• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar nasıl olmuşş ?

çokgüzel olmuşsun canım çok yakışmış gelinlik..benimde temmuzda düğünüm var ya bende diktirmek istiyorum ama aklımda bi model yok, bakalım diktirebileceğim gelinlikçi arıyorum. çarşıda taç gelinlik diye bi yer var orda modeline göre fiyat değişiyo dediler ama aklımda bi model yok :( sen istersen bu modeli gösterip bi fiyat alabilirsin
sağol canım benim.aklında fikir olması için büyük gelinlikçilere git heykeldeki neşem gelinlikte falanda dedim ben gelinlik akayda denedim en azından sana nasıl bi model gidebileceğini söylüolar askıda duran bi model üstünde çok daha farklı durabilio. altıparmakta elit modaevinide önerdiler bana bide gene bakırcılar çarşısıdna sanırım tarakçılar var hem hzır gelinlik satıolar hemde özel dikimi uygun fiyata yapıolarmış bugünde oraya gidip sorucam fiyatlar nasıl bakalım.arkadaşım 1.500 tl lik bi gelinliği kemalpaşada özkaralara 600 e diktirdi çok uğraşmış adam ve süper olmuş fiyatıda komik bi rakam yani gelinliğe göre :) yani araştırmaya devam :)kaydirigubbakcemile

sağol canım benim.aklında fikir olması için büyük gelinlikçilere git heykeldeki neşem gelinlikte falanda dedim ben gelinlik akayda denedim en azından sana nasıl bi model gidebileceğini söylüolar askıda duran bi model üstünde çok daha farklı durabilio. altıparmakta elit modaevinide önerdiler bana bide gene bakırcılar çarşısıdna sanırım tarakçılar var hem hzır gelinlik satıolar hemde özel dikimi uygun fiyata yapıolarmış bugünde oraya gidip sorucam fiyatlar nasıl bakalım.arkadaşım 1.500 tl lik bi gelinliği kemalpaşada özkaralara 600 e diktirdi çok uğraşmış adam ve süper olmuş fiyatıda komik bi rakam yani gelinliğe göre :) yani araştırmaya devam :)kaydirigubbakcemile

büyük gelinlikçilerde de fiyat uçuk oluyo ya ama aslında bi deneyip fikir almak mantıklı haklısın.. yaa çok iyi diktirmiş arkdaşın yaa bende o fiyata diktirebilsem süper olucak ama kemalpaşada pek uzak yaa :(( bakalım bi hafta sonu dolaşıcam bütün çarşıyı fiyat alıcam belki bulabilirim uygun fiyata..

canım kına yapıcak mısın ? kına için elbisen hazır mı? ben kabarık istiyorum ya bi kaç yere baktım ama 600 den başlıyo fiyatlar , bi gece için o kadarda para vermek istemiyorum, senin aklında bişey var mı kına için ?

biraz uzun oldu ama :) gelinbaşı için bi fikrin var mı :))

büyük gelinlikçilerde de fiyat uçuk oluyo ya ama aslında bi deneyip fikir almak mantıklı haklısın.. yaa çok iyi diktirmiş arkdaşın yaa bende o fiyata diktirebilsem süper olucak ama kemalpaşada pek uzak yaa :(( bakalım bi hafta sonu dolaşıcam bütün çarşıyı fiyat alıcam belki bulabilirim uygun fiyata..

canım kına yapıcak mısın ? kına için elbisen hazır mı? ben kabarık istiyorum ya bi kaç yere baktım ama 600 den başlıyo fiyatlar , bi gece için o kadarda para vermek istemiyorum, senin aklında bişey var mı kına için ?

biraz uzun oldu ama :) gelinbaşı için bi fikrin var mı :))

::):):) OLSUN BENDE HERKESE BÖLE SORULAR SORUYRM NAPALIM GELİN OLMAK KOLAY DEĞİL :)
biliyorum fiyat tuzlu zaten almak için giymiyrm üstümde görüp rbeüğendiğimin resmini çekiyorum diktirerbilirim yani en azından üstümde nasıl duruo fikrim olucak.
kınam olucak benimde bende kabarık istyrm ya kırmızı yada mor istyrm ama baklmadım kapalı çarşıda 400 den başlıo dediler engin düğün giyim var orda. saçımıda setbaşındaki viyana kuaföre yaptırıcasm nevzat süper şeyler yapıo
kına için wamp bi model düşünüo düğün içinde sade ve masum bi model ama daha karar vermedim :)

::):):) OLSUN BENDE HERKESE BÖLE SORULAR SORUYRM NAPALIM GELİN OLMAK KOLAY DEĞİL :)
biliyorum fiyat tuzlu zaten almak için giymiyrm üstümde görüp rbeüğendiğimin resmini çekiyorum diktirerbilirim yani en azından üstümde nasıl duruo fikrim olucak.
kınam olucak benimde bende kabarık istyrm ya kırmızı yada mor istyrm ama baklmadım kapalı çarşıda 400 den başlıo dediler engin düğün giyim var orda. saçımıda setbaşındaki viyana kuaföre yaptırıcasm nevzat süper şeyler yapıo
kına için wamp bi model düşünüo düğün içinde sade ve masum bi model ama daha karar vermedim :)

:)) teşekkür ederim yardımların için :) bakalım önce bi gelinliğimi ve kına kıyafetimi ayarlayayım ama hiç bişeyde karar veremiyorum :) gelinlik ve kınalık için uygun yerler bulursan haber ver olur mu lütfen :) bende biraz araştırayım bakalım belkide kınalığı kiralayabilirim ama kararsızım.. dediğin kuaförü biliyorum bi kaç kez gitmiştim bende uğrayayım bari bir ara oraya

canım gelinlik çok şık ama kabarıklığı basen hizasından başlıyo sanırım onu pek beğenmedim ama sana çok yakışmış

ben de kabarikliginin basen hizasinda baslamasini cok begendim cok modern gozukuyor. ayrica uzun boylu da gostermis seni..
duvagin cok ama cok guzel olsun.
bence bu model tam senlik olmus...
gule gule diktir gule gule giy canim.

teşekkür ederimmmm :) ordakilerde dedi sana dikilmiş gibi oldu bu tabi satmak için baya dil döktülerde malesef :)
başka yerlerdede denedimg elinlik onlarıda ekledim bilmyrm kararsızım hala

benim tarzım değil ama sanada yakışmış ne yalan söylim

valla yakışmış canım..bir uzun duvak al...süper durur...umarım istediğin gibi dikerler....dikim şans yaa...çok iyi dikenlerde hazırları kadar..görümcem;2003 te 3 e diktirmişti düşün..hazır alsa daha iyiydi:))

Bu gelinliği 800 e dikecek olan ya terzi değildir, bu işten anlamıyor ya da çoook uyduruk kumaş kullanacak. 800e dikerse o etekteki tüllein drapeleri asla öyle kabarık olmaz, sönük sönük olur....
Bence ucuz olsun diye çok güzenme, ucuz olup kötü olmasındansa biraz pahalı olsun ama içine sinsin...
Akay da uçmuş fiyatta ama bence bu gelinliği gerektiği kalitede ve içine sinecek şekilde ancak 1200-1500 arası bir fiyata diktirebilirsin.
Fransız dantelin metresi şu an 200-400lira arasında değişiyor hatta metresi 1000 lraya bile dantel var... Zaten eni 60 cm yani en az 1 mt. dantel kullanmak zorunda sadece danteli ki en ucuzunu kullansa(ki en ucuzu bişeye benzemiycek) 200 lira sırf danteli asıl 800 e dikecek bunu....
Haa fransız danteli kullanmaz, üzerine boncuk işlemesi yamaz, küpür koyar ince dantel koyar 800 e maleder ama o zaman ortaya çıkan şey senin beğendiğin gelinlik olmaz...
Terzileri gezerken hangi kumaı kullanacağını kouşarask fiyat al, hatta istediğin onun elindeki dantellerden seç ve ona göre fiyat al...
Ben gelinliğimi diktirirken aynı moda evinde aynı model gelinlik için üç fiyat aldım... Aynı model, aynı modaevi aynı terzi dikiyor, kumaşlar farklıydı birinin danteli farklıydı diğer ikisinin de tafta kaliteleri farklıydı biri 1000, biri 1600 diğeri 3000 liraydı... Ben 1600 olanda karar kıldım ve iyiki öyle yaptım... İçime de çok sindi tabii benim bahsettiğim 1,5 yıl önceki fiyatlar...

Back