- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
Geçen yaz tatildeydik bodrumda, 2.günümüzde ögleden sonra başımı gögsüne yaslamışım güneş keyfi yapıyoruz.Evlenirmisin benimle kızz dedi( Bu cümle 3sene önce bi konuşma arasında geçmişti aynı ses tonu ve aynı cümleyi kullandı tekrar), e heralde evlenirim dedim istifimi bozmadan :) ciddi soruyorum ama demezmi saniyede fırladım yattıgım yerden sarıldık tabiki evlenirim yavrum dedim.O anki mutlulugumu,onun o heycanlı halini anlatmam mümkün degil.Akşam yemegini bekleyememiş canımın içi,dayanamadım dedi :) Tatil boyuncada hergün tekrarladı....Şimdi nişanlıyız agustos sonuda evleniyoruzz
sende mi nişanlısın canım???
bencede canım sen öyle yap nasıl olsa sevildiklerini biliyorlar evet diyeceğimizide biliyorlar düz mantık düşünüyorlar masrafa gerek yok hep cevapları kabullenmekten başka çaremiz yok bizde haziran sonu evleneceğiz ama bizde teklifin adı bile geçmiyor...
Cık,ben hiçbir şey değilim
22 yaşında,hayatını eğitime adamış bir emekçiyim
valla hiç ben üstündeki çalışmaları devam ettirmekte kararlıyım
saolsun kayınvalideciğimle görümcelerimde benden yana
valla hiç ben üstündeki çalışmaları devam ettirmekte kararlıyım
saolsun kayınvalideciğimle görümcelerimde benden yana
iyi ne güzel canım umarım çalışmaların iyi sonuç verir kolay gelsin sana
bence sende edebilirsin evlenme teklifi :) inan şaşkınlıgından ne yapıcagını bilemez.
saol canım
bu arada açtığın düğün fotosu topicine bi link ekledim canım kk da araştırmıştım
olur aşkım der o kadar şaşırmaz bazen takılıyorum kahveyi hazırla yarın geliyoz diye
benim nişanlımla takılıyordu bir ara bana siz beni gelip isteyin diye
başka çare bırakmıyolar ki bize
malesef yok canımmaalesef tatlımm hala bir değişiklik yok sende var mı bi kımıldama???
canım ya burada bomba gibi bir evlilik teklifini anlatmak isterdim Ama malesef hayatım boyunca böyle bir teklif alamadım
başarılar dilerim o zamancanım yaşıtız senle...
Arkadaşlarımın bebişleri var,benim elle tutulur bir ilişkim bile yok.Çirkin de değilim,birini de seviyorum ama ondan bir adım yok off.
Şimdi arayıp bana evlenme teklif et diyeceğim,evet evet bunu yapmalıyım.Hatta bağıra bağıra evlenme teklif etmeli ben de kabul etmemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?