Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim.aklında fikir olması için büyük gelinlikçilere git heykeldeki neşem gelinlikte falanda dedim ben gelinlik akayda denedim en azından sana nasıl bi model gidebileceğini söylüolar askıda duran bi model üstünde çok daha farklı durabilio. altıparmakta elit modaevinide önerdiler bana bide gene bakırcılar çarşısıdna sanırım tarakçılar var hem hzır gelinlik satıolar hemde özel dikimi uygun fiyata yapıolarmış bugünde oraya gidip sorucam fiyatlar nasıl bakalım.arkadaşım 1.500 tl lik bi gelinliği kemalpaşada özkaralara 600 e diktirdi çok uğraşmış adam ve süper olmuş fiyatıda komik bi rakam yani gelinliğe göre :) yani araştırmaya devam :)kaydirigubbakcemileçokgüzel olmuşsun canım çok yakışmış gelinlik..benimde temmuzda düğünüm var ya bende diktirmek istiyorum ama aklımda bi model yok, bakalım diktirebileceğim gelinlikçi arıyorum. çarşıda taç gelinlik diye bi yer var orda modeline göre fiyat değişiyo dediler ama aklımda bi model yok sen istersen bu modeli gösterip bi fiyat alabilirsin
sağol canım benim.aklında fikir olması için büyük gelinlikçilere git heykeldeki neşem gelinlikte falanda dedim ben gelinlik akayda denedim en azından sana nasıl bi model gidebileceğini söylüolar askıda duran bi model üstünde çok daha farklı durabilio. altıparmakta elit modaevinide önerdiler bana bide gene bakırcılar çarşısıdna sanırım tarakçılar var hem hzır gelinlik satıolar hemde özel dikimi uygun fiyata yapıolarmış bugünde oraya gidip sorucam fiyatlar nasıl bakalım.arkadaşım 1.500 tl lik bi gelinliği kemalpaşada özkaralara 600 e diktirdi çok uğraşmış adam ve süper olmuş fiyatıda komik bi rakam yani gelinliğe göre :) yani araştırmaya devam :)kaydirigubbakcemile
büyük gelinlikçilerde de fiyat uçuk oluyo ya ama aslında bi deneyip fikir almak mantıklı haklısın.. yaa çok iyi diktirmiş arkdaşın yaa bende o fiyata diktirebilsem süper olucak ama kemalpaşada pek uzak yaa ( bakalım bi hafta sonu dolaşıcam bütün çarşıyı fiyat alıcam belki bulabilirim uygun fiyata..
canım kına yapıcak mısın ? kına için elbisen hazır mı? ben kabarık istiyorum ya bi kaç yere baktım ama 600 den başlıyo fiyatlar , bi gece için o kadarda para vermek istemiyorum, senin aklında bişey var mı kına için ?
biraz uzun oldu ama :) gelinbaşı için bi fikrin var mı :))
::):):) OLSUN BENDE HERKESE BÖLE SORULAR SORUYRM NAPALIM GELİN OLMAK KOLAY DEĞİL :)
biliyorum fiyat tuzlu zaten almak için giymiyrm üstümde görüp rbeüğendiğimin resmini çekiyorum diktirerbilirim yani en azından üstümde nasıl duruo fikrim olucak.
kınam olucak benimde bende kabarık istyrm ya kırmızı yada mor istyrm ama baklmadım kapalı çarşıda 400 den başlıo dediler engin düğün giyim var orda. saçımıda setbaşındaki viyana kuaföre yaptırıcasm nevzat süper şeyler yapıo
kına için wamp bi model düşünüo düğün içinde sade ve masum bi model ama daha karar vermedim :)