hayatım daha küçük olduğu için ikinci çizgi hafif pembemsi görünüyormuş..benim de ilk ve ikinci gebeliğimde ilk zamanlarında aynen böle oldu ama maalesef ikinci bebeğimi kaybettim..İlk bebeğim şuan 17 aylık.. Sen istersen bi kaç gün daha bekle o zaman hem adet olmassan daha ii bi sonuc alırsın hem böylece doktora da gidip hayırlı haberini alırsın inşAllah.. Haberlerini bekliyoruz tatlım.. :)
aynen bitanem.. Dediğin gibiydi bide azar azar geliordu.. kasım da olmuştum böle aralıkta adetim gecti ve test yaptım pozitif çıktı.. sen şuan adetinin kaçıncı günündesin? İnşallah Rabbim dilediğiniz gibi bi evlat verir.. :)
kızlar banada yardım ederminiz adetime 6 gün kala çok koyu kan geldi normaldede adetm hiç şaşmazdı ve ilk kez korunmayı bırakıp denedik yerleşme kanamsımı yoksa stresmi yaptımda erken geldi devamı gelmiyo kesik kesik oldu ve kasıklarımda hafif ağrı var
hadi hayırlısı olsun inş.hersey istedıgın gıbı cıkar cnm :)Kızlar ben de bugün kan verdim. yarım saate kadar sonuçlanacak. burdan haber veririm. dua edin...
idrarda gebe cıktım iki çizgi.. ama adet oluyorum...düşükten korktular ama düşük yapmamısım şükürrr:)))) pazartesı tekrar kan vercem gebelıgın baslangıcı olabılır dedıler kesınlesck bakalım pazartesıyı beklıorum kızlar dua edın bana lütfen cok istiyorum bu bebeğiiii <3
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum evde yaptıgım tahlile göre hamileyim sonra doktora gittim kan testinde 215 le haile çıktım ertesi gün khverengi lekelenme sonrası bir pedi krletecek kadar kanama sonra tekrar kahverengi lekelenme var artı kasık agrısı acile gittik tekrar kan testi sonucu 251 çıktı alttan ultrsonda baktılar hiç bişey görünmüyor ama doktor hamilesin küçük oldugu için görünmüyor dedi iki gün sonraya yeniden gel dedi bugün gittik kan tahlilinde 495 çıktı ama ultrasonda yine bişey yok dış gebelik olabilirde olmayabilirde dedi 2 gün sonra tekrar gelin dedi şimdi dış gebelik yaşayan varmı
merhaba arkadaşlar benimde adetime 4 gün var acayip kasık ağrısı var ve afedersiniz bir pedi doluduracak kadar kahverengi leke geldi ama kan gibide değil.yerleşme kanaması bu şekildemi olur.ayşegül senin nasıldı hamile olduğunu yazmışsın canım biraz daha bilgi verebilir misin.hayırlı olsun bebeğin.inşallah allah herkese nasip eder canım.yardımcı olur musnuz kızlar lütfen çok istiyorum bu bebişi.3 ay önce 4 aylık bebeğimi düşürdüm hala unutamıyorum(
idrarda gebe cıktım iki çizgi.. ama adet oluyorum...düşükten korktular ama düşük yapmamısım şükürrr:)))) pazartesı tekrar kan vercem gebelıgın baslangıcı olabılır dedıler kesınlesck bakalım pazartesıyı beklıorum kızlar dua edın bana lütfen cok istiyorum bu bebeğiiii <3
canım allah senden razı olsun hamile olmasam bile içimi öyle ferahlattın ki anlatamam:)
normalde dün adet olmam lazımdı ama pazar günü lekelenme ertesi gün de pıhtılı kanama geldi sonrasında tık yok. dün ve bugün de peçeteyle silerken az az kaheverengi leke geliyor o kadar.
testi ne zaman yapsam acaba?
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum evde yaptıgım tahlile göre hamileyim sonra doktora gittim kan testinde 215 le haile çıktım ertesi gün khverengi lekelenme sonrası bir pedi krletecek kadar kanama sonra tekrar kahverengi lekelenme var artı kasık agrısı acile gittik tekrar kan testi sonucu 251 çıktı alttan ultrsonda baktılar hiç bişey görünmüyor ama doktor hamilesin küçük oldugu için görünmüyor dedi iki gün sonraya yeniden gel dedi bugün gittik kan tahlilinde 495 çıktı ama ultrasonda yine bişey yok dış gebelik olabilirde olmayabilirde dedi 2 gün sonra tekrar gelin dedi şimdi dış gebelik yaşayan varmı
merhaba arkadaşlar benimde adetime 4 gün var acayip kasık ağrısı var ve afedersiniz bir pedi doluduracak kadar kahverengi leke geldi ama kan gibide değil.yerleşme kanaması bu şekildemi olur.ayşegül senin nasıldı hamile olduğunu yazmışsın canım biraz daha bilgi verebilir misin.hayırlı olsun bebeğin.inşallah allah herkese nasip eder canım.yardımcı olur musnuz kızlar lütfen çok istiyorum bu bebişi.3 ay önce 4 aylık bebeğimi düşürdüm hala unutamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?