- Konu Sahibi pinkgirl8888
kızlarr benimmm olayımı anlatıyımda gülün birazzz gercekten şok olmustumm biz aynı dükkandaa calısyordumm ve akrabımızın yanında calıstıgım için ordakii bütn benden buyuk olan lara abi diyodumm o sıralar nişanlımada abi diyodum ne yazık kii arada konusuyodukk işte fikir danısıyodu hattta ben bazenn sinir bile oluyodumm bana süreklii lafff söyluyordu ama ben nerden bilebilirim kii beni tanımak için bunları yaptıgını neyse bi aksam ben rahatsızlandımm kansızlık var bende oda bana pekmez içirmeye calıstı ve bunu içersem bNA SÜPRİZ YAPCAGINI SOYLEDİ BEN HALA SAFTİRİKK zannediyorum ki cikolata falan alcak bide nisanlımla aynı yerde oturuyodukk hasta oldugum için beni eve bırakmak istedi bende kabul ettim ve bianda sesizlik olduu süprizi merak ediyormusn dedi bende evet dedim ama bi yandanda korkmaya basladımm yagmur yagıyo ve arabada yalnızız sonra arabayı biyere cekti ve gözlerimin içine bakarakk benimle yaşlanırmısn bi ömrü seninle gecirmek istiyorum evet yada hayır de baska hiç bişi duymak istemiyorumm falan dedi ve ben dondumm hatta halla abi dedimi hatırlıormm ve o kasam hayır dememe rağmen yapamadımmm vee 3 gün içinde evet dedimmm suan cok mutluyum:)
eminim çok şaşırmışsındır o an ki yüz ifadeni çok merak ettim doğrusu ne güzel Allah mutlu etsin canım...