• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım??? Yerleşme Kanaması mı?

hayatım daha küçük olduğu için ikinci çizgi hafif pembemsi görünüyormuş..benim de ilk ve ikinci gebeliğimde ilk zamanlarında aynen böle oldu ama maalesef ikinci bebeğimi kaybettim..İlk bebeğim şuan 17 aylık.. Sen istersen bi kaç gün daha bekle o zaman hem adet olmassan daha ii bi sonuc alırsın hem böylece doktora da gidip hayırlı haberini alırsın inşAllah.. Haberlerini bekliyoruz tatlım.. :)

bende test yaptım evde biri tam biri silik cıktı şimdide kan testı sonucumda hcg degerı 17.23 cıktı sızce hamılelık için yeterlımı doktorum ihtımal yuksek ama emın olamıyorum tekrar gel dedı ve ben sabah adet oldum ya da kan geldı bılemıyorum sancım da var bıraz kafam cok karısık napıcam bılemıyorum cok uzgunum suan :(((((

aynen bitanem.. Dediğin gibiydi bide azar azar geliordu.. kasım da olmuştum böle aralıkta adetim gecti ve test yaptım pozitif çıktı.. sen şuan adetinin kaçıncı günündesin? İnşallah Rabbim dilediğiniz gibi bi evlat verir.. :)

kızlar banada yardım ederminiz adetime 6 gün kala çok koyu kan geldi normaldede adetm hiç şaşmazdı ve ilk kez korunmayı bırakıp denedik yerleşme kanamsımı yoksa stresmi yaptımda erken geldi devamı gelmiyo kesik kesik oldu ve kasıklarımda hafif ağrı var

kızlar banada yardım ederminiz adetime 6 gün kala çok koyu kan geldi normaldede adetm hiç şaşmazdı ve ilk kez korunmayı bırakıp denedik yerleşme kanamsımı yoksa stresmi yaptımda erken geldi devamı gelmiyo kesik kesik oldu ve kasıklarımda hafif ağrı var

canim genelde korunmayi birakdikdan sonra bir kac ay böyle aden düzensizlikler yasaniliyor...eger dolu dolu kan geldiyse ahmilelik olamaz dün kadin doktorum bana öyle söyledi..eger lekenelme tarzi birseyse yerlesme kanamasi olabilir diyor...sen en iyisi biraz daha bekle, yada doktora git....

idrarda gebe cıktım iki çizgi.. ama adet oluyorum...:( düşükten korktular ama düşük yapmamısım şükürrr:)))) pazartesı tekrar kan vercem gebelıgın baslangıcı olabılır dedıler kesınlesck bakalım pazartesıyı beklıorum kızlar dua edın bana lütfen cok istiyorum bu bebeğiiii <3

idrarda gebe cıktım iki çizgi.. ama adet oluyorum...:( düşükten korktular ama düşük yapmamısım şükürrr:)))) pazartesı tekrar kan vercem gebelıgın baslangıcı olabılır dedıler kesınlesck bakalım pazartesıyı beklıorum kızlar dua edın bana lütfen cok istiyorum bu bebeğiiii <3

hayirlisi olur insallah rabbim kucagina almayi nasip eder insallah...
bol bol istirahat et dinlen ok;)

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum evde yaptıgım tahlile göre hamileyim sonra doktora gittim kan testinde 215 le haile çıktım ertesi gün khverengi lekelenme sonrası bir pedi krletecek kadar kanama sonra tekrar kahverengi lekelenme var artı kasık agrısı acile gittik tekrar kan testi sonucu 251 çıktı alttan ultrsonda baktılar hiç bişey görünmüyor ama doktor hamilesin küçük oldugu için görünmüyor dedi iki gün sonraya yeniden gel dedi bugün gittik kan tahlilinde 495 çıktı ama ultrasonda yine bişey yok dış gebelik olabilirde olmayabilirde dedi 2 gün sonra tekrar gelin dedi şimdi dış gebelik yaşayan varmı

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum evde yaptıgım tahlile göre hamileyim sonra doktora gittim kan testinde 215 le haile çıktım ertesi gün khverengi lekelenme sonrası bir pedi krletecek kadar kanama sonra tekrar kahverengi lekelenme var artı kasık agrısı acile gittik tekrar kan testi sonucu 251 çıktı alttan ultrsonda baktılar hiç bişey görünmüyor ama doktor hamilesin küçük oldugu için görünmüyor dedi iki gün sonraya yeniden gel dedi bugün gittik kan tahlilinde 495 çıktı ama ultrasonda yine bişey yok dış gebelik olabilirde olmayabilirde dedi 2 gün sonra tekrar gelin dedi şimdi dış gebelik yaşayan varmı

daha yeni bence gebeliğin kan değerinin birnleri ulaşması lazımki görünsün usgde

merhaba arkadaşlar benimde adetime 4 gün var acayip kasık ağrısı var ve afedersiniz bir pedi doluduracak kadar kahverengi leke geldi ama kan gibide değil.yerleşme kanaması bu şekildemi olur.ayşegül senin nasıldı hamile olduğunu yazmışsın canım biraz daha bilgi verebilir misin.hayırlı olsun bebeğin.inşallah allah herkese nasip eder canım.yardımcı olur musnuz kızlar lütfen çok istiyorum bu bebişi.3 ay önce 4 aylık bebeğimi düşürdüm hala unutamıyorum:((

merhaba arkadaşlar benimde adetime 4 gün var acayip kasık ağrısı var ve afedersiniz bir pedi doluduracak kadar kahverengi leke geldi ama kan gibide değil.yerleşme kanaması bu şekildemi olur.ayşegül senin nasıldı hamile olduğunu yazmışsın canım biraz daha bilgi verebilir misin.hayırlı olsun bebeğin.inşallah allah herkese nasip eder canım.yardımcı olur musnuz kızlar lütfen çok istiyorum bu bebişi.3 ay önce 4 aylık bebeğimi düşürdüm hala unutamıyorum:((

hayatım Allah sabır versin çok zor bi durum.. Bebeğine üzüldüm..
Adetini beklemen herşey için çok ayrıntılı bi cevab olacaktır emin olmak için adetini geçir sonra ki hayırlı sevinçli haberlerini bize de yazarsın tatlım.. Allah seni hediyelendirsin inşAllah.. Tüm isteyenleri.. (AMİN)

Allah yar ve yardımcın olsun bitanem.. Hayırlısıyla gebesindir ve bizleri de kesin bi haberle sevindirirsin inşAllah.. Seni seviyoruz kendine iyi bak stres yapma Allah gönlüne göre versin bitanem.. :)

canım allah senden razı olsun hamile olmasam bile içimi öyle ferahlattın ki anlatamam:)
normalde dün adet olmam lazımdı ama pazar günü lekelenme ertesi gün de pıhtılı kanama geldi sonrasında tık yok. dün ve bugün de peçeteyle silerken az az kaheverengi leke geliyor o kadar.
testi ne zaman yapsam acaba?

ne demek hayatım İnşAllah sen de vereceğin haberlerle bizleri rahatlatırsın.. Sürprizini bekliyor olacağız.. Kendine iyi bak ;) Ben adet günümü 1o gün geçmişti o zaman yaptım o zaman bile ikinci çizgi pembemsi çıkmıştı :) Ben de evlendikten 6 ay sonra gebe kaldım :)

birsey sorcam bir nokta birsey hicmi görmedi???

Umarım herhangibir terslik olmaz da güzel haberler alırsınız.Darısı herkesle birlikte benim başıma umarım isteyen herkes melek haberini alır.

kızlar maalesef hamile değilmişim:(
önümüzdeki aya kaldı umutlarımm. cevaplarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler...

zilanur arkadaşım hiç bir şey görmedi yarın tekrar gidecegim bakalım ne diyecekler

rabbim istiyen herkese bebis nasib eder insallah, rabbim yardimcimiz olsun beklemek zor ugrasmak zor heleki calismak dahada zor....

mevlam insallah bebisini kucagina almayi nasip eer, cok üzüldüm bebegini kaybettin ama allahim iyisini bilir belkide böylesi hayirliydi:(
insallah bu seferde hamilesindir, snei ümitlendirmek istememe ama bazen vücudumuz bize oyunlar oynuyor cok istekliyiz ya dönüm noktamiz hamile kalmamiz ....
bende hamilelik testi yapdim, hassas test, pozitiv cikdi ve doktora gittim bir siyah nokta görüyorum dedi birsey diyemem beklememiz lazim dedi...neyse kanda hcg 263 cikdi simdi bir kac gün önce kahve rengi lekelenme oldu bende cok degil ama birkac leke, yerlesme kanamasi diyorlar hamileligin basinda olurmus, birde benim doktorum dediki, eger adetlenirsen parca parca et de gelirse o zaman kesin hamile degilsindir bebek yerlesemeyip düsmüsdür dedi, bende simdi zamanin gecmesini beklyiorum...

sen doktora gittinmi??? bir gitseydin icin rahatlardi, yada test yapdinmi???

canım çok teşekkür ederim bana uzun uzun yazmışsın öyle bir moral olduki bana.iyikide kk üye olmuşum.üzüntümü sizlerle paylaşmak birazda olsa içim rahatlatıyor.doktora gitmedim düşükten sonra .ama kan çok geliyor galiba bu yerleşme kanaması değil bildiğimiz adet oldum ben:(( allah tüm bebek isteyenlere versin rabbim kızlar hepimize inşallah.

Back