Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar uzun zamandır takip edemedim işler nedeniyle. dün bu gelinliği akay gelinlikte denedim sizce nasıl ? diktirmeyi düşnüüyorum fiyatı biraz tuzlu çünkü orda :)
benim yeni diktirdiğim gelinliğe benziyor çok güzel sanada çok kışmış biraz da pırıltılı taşlar işlet etek tarafına şişiklerin üzerlerine koysunlar çok güzel oluyor iyi günlerde giy inşallah
teşekkrü ederim.evet üst kısmı sade kaldı gerçi pek belli olmamış tülden drapeler var üstünde. bel kısmındada 1. kalite farnsız danteli kullanmışlar öle dedi akaydakiler o dalteller arkada kalça altına kadar devam edio. inş.güzel olur bilmyrm güvenemyrmda nasıl yaparlar die
çok teşekkür ederimm hepinize :) bende bayıldım bu gelinliğe evet üstü yaka kısmı çok sade duruo ama oynanabilir üstünde kuyruklada rahat edemem ağır bi gelşinlik zaten bilmiyorum. fiyatı çok uçuk bize şuan (3.300,00 tl) alamıcaz yani umarım diktiricem yer dikibilir bunu hala araştırıyorum bursada
çokgüzel olmuşsun canım çok yakışmış gelinlik..benimde temmuzda düğünüm var ya bende diktirmek istiyorum ama aklımda bi model yok, bakalım diktirebileceğim gelinlikçi arıyorum. çarşıda taç gelinlik diye bi yer var orda modeline göre fiyat değişiyo dediler ama aklımda bi model yok sen istersen bu modeli gösterip bi fiyat alabilirsin