• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

Geçen yaz tatildeydik bodrumda, 2.günümüzde ögleden sonra başımı gögsüne yaslamışım güneş keyfi yapıyoruz.Evlenirmisin benimle kızz dedi( Bu cümle 3sene önce bi konuşma arasında geçmişti aynı ses tonu ve aynı cümleyi kullandı tekrar), e heralde evlenirim dedim istifimi bozmadan :) ciddi soruyorum ama demezmi saniyede fırladım yattıgım yerden sarıldık tabiki evlenirim yavrum dedim.O anki mutlulugumu,onun o heycanlı halini anlatmam mümkün degil.Akşam yemegini bekleyememiş canımın içi,dayanamadım dedi :) Tatil boyuncada hergün tekrarladı....Şimdi nişanlıyız agustos sonuda evleniyoruzz

Geçen yaz tatildeydik bodrumda, 2.günümüzde ögleden sonra başımı gögsüne yaslamışım güneş keyfi yapıyoruz.Evlenirmisin benimle kızz dedi( Bu cümle 3sene önce bi konuşma arasında geçmişti aynı ses tonu ve aynı cümleyi kullandı tekrar), e heralde evlenirim dedim istifimi bozmadan :) ciddi soruyorum ama demezmi saniyede fırladım yattıgım yerden sarıldık tabiki evlenirim yavrum dedim.O anki mutlulugumu,onun o heycanlı halini anlatmam mümkün degil.Akşam yemegini bekleyememiş canımın içi,dayanamadım dedi :) Tatil boyuncada hergün tekrarladı....Şimdi nişanlıyız agustos sonuda evleniyoruzz

ay canım benim ne güzel çok romantik olmuş mutluluklar dilerim...:16::16:

bencede canım sen öyle yap nasıl olsa sevildiklerini biliyorlar evet diyeceğimizide biliyorlar düz mantık düşünüyorlar masrafa gerek yok hep cevapları kabullenmekten başka çaremiz yok bizde haziran sonu evleneceğiz ama bizde teklifin adı bile geçmiyor...:ssz::ssz:

valla hiç ben üstündeki çalışmaları devam ettirmekte kararlıyım :52:
saolsun kayınvalideciğimle görümcelerimde benden yana :9::9:

başarılar dilerim o zaman :1::1: canım yaşıtız senle...:16::16:

Arkadaşlarımın bebişleri var,benim elle tutulur bir ilişkim bile yok.Çirkin de değilim,birini de seviyorum ama ondan bir adım yok off.
Şimdi arayıp bana evlenme teklif et diyeceğim,evet evet bunu yapmalıyım.Hatta bağıra bağıra evlenme teklif etmeli ben de kabul etmemeliyim

Arkadaşlarımın bebişleri var,benim elle tutulur bir ilişkim bile yok.Çirkin de değilim,birini de seviyorum ama ondan bir adım yok off.
Şimdi arayıp bana evlenme teklif et diyeceğim,evet evet bunu yapmalıyım.Hatta bağıra bağıra evlenme teklif etmeli ben de kabul etmemeliyim

canım benim her şeyin hayırlısı sıkma canını olur olsa bir dert olmasa ayrı bir dert her şey gönlünce olsun...

kızlarr benimmm olayımı anlatıyımda gülün birazzz gercekten şok olmustumm biz aynı dükkandaa calısyordumm ve akrabımızın yanında calıstıgım için ordakii bütn benden buyuk olan lara abi diyodumm o sıralar nişanlımada abi diyodum ne yazık kii arada konusuyodukk işte fikir danısıyodu hattta ben bazenn sinir bile oluyodumm bana süreklii lafff söyluyordu ama ben nerden bilebilirim kii beni tanımak için bunları yaptıgını neyse bi aksam ben rahatsızlandımm kansızlık var bende oda bana pekmez içirmeye calıstı ve bunu içersem bNA SÜPRİZ YAPCAGINI SOYLEDİ BEN HALA SAFTİRİKK zannediyorum ki cikolata falan alcak bide nisanlımla aynı yerde oturuyodukk hasta oldugum için beni eve bırakmak istedi bende kabul ettim ve bianda sesizlik olduu süprizi merak ediyormusn dedi bende evet dedim ama bi yandanda korkmaya basladımm yagmur yagıyo ve arabada yalnızız sonra arabayı biyere cekti ve gözlerimin içine bakarakk benimle yaşlanırmısn bi ömrü seninle gecirmek istiyorum evet yada hayır de baska hiç bişi duymak istemiyorumm falan dedi ve ben dondumm hatta halla abi dedimi hatırlıormm ve o kasam hayır dememe rağmen yapamadımmm vee 3 gün içinde evet dedimmm suan cok mutluyum:)

Back