- Konu Sahibi pinkgirl8888
Merhaba Kızlar ...
Bende evlenme teklifimi paylaşmak istedim sizlerle :)
3 Yıllık birlikteliğimizin ardından doğum günümde aldım hayatımın en özel teklifini... Bu arada sevgilim çok romantiktir, hiçbir özel günü hiçbir fırsatı kaçırmaz. Büyük yada küçük türlü türlü süprizler yapar ve her seferinde tekrar aşık eder beni kendine... E tabi hal böyle olunca evlilik teklifi ile ilgili beklentide büyük oluyor...
Doğum günüm için plan yaparken çok samimi görüştüğümüz 2 arkadaşımız var (onlarda 6 yıldır birlikteler) yine onlarla beraber biyerlere gidip bişiler yeriz diye konuştuk... Doğum günümün olduğu gün biricik aşkım beni evden aldı, ama halinden gene bi işler çevirdiğini anladım ben... Neyse doğum günümü kutlicamız yere geldik.. Tam karşısında da kitabevi vardı sen bur da biraz oyalan beni seni almaya gelicem dedi ben iyice çaktım bişiler olduğunu ama anlamamışları oynuyorum tabi.. Neyse aradan bi yarım saat falan geçti beni almaya geldi ve masamıza gitmek için yola çıktık... Restaurantın teras katına çıktık ve ne göreyim uzun zamandır görmediğim birçok arkadaşım falan herkes orda... Tabi sevinçle bi çığlık atıp onlara doğru koştum... sohbet muhabbet derken yemekler yendi falan birden sessizlik oldu... Ve o anda havai fişekler patlamaya başladı deniz tarafında ben noluyo bunlar benim için mi diye etrafa bakınırken Kutsinin ilanı aşk ediyorum benimle evlenirmisin diye şarkısı çalmaya başladı... başımı aşkıma doğru çevirdim titreyerek ve o yanımda diz çökmüş elinde tektaş kutusu bana bakıyor masum masum... Başladım ağlamaya tabi...sadece başımı sallayabildim evet anlamında ve birden müzik kesildi restauranttaki herkes cevap cevap diye tempo tutmaya başladı... Ben tabi kıpkırmızı Evett dedim ve yüzüğümü taktı bense boynuna nasıl atladığımı hatırlamıyorum bile... Sonra hemen Alpay ın sokul bana şarkısı çalmaya başladı dans ettik... ortam aydınlandığında herkesin gözleri kan çanağı gibiydi ağlamış onlarda duygulanıp... Bense ona bi kez daha aşık oldum... Yerime oturdum ama hala titriyorum heyecandan sonrada doğum günü şarkısı çalmaya başladı ve kalp şeklinde kırmızı bi pasta geldi önüme... Ahh ahh hayatımdaki en özel en güzel doğum günüydü..İlerde çocuklarımıza torunlarımıza anlatacağımız harika bir anı...
Şimdi ise 28 nisanda nişanlanıyoruz, dün de nikah başvurumuzu yaptık 06.10.2012 de evleniyoruz....:))
gerçekten çok romatikmiş canım ne güzel bir ömür boyu mutluluklar....