlamanın adetin ortasında olduğunu farzedersek 15-16. günler gibi olur. yumurtan dölllense bile 10 gün sonra sana tutunacak ve kanda çıkacak 15 gün sonrada irdarda çıkacak yani hemen hemen adet gününe denk geliyor stres yapma lütfen zor biliyorum bede 5 aydır uğraşıyorum ama sabır sabır[/QUOTE

arkadaşlar inanamıyorum adet oldum ya:(( kürtajdan sonra ilk adetim 29 şubattı sonra 24 martta oldum şimdide 18 nisan adet günlerin iyice düzensizleşti 25 güne düştü nerdeyse bir akıl verin kızlar ne yapmalıyım çok üzülüyorum

canım reglime 6 gün var diyosun tek çizgi görünce üzülüyosun:20: yumurtlamanın adetin ortasında olduğunu farzedersek 15-16. günler gibi olur. yumurtan dölllense bile 10 gün sonra sana tutunacak ve kanda çıkacak 15 gün sonrada irdarda çıkacak yani hemen hemen adet gününe denk geliyor stres yapma lütfen zor biliyorum bede 5 aydır uğraşıyorum ama sabır sabır[/QUOTE

arkadaşlar inanamıyorum adet oldum ya:(( kürtajdan sonra ilk adetim 29 şubattı sonra 24 martta oldum şimdide 18 nisan adet günlerin iyice düzensizleşti 25 güne düştü nerdeyse bir akıl verin kızlar ne yapmalıyım çok üzülüyorum

kadın doğumcu yolu görünmüş sana :(

bir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduum:( bole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın

SLM herkese ben yeniyim burda benimde ayın üçünde ilk gün kahverengi lekenme şeklinde geldi adetim. sonra ikinci günü kırmızı koyu renge döndü ve ikinci günü gece bitti.iki gün sürdü.bugun üçüncü gün ve yin ekahverengi leke olmus yıone kesilmıs hamile mıyım yardımcı olun..

benim ilk gebeliğimde kahverengi lekelenme olmuştu ve 2 gün sürdü.. Diğer ay adetim gelmedi bence sen gebesin arkadaşım.. Hayırlısı olur inş.önümüzde ki ayı bekle sen.. inşallah gebesindir arkadaşım.. :) haberlerini bekliyoruz..
merhaba aradan baya yıl geçmiş şimdi tekrar gebesiniz hayırlı olsun :) benim sormak istediğim şu ki lekelenme gerçekten damla damla mıydı yoksa akıntı gbi bir günde anca yarım ped kdr fln mı? şu an bu durumdayım da :( lekelenmenin 20. saatindeyim

Benim de sorum olacak yerleşme kanaması bir kere görülen birşey mi yoksa bir kaç gün sürebiliyor mu? Bu ay adetim normalden kısa sürdü ve üç gün boyunca her tuvaletten sonra bir damla kahverengi akıntı oldu, bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Benim de sorum olacak yerleşme kanaması bir kere görülen birşey mi yoksa bir kaç gün sürebiliyor mu? Bu ay adetim normalden kısa sürdü ve üç gün boyunca her tuvaletten sonra bir damla kahverengi akıntı oldu, bu yerleşme kanaması olabilir mi?

başka nedenleri olabileceği gibi gebelik de olabilir cnm bence bir test yap

Korkuyorum artık başka birşey çıkacak diye :KK43:

Sorun varsa bile tatlim bi an once caresine bakilir. Korkma hiç. Allah dermansiz dert vermesin yeter ki. Hem guzel dusun. Hicbir sey olmsyabilir. Guzel bi haber de olabilir belki. Iyi duşunelim iyi olsun

Sorun varsa bile tatlim bi an once caresine bakilir. Korkma hiç. Allah dermansiz dert vermesin yeter ki. Hem guzel dusun. Hicbir sey olmsyabilir. Guzel bi haber de olabilir belki. Iyi duşunelim iyi olsun
Aminn hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun hepimizin, bir dahaki adetimin beklicem bakalım yine aynısı olursa doktora gideyim ne olur ne olmaz  :110:

Aminn hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun hepimizin, bir dahaki adetimin beklicem bakalım yine aynısı olursa doktora gideyim ne olur ne olmaz  :110:

Insallah kotu bisey yoktyr cnm. Iyi dusun sen yine, iyi olsun insallah

İnşallah canım. Kasıklarım ağrımaya başladı bugün bir de acaip gazım var adetime de iki,hafta var hayırdır inşallah

Canini sıkma sen. Yumurtlama dinemin gelmis. Bat a 14 gun kala falan o civarlarda oluyo. Eger hafif usuttuysen biraz sancili gecebiliyo

Kızlar!
Ben 29 nisanda adet oldum.14 mayısta kahverengi leke geldi akşamında da kan gördüm az miktarda. 5 gündür de az az kanama var.15 inde kan testi yaptırdım. Erken olduğu için mi bilmiyorum 0.100 çıktı.kızıma hamileyken de daha adet tarihim gelmeden su gibi akıntim olmuştu başka belirtim yoktu. Onu 3 haftalikken öğrendim. Kanama hiç gormedigim bi şey. Ben umidimi yitirdimama eşim hala ümitli.gebelikle alakası olabilir mibu durumun?

Canini sıkma sen. Yumurtlama dinemin gelmis. Bat a 14 gun kala falan o civarlarda oluyo. Eger hafif usuttuysen biraz sancili gecebiliyo
Kesin üşütmüşümdür hiç dikkat etmiyorum kendime göğüslerimi de acımaya başladı yumurtlama döneminde göğüs ağrısı oluyor muydu hiç hatırlamıyorum o_O

Back