- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
-
- Konu Sahibi Tasprenses
gündüz buluşacagiz yemek yer sinamaya gider dolasiriz yaniNereye gideceginize bagli.
Teşekkür ederim fikrin icinnAyakkabı resminden önceki pantolon ve üzerine beyaz gömlek güzzel bence, kolsuz olan.
O siyah değil resimde öyle çıkmış koyu bi mor :) Bi ayakkabı bunu uydurabildim ya başka bunlara uygun ayakkabım yokÇiçekli pantolonun üstüne siyah ve o koyu petrol yeşilini sakın giyme. Uzun elbise veya beyaz üst çiçekli pantolon olabilir. Ama o ikisine de o ayakkabı uymaz.
Minyonum baya 1.57 boy 45 kilo yani sen tahmin et minicik bişeyimnasıl bı fızıgın var bılmıyorum ama elbısenı sevdım onu bı dene
ooyyyy o zaman elbise olmasın beyaz bluz ve pantolon olsun cicekli istiy9on galıba ama bence bu ıkısını gıyersen ayakkıbından vazgecMinyonum baya 1.57 boy 45 kilo yani sen tahmin et minicik bişeyim
Boyum uzun görünsün istiyorum ya o yüzden ne zamandırda topuklu giymiyordumooyyyy o zaman elbise olmasın beyaz bluz ve pantolon olsun cicekli istiy9on galıba ama bence bu ıkısını gıyersen ayakkıbından vazgec
Kizlar erkek arkadaşımla buluşacagim aslında ne giyecegimi sorun etmezdim ama çok oldu yüz yüze dışarda görüşmeyeli o yüzden biraz daha dikkat etmek istiyorum fikir verirseniz sevinirim..
O zaman elbiseyle giyersen ayakkabın çok dikkat çekmez. Elbiseyi giymelisin.O siyah değil resimde öyle çıkmış koyu bi mor :) Bi ayakkabı bunu uydurabildim ya başka bunlara uygun ayakkabım yok
Teşekkür ederim fikirleriniz için kızlar :)O zaman elbiseyle giyersen ayakkabın çok dikkat çekmez. Elbiseyi giymelisin.
bende tam onu dicektim.elbise giyceksen o ayakkabı olurO zaman elbiseyle giyersen ayakkabın çok dikkat çekmez. Elbiseyi giymelisin.
Boyum uzun görünsün istiyorum ya o yüzden ne zamandırda topuklu giymiyordumNe giysem ayakkabı olarak
Daha buluşmadık. Ama aklımda var hafif bi makyaj yapıyorum abartısız ve saçlarım bukle bukle zaten doğal haliyle gideceğim belki ufak ufak iki yandan toplarım arkaya doğrucnm makyaj saçta cok önemlı onları nasıl yaptın