• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nazardan korunmak için ne yapıyosunuz ?

Themiso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
318
111
18
Sürekli üzerimde nazar olduğu söyleniyo. Biri benimle ilgilendiği, hoşlandığı zaman günlerce baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum. Bunun için kaç doktora gittim sebep bulunamadı, nazara bağlıyırum ben de .Ya da biri güzel bi söz söylediğinde o işim anında bozuluyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum. Napacağımı şaşırdım :(.

Günlük 6 Defa Okuduklarim
Kalktim'da 3er defa kendime ve aileme, ve gece 3er defa yatmadan önce okuduklarim.

Aytel kürsi, Felak , Nas, Ihlas, Düzenli okurum.

Size Tavsiyem Bunlari ve Kelam Suresi 51 Ve 52 Okumaniz.

Nazar Için başka dualarda var

Kurşun döktür ssjsnd. Nazara inanirim ama evrenin kanununa daha cok inanirim. Yazili olmayan ama herkesin bildiği bir şey vardır olmamis bir şeyi insanlarla paylaşırsan o şey olmaz. Her şeyi nazara bağlamayın belki de psikolojiktir. Ya da heyecandandir mide bulantilari

Kurşun döktür ssjsnd. Nazara inanirim ama evrenin kanununa daha cok inanirim. Yazili olmayan ama herkesin bildiği bir şey vardır olmamis bir şeyi insanlarla paylaşırsan o şey olmaz. Her şeyi nazara bağlamayın belki de psikolojiktir. Ya da heyecandandir mide bulantilari
Bilmiyorum bu kadar tesadüfe inanmıyorum :) daha pozitif olmaya çalışmak en mantıklısı evet

Sürekli üzerimde nazar olduğu söyleniyo. Biri benimle ilgilendiği, hoşlandığı zaman günlerce baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum. Bunun için kaç doktora gittim sebep bulunamadı, nazara bağlıyırum ben de .Ya da biri güzel bi söz söylediğinde o işim anında bozuluyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum. Napacağımı şaşırdım :KK43:.
Ayetel Kürsi
Fatiha
Nas
Felak sureleri

Back