• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım??? Yerleşme Kanaması mı?

KanamA bitti mi cnm Bittiy se sabah test yap cnm bide bi soRun varmiydi sende yada eşinde inşlah hamilesindir
Yok şükür bi sorunumuz yok cnm iki kızım var cok şükür rabbim isteyen herkesin kucağını sağsalim doldursun inşallah kesilmedi hala geliyo bugun 6.gün bakalım ne zaman kesilcek ama cok az peceteye geliyo sadece merak ettim iyice

Yok şükür bi sorunumuz yok cnm iki kızım var cok şükür rabbim isteyen herkesin kucağını sağsalim doldursun inşallah kesilmedi hala geliyo bugun 6.gün bakalım ne zaman kesilcek ama cok az peceteye geliyo sadece merak ettim iyice
AnladıM canım inşlah hayırlısı olsun senin için amin kimsenin kucağını boş bırakmasın allah

Merhaba arkadaşlar 26 Temmuz’da en son adet oldum 21 çeker her zaman ben benim günüm geçti dün akşam 24agustos da pıhtılı bi şekilde adet gördüm bu ne demek oluyor bilen varmı ‍♀️

Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo adetime 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?

Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo adetime 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?

Önce bir test yap istersen
Bata az kalmış

Merhaba arkadaşlar 26 Temmuz’da en son adet oldum 21 çeker her zaman ben benim günüm geçti dün akşam 24agustos da pıhtılı bi şekilde adet gördüm bu ne demek oluyor bilen varmı ‍♀️

Adet bazen pıhtı şeklinde gelir
Kimyasal gebelik atılırken de olabiliyor
Korkacak birşey yok bence
Aşırı ağrın ve anormal birşeyler yoksa korkma canım

Bugun yaptm birşey çıkmadı idrar testinde ama çok erken değil mi idrar testi için zaten

Yumurtlama zamanına bağlı canım
Bende bir hafta kala testte kesin cıkar mesela
Bahsettiğin yerleşme kanaması ise bir gün daha bekle öyle yap testi canım

Yumurtlama zamanına bağlı canım
Bende bir hafta kala testte kesin cıkar mesela
Bahsettiğin yerleşme kanaması ise bir gün daha bekle öyle yap testi canım
Anladm zaten yarın kadın doğuma gidicem yapmaya gerek kalmıcak artık ne varsa belli olur

Merhaba arkadaşlar . adetim 4 gün gecikti hafif agrım vardı bugun önce kahverengi kanamam oldu sonra normal kırmızı kan geldi ama normalde benim çok ağrım olur ama şuan hiç ağrım yok gibi hafiften bi ağrıdı geçti sizce sebebi ne olabilir 🤔 şimdiden teşekkürler 😘

Merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta regl oldum bu ayda 8 martta kahve rengi geldi cok agrim vardı parol aldım geçmedi yarım saat arayla dolorex aldım. Tuvalete gittim az az kan geldi birazda pıhtı ama pet hiç kirletmeden kahve rengi koyu ama siyah gibi lekeleri geldi 5 gün snra bitti tamamen. Ama adet olcam zaman hep sancilanirdim göüslerme dokunamazdim sonra başlar gbi oldu 3 tane ağrı kesici alınca kesildi yada hamileyim 3 tane test yaptım negatih halen korkuyorum sizce hamilemiyim

Arkadaşlar reglime 3 gün kala hafif kasık ağrım oldu. Bi baktım kahve leke gelmeye başlamış. Nasıl üzüldüm. Normalde adetim çok düzenlidir. 26 günde olur. 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay çok ümitliydim. Neyse pazar kahve leke sürdü pazartesi akşamüzeri pıhtılı şekilde nerdeyse bir ped dolmuştu. Bugün ise hiçbir şey yok. Adetim normalde 5 gün kadar sürer. Kanımda pıhtılaşma olduğunu testlerden öğrendim ve dünden beri coraspin kullanmaya başladım( bu pıhtılaşma yüzünden iki kimyasal gebelik geçirdim)
velhasılı sizce bu garip ve erken gelen kanama implantasyon kanaması olabiilr mi? Lütfen bilen biri cevaplasın. Beklenen adet günüm bugündü:(
Merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta regl oldum bu ayda 8 martta kahve rengi geldi cok agrim vardı parol aldım geçmedi yarım saat arayla dolorex aldım. Tuvalete gittim peceteye pihtu geldi ama pet hiç kirletmeden kahve rengi koyu ama siyah gibi lekeleri geldi 5 gün snra bitti tamamen. Ama adet olcam zaman hep sancilanirdim göüslermde dokunamazdim sonra başlar gbi oldu 3 tane ağrı kesici alınca kesildi yada hamileyim 3 tane test yaptım negatih. Dün akşamda kahve leke geldi bir damlada akintiya benzer ısrarını yaparım geldi ve peceteye kirmizi damar şeklinde kan geldi kahve lekelenmeyle test yaptım sabah erkenden yine negatih sizce neden böyle arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta regl oldum bu ayda 8 martta kahve rengi geldi cok agrim vardı parol aldım geçmedi yarım saat arayla dolorex aldım. Tuvalete gittim peceteye pihtu geldi ama pet hiç kirletmeden kahve rengi koyu ama siyah gibi lekeleri geldi 5 gün snra bitti tamamen. Ama adet olcam zaman hep sancilanirdim göüslermde dokunamazdim sonra başlar gbi oldu 3 tane ağrı kesici alınca kesildi yada hamileyim 3 tane test yaptım negatih. Dün akşamda kahve leke geldi bir damlada akintiya benzer ısrarını yaparım geldi ve peceteye kirmizi damar şeklinde kan geldi kahve lekelenmeyle test yaptım sabah erkenden yine negatih sizce neden böyle arkadaşlar.
Aynısı bana oldu kesildim tamamen ama doktora gitsemmi aceba yada öbür ayı mı beklesem

Back