Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

eminim çok şaşırmışsındır o an ki yüz ifadeni çok merak ettim doğrusu ne güzel Allah mutlu etsin canım...

konuya bayıldım :)) zevkle bütün sayfaları okudum bende ilk okurken mükemmel bi evlenme teklifi okucam sandım :))) bende nişanlıyım 53 gün sonra düğünüm var bende evlenme teklifi almadım hala !:))) nişanlım işi gereği devamlı şehir dışına veya yurt dışında görüştüğümüz zamanlar çok nadir bayramdan bayrama desem olur :)) bu geldiğinde bekliyorum artık bayaa güzel boll süprizli beni şaşırtıcak bi evlenme teklifi istiyorum lütfen beni hayal kırıklığına uğratma diyorum :)) ne çıkıcak ortaya bilmiyorum ama heyecanla bekliyorum :))

hepinize mutluluklar :)

teşekkürler canım sanada mutluluklar bekliyoruz iyi haberlerini teklif alırsan yaz bekliyoruz az kalmış düğününede mutluluklar dilerim...

5. yılımıza girces 18 şubatta sözlendik cumartesi günü nişanlandık 8 eylülde evleniyos ama hala teklif yok

Ben cok romaktik bi evlenme teklifi aldim :) dersem inanmayin kizlar. Dügünümüze sadece 3 gün kalmisti mutfakta annem ben biseyler yapiyoduk esimde sigaraya icmeye gelmisti, anneme dönüp anne biliyomusun ben hala evlenme teklifi almadim demistim esimde orada ki yaprak dolmasini eline alip(dolmaya bayilirimda) önümde diz cökerek bana evlenme teklif etmisti. Ama tek tasimi dügün sonunda otele gittigimizde sürpriz yaparak vermisti :) Canim benimmm

canım merak etme tek sen değilsin evlenme teklif edilmeden nişanlı olan biz 5 yıldan sonra nişanlanınca ve zaten hep bir evlilik lafı olunca benimde zaten kabul edeceğim belli olduğundan evlenme teklifi almadığımı düşünüyorum :) ama bence çokta önemli eğil yani sizi bilmiyorum ama zaten çok uzun süreli bir ilişki ise ve iki tarafında uzun zamandır evlenme planı varsa bana evlenme teklifi yapmacık geliyor.

bizimkisi soru şeklinde olmamıştı.. ayrıydık 2 ay falan.. beni çarşıda görmüş evde geldim baktım bi mesaj '' 20 dakikan var mı ''

e tabi var dedim buluştuk.. arabayla onların mahallesinden geçerken buralara iyi bak, çok sık gidip geliceksin dedi.. ama ayrılığımızdan dolayı o kadar sinirliydim ki, bişey anlamadım.. sonra durdu elimi tuttu '' evlen benimle, bak ne kadardır ayrıyız seni bi kere görmem yetiyor mesaj atmam için, birbirimiz olmadan olmuyor işte '' dedi

bayıldım canım baya bi ilginç teklif olmuş ne güzel mutluluklar dilerim...

bizde 5 yıldır tanışıyoruz canım ama ister istemez bir beklenti oluyor insanda...

Ne güzel mutluluklar dilerim...

ben evlenme teklifi alamadım sevgiliyken ailesinin yanına gittim. 5- gün kadar kaldım benim ailem de onun ailesi de biliyordu görüştüğümüzü ve niyetimizin ciddi olduğunu.öncesinde o 4-5 kere benim memleketime gelmişti iadeyi ziyaret hemde teftiş maksatlıydı gidişim.ben gelicem diye cok güzel manzaralı bir restauranttan yer ayırtmıs garsonlarla görüşmüş kemanlar filan hazırlanmıs.neyse ben geldim 1. gün gezmeyle dünlenmeyle gecti.niyet belli zaten ertesi gün gezerken yüzüklere filan bakıyoruz almıycagımızı düşünüyorum ben cünkü askerliği var daha cok zaman var nasılsa diye megersem o ben begencekmişim sürpriz yapıcakmıs o yüzügü bana.neyse geze geze gezee begendim bi tane.onu almıs benden habersiz. 3.günü de yemege cıkalım dedi tamm dedim ama aksilik ya işte ben bir hasta oldum yataktan cıkamıorum.hava değişiminden ateşim yükseldi hastaneye gittik 2-3 gün yattım.sonra iyileşir iyileşmez de eve döndüm. teklif filan alamadım cocugun bütün hazırlıgı da bosa gitti onun da benim de içimde kaldı.istemeye geldiklerinde usulen ayrı bi odada teklif etti.sanki kabul etsem ne etmesem ne.öyle işteee

olsun canım üzülme çocuk o kadar hazırlık yapmış düşünmüş planlamış mutlu ol bilakis bizde ismi dahi geçmiyor.... mutluluklar

bizimkisi de öyle aman aman mum ışığı eşliğinde romantik bir yemekte filan olmadı. O gün görüşmeye karar vermiştik gelip beni ofisimden aldı birlikte sinemaya gittik hatta film "yukarı bak" animasyon filmiydi çıkışta bagajda bir demet çiçek gördüm nasıl olduysa otoparkta; aa sana almıştım vermeyi unutmuşm dedi neyse çiçeklerimi aldım güldüm tabi; bu arada avm nin garajından çıktık biraz ilerledikten sonra arabayı sağa çekti bir paket çıktı sana hediye almıştım dedi; paketi açtım içinden bir şekerlik çıktı içinde de bir yazı "senden hayatıma tat ve renk katmanı istiyorum benimle evlenir misin" yazmış anında evet dedim ertesi günü de geldiler beni istediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…