• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar nasıl olmuşş ?

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
38
Bursa
selam kızlar uzun zamandır takip edemedim işler nedeniyle. dün bu gelinliği akay gelinlikte denedim sizce nasıl ? diktirmeyi düşnüüyorum fiyatı biraz tuzlu çünkü orda :)

çok güzel olmuşsun
içine büstiyer tarzı bi çamaşırda giyersen harika olur...
ama kesinlikle diktir akaydan daha ucuza halledersin...

hoççç bi gelinlikk canımm sende beyendiysen sorun yokturr diktirr fiyattaa önemli tabi ama insan bikez evleniyoo

Akayda fıyatı 3.100 dÜ 2.700 e ındırdıler dıktırrısem baŞka yere max. 800 e olurmuŞ sordum bı kaÇ yere ınŞ. GÜzel olur

benim yeni diktirdiğim gelinliğe benziyor çok güzel sanada çok kışmış biraz da pırıltılı taşlar işlet etek tarafına şişiklerin üzerlerine koysunlar çok güzel oluyor iyi günlerde giy inşallah

teşekkrü ederim.evet üst kısmı sade kaldı gerçi pek belli olmamış tülden drapeler var üstünde. bel kısmındada 1. kalite farnsız danteli kullanmışlar öle dedi akaydakiler o dalteller arkada kalça altına kadar devam edio. inş.güzel olur bilmyrm güvenemyrmda nasıl yaparlar die

Canım çok güzel ama kuyruklu olması beni düşündürdü..
Eğer düğünün olacaksa nasıl rahat edebilecekmisin ki :uhm:

cnm çok güzel olmuşsun..sadece üst kısmı biras daha işlemeli olsun..etegine göre üstü çok sade kalmış..mutluluklar cnm.

kalçaaya kadar oturması hoşuma gitti..eteğide istenldğii tarzda deyişebilr fikrimce..(bu arada bu model yakışmış sana ;)

çok teşekkür ederimm hepinize :) bende bayıldım bu gelinliğe evet üstü yaka kısmı çok sade duruo ama oynanabilir üstünde kuyruklada rahat edemem ağır bi gelşinlik zaten bilmiyorum.
fiyatı çok uçuk bize şuan (3.300,00 tl) alamıcaz yani umarım diktiricem yer dikibilir bunu hala araştırıyorum bursada

çokgüzel olmuşsun canım çok yakışmış gelinlik..benimde temmuzda düğünüm var ya bende diktirmek istiyorum ama aklımda bi model yok, bakalım diktirebileceğim gelinlikçi arıyorum. çarşıda taç gelinlik diye bi yer var orda modeline göre fiyat değişiyo dediler ama aklımda bi model yok :( sen istersen bu modeli gösterip bi fiyat alabilirsin

Back