• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı???

benimde aynı şekilde işte ped koydum ama hala hiç bişey yok peki bu dün kü kasık ağrımın bugün olmaması nedir acaba bi bilginiz var mı bunla ilgili ?

Benim kasık ağrısı oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum pek ama benim belimde ağrı olmuştu.Bir de yerleşme kanaması ise zaten tutunma aşamasında ağrı ve kanama yapıyor sonra kesiliyor. Benim ne bel ağrım kalmıştı o kanamadan sonra ne bişey. Kalktım bir de bütün evin camları sildim :1: Ertesi gün gittim tahlil yaptırdım, dıng dınggg ufaklık oradaymış meğer. Bence kan tahlili senin bütün sorularına cevap olacak. Bir de şöyle bir şey, geç döllenme olduysa adet tarihin geçse de idrar testi doğru sonuç vermeyebilir. En güveniliri kan, hiç durma bence.

Benim kasık ağrısı oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum pek ama benim belimde ağrı olmuştu.Bir de yerleşme kanaması ise zaten tutunma aşamasında ağrı ve kanama yapıyor sonra kesiliyor. Benim ne bel ağrım kalmıştı o kanamadan sonra ne bişey. Kalktım bir de bütün evin camları sildim :1: Ertesi gün gittim tahlil yaptırdım, dıng dınggg ufaklık oradaymış meğer. Bence kan tahlili senin bütün sorularına cevap olacak. Bir de şöyle bir şey, geç döllenme olduysa adet tarihin geçse de idrar testi doğru sonuç vermeyebilir. En güveniliri kan, hiç durma bence.

en iyisi dediğiniz gibi sanırım bi kan tahlili yaptırmak lazım :)

siz böyle merak ediyosunuz bi de beni düşünün :) iyi dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim bu arada :)) :16:

Bilmem mi, bende düşünüp duruyordum. En ufak şey acaba dedirtiyordu. Bir de hapı bıraktığım ay hamile kaldığım için, hep hapı yeni bıraktım dengem şaştı ondandır falan diyordum:1: Rica ederim ne demek, aynı duyguları yaşadım bende.

Bilmem mi, bende düşünüp duruyordum. En ufak şey acaba dedirtiyordu. Bir de hapı bıraktığım ay hamile kaldığım için, hep hapı yeni bıraktım dengem şaştı ondandır falan diyordum:1: Rica ederim ne demek, aynı duyguları yaşadım bende.

aynen bi de o durum var insan isteyince herşeyden süpheleniyo :)

kizlar nolur acill cevap verin ben bikac gun once bhcg baktirmistim yani bu lekelenmelerim falan olmadan 0.0 cikmisti sonuc bugun dayanamadim baktirdim yine 0.39 cikti acaba bu deger yukselir mi adetim gelmedi daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back