• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım??? Yerleşme Kanaması mı?

Kahverengi leke geldi bu ay bebek bekliyordum bende ama o lekeden sonra adet olacağım diye dusundum 2 gun var regl gunume

Benim sormak istediğim şey;
Bu hamilelik belirtisi olan kahverengi leke be kadar geliyor eger bebek varsa?

Kahverengi leke geldi bu ay bebek bekliyordum bende ama o lekeden sonra adet olacağım diye dusundum 2 gun var regl gunume

Benim sormak istediğim şey;
Bu hamilelik belirtisi olan kahverengi leke be kadar geliyor eger bebek varsa?
Çok az gelir 1 2 gün sürer benim bildiğim. Umarım güzeli haber alırsınız

Çok az gelir 1 2 gün sürer benim bildiğim. Umarım güzeli haber alırsınız
Ben hiç bilmiyorum benimde beklediğim regl tarihim 10 martti 8 martta adet sancim oldu kirmizi azcık kan geldi ve 2 gün lavo boya gittikçe küçük küçük pihti geldi 3 tane ağrı kesici aldim sandım olunca lekelnmeler 5 gün sürdü bende hamilemiyim değilmiyim onuda bilmiyorum

Ben hiç bilmiyorum benimde beklediğim regl tarihim 10 martti 8 martta adet sancim oldu kirmizi azcık kan geldi ve 2 gün lavo boya gittikçe küçük küçük pihti geldi 3 tane ağrı kesici aldim sandım olunca lekelnmeler 5 gün sürdü bende hamilemiyim değilmiyim onuda bilmiyorum
Bende pıhtı değilde akıntı sıvı şeklindeydi ve 4 gün sürdü adetimden 2 gün önce başladı ve 2gün sonra bitti kremsi sıvı geldi bidaha bişey olmadı herhalde yaş ilerledikçe böyle olması normal sanırım. Siz test yaptınızmı? Ben clearblue ile yaptım üzerinde adete 5gün kala yapılabilir yazıyordu olsaydı çıkardı... daha önce yaşamayınca insan tedirgin oluyor neyin nesi diye.

Bende pıhtı değilde akıntı sıvı şeklindeydi ve 4 gün sürdü adetimden 2 gün önce başladı ve 2gün sonra bitti kremsi sıvı geldi bidaha bişey olmadı herhalde yaş ilerledikçe böyle olması normal sanırım. Siz test yaptınızmı? Ben clearblue ile yaptım üzerinde adete 5gün kala yapılabilir yazıyordu olsaydı çıkardı... daha önce yaşamayınca insan tedirgin oluyor neyin nesi diye.
4 tane yaptm canım negatif çıktı

Benden pihti geldi kirmizi cok az kan geldi bitmeye yakında 4. Gün siyah geldi peceteye leke 5. Günde kahve rengi oldu bitti. 1 hafta snradan 2 gün ayakta cok gezdim eve gittin adet olcam gbi his lavoboya gittim pihti geldi idarrimi yaparken sonra peceteye sildim damar damar şeklinde kirmizi kan. Bidahada gelemdi sarı akinti var neden aceba

Benden pihti geldi kirmizi cok az kan geldi bitmeye yakında 4. Gün siyah geldi peceteye leke 5. Günde kahve rengi oldu bitti. 1 hafta snradan 2 gün ayakta cok gezdim eve gittin adet olcam gbi his lavoboya gittim pihti geldi idarrimi yaparken sonra peceteye sildim damar damar şeklinde kirmizi kan. Bidahada gelemdi sarı akinti var neden aceba
En dogrusu doktora danışmak ama seninkide adet gibi yada kist patlamış olabilir varmı böyle ihtimal beN çikolata kistinden şüphe ediyorum

Bende bilmiyorum ama çikokata kisti olabilir bende bütün belirtiler var bende.
Adet olcam zaman belirti veriyor 1 hafta kala dedim adet olcam kan azcık gelince tedirgin oldum anlamadım suan tarlusal kullanıyorum inşallah nisan 8 de adet olmam lazım olurum inşallah kızlar

Adet olcam zaman belirti veriyor 1 hafta kala dedim adet olcam kan azcık gelince tedirgin oldum anlamadım suan tarlusal kullanıyorum inşallah nisan 8 de adet olmam lazım olurum inşallah kızlar
Hayırlısı bende uzmana görüncem detaylı araştırsınlar londrada doktorlar çok yavaş Allah bilir ne zaman ögrenirim.

Benim de normalde adetim düzenlidir fakat bu ay 6 gün kala birkaç damla pembe diğer gün de bi parmak kadar da kahverengi lekelenme oldu sonra kesildi. Kafam çok karışık bilenler yazabilir mi?

Merhaba arkadaslar hamile olmak istiyorum 3 aylık evliyim bugün regl oldum pıhtı da geldi ama şuan kahverengi lekelenme oldu hamile olabilir miyim?

Bendede 8gün adet gecikmesi var. Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı Kahverengi ve pembe leke gelmeye başladı. Kan testi 4.85 çıktı. Hamilemiyim sizce

Back