• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

önemli olan mutlu olmak hamilesin galiba canım tebrik ederim mutluluklar dilerim...
evet hamileyim hemde ikinciye..valla bu devirde nice aşk evlilikleri bile hüsranla sonuçlanırken biz şükür elhamdülillah acısıyla tatlısıyla 6 yılı devirdik....rabbim herkese bizim gibi hatta çok daha güzel evlilikler nasip etsin....

istemeden sonra yapmıştı benimkisi de :31:

aileler bızım evde otururken bız dışarı çıktık arabayla.. evlerinin önüne park etti. gel dedi. ben de yapıştım eline, girdik eve:23:

ben gayet mahçup masumane girdim ama öylece duruyorum koridorda. bu odasına gitti geldi. gel dedi karanlıkta.. geldim odasına doğru ışığı açtım yatağın ustunu suslemıs tek taş koymus gül içinde. benımle evlenır mısın dedi....... boynuna sarıldım ve evet dedim.. gerisi hoş beş:17::17:

mutluluklar dilerim canım çok hoş olmuş...:16::16:

bizde eşimle iş arkadaşıydık
yaz sıcak
iş çıkışı gezdik plazaya felan gittik
annem aradı hiç gezmelerime kızmayan kadın birden telde bana çabuk eve gel nerde kaldın dedi
şaşırdım
yanımda eşimde vardı oda duydu sinir oldum
evimizin yakınında çocuk parkı vardı
az dur oturalım sen kötü oldun
dedi
anlamadım neden annem böyle dediki
derken boş ver üzülme
ben sana bişey söylicem dedi
ve şokkk benimle evlenirmisin dedi
ağlasammı gülsemmi zaten sinir olmuşum
bir müddet sessiz kaldım
hiç aramızda böyle bişey geçmemişti çünkü
eve yaklaştık oda bizim arka sokakta oturuyodu
cvbın ne dedi yarın işe gelmicem sen olumsuz bişey söylersen
ben aynı yerde çalışamam seninle kahrolurum dedi
evet dedim ama anneme eve gidince ne dicektim of nasıl zor bidurum
annem baban duyarsa kızar daha ablan var kimmiş kimin nesiymiş
bu çocuk
işe gelmesse gelmesin sende gitmessin dedi
böyle işte şimdi 5 senelik evliyiz

mutluluklar dilerim canım ....

uzun zamandır konuya yazan olmamış ama duramıyorum bende yazacam :)

5 senedir birlikteyiz aşkımla :114:
2010 da askere gitti 2012 28 ocakta geldi aşkımm.ilk defa bu kadar ayrı kalmıştık.
işe bulup girdikten sonra düğünümüzü yapmayı planlıyoruz.
askerdeyken ben hep derdim evlenme teklifi etmedin bakalım ben kabul edecek miyim diye :D
sıradan alışılmış olmasın beni şaşırt diyordum veeee..
Ankara da olanlar bilir bu sene baya uzun ve soğuk geçti kış.
14 Şubat günü ben çalışıyordum.yoğun bir şekilde kar yağıyordu akşam iş çıkışı seni almaya gelecem dedi.
ben de yok gelme çok kar yağıyo yollar kötü diyordum bir yandan da düşünüyorum heralde sevgililer günü diye hediye aldı onu vermek için gelecek diye düşünüyorum.
neyse iş çıkışıma geldi. vardiyalı çalışıyorum iş çıkış saatim akşam 10.
geldi aşkım aldı beni havalimanın da çalışıyorum ve fatih de oturuyorum.
Fatih e gitmek için çevre yolundan gidiliyor.
yollar kar dolu yavaş yavaş gidiyoruz.
çevre yoluna çıktık dörtlüleri yakıp sağa çekiyo arabayı arabadan ses geliyo diye.
ben diyorum Aşkım ben ses falan duymuyorum diyorum. araba sana farklı geldiden ondan duymuyorsun diyo bide bana:90:
neyse biraz daha gittik niye dörtlüleri yakıp sağa çekti çıktı arabadan
sonraaa
havai fişekler patlamaya başladı :) aşkımm geldi kapımı açtı hemen müziği açtı(önceden cd yi ayarlamış)
beni dışarı çıkarttı ve yere diz çöktü güzelce konuşmaya başladı ama ben şok içindeyim
bu her adım olurken şok oluyorum ve sulu göz duygusal olarak gözümden yaşlar akmaya başlıyo
yüzüğü çıkartıp teklifini ediyo
vee tabii kii kabul ediyorummm :112:
bu arada cd de çalan parça da "ben senin kalbinde hayat buldum..." :)

gerçekten çok şaşırtmıştı aşkımm benim

kusura bakmayın kızlar ayrıntılı yazınca biraz uzun oldu :)

sıkılmadan okursunuz inşallah:130:

2010 da askere gitti 2012 28 ocakta geldi aşkımm.ilk defa bu kadar ayrı kalmıştık.
askerdeyken ben hep derdim evlenme teklifi etmedin bakalım ben kabul edecek miyim diye :D
14 Şubat günü ben çalışıyordum.yoğun bir şekilde kar yağıyordu akşam iş çıkışı seni almaya gelecem dedi.
ben de yok gelme çok kar yağıyo yollar kötü diyordum bir yandan da düşünüyorum heralde sevgililer günü diye hediye aldı onu vermek için gelecek diye düşünüyorum.
çevre yoluna çıktık dörtlüleri yakıp sağa çekiyo arabayı arabadan ses geliyo diye.
ben diyorum Aşkım ben ses falan duymuyorum diyorum. araba sana farklı geldiden ondan duymuyorsun diyo bide bana:90:
sonraaa
havai fişekler patlamaya başladı :) aşkımm geldi kapımı açtı hemen müziği açtı(önceden cd yi ayarlamış)
beni dışarı çıkarttı ve yere diz çöktü güzelce konuşmaya başladı ama ben şok içindeyim
bu her adım olurken şok oluyorum ve sulu göz duygusal olarak gözümden yaşlar akmaya başlıyo

ayy canım ne sıkılması bir solukta okudum ve henüz evlilik teklifi almamış biri olarak gözlerim doldu:43: allah mutlulugunuzu daim etsin ve her geçen gün daha da mutlu olun inşallah:nazar:

ayy canım ne sıkılması bir solukta okudum ve henüz evlilik teklifi almamış biri olarak gözlerim doldu:43: allah mutlulugunuzu daim etsin ve her geçen gün daha da mutlu olun inşallah:nazar:

Amin inş. canım. tüm sevenleri Allah'ım birbirine kavuştursun.
İnş. sende unutamayacağın güzel bir teklif alırsın canım :9:

sonraaa

yok canım ne sıkılması konuyu açan ben olarak hiç sıkılmadım çünkü okudukça çok mutlu oluyorum ne güzel olmuş teklifin Allah mutlu etsin canım....

Bende nişanlım ile uzun zamandır birlikteydim. Ve evlenme teklifi almadım maalesef. Etmeye niyetli de görünmüyor. Birkaç kişi daha teklif almamış. Yalnız değilmişim:1: Öte yandan o havai fişekli olan teklif hep benim hayal ettiğim bir şeydi o arkadaş ne kadar şanslı ki sevdiği ona böyle bir güzellik yapmış:nazar: Benimki böyle alıştım artık demek istemiyorum ben ya da erkek milleti böyle işte diye. Düşünen nasıl düşünüyo?? Demekki ben ufak bir sürpriz ile mutlu edilmeyi hak etmiyorum:5:

3 yıl bekledim teklif falan gelmedi sonu malum ayrılık oldu:) Yine bana hüsran,yine bana hasret var pff:ssz:
Yeni biriyle tanıştım şimdi bakalım hayırlısı.Siz de çok mutlu olun kızlar sevdiklerinizle:69:

3 yıl bekledim teklif falan gelmedi sonu malum ayrılık oldu:) Yine bana hüsran,yine bana hasret var pff:ssz:
Yeni biriyle tanıştım şimdi bakalım hayırlısı.Siz de çok mutlu olun kızlar sevdiklerinizle:69:

amin. teşekkür ederim canım
İnş. senin içinde hayırlı olur arkadaşın sana da mutluluklar....

Bende nişanlım ile uzun zamandır birlikteydim. Ve evlenme teklifi almadım maalesef. Etmeye niyetli de görünmüyor. Birkaç kişi daha teklif almamış. Yalnız değilmişim:1: Öte yandan o havai fişekli olan teklif hep benim hayal ettiğim bir şeydi o arkadaş ne kadar şanslı ki sevdiği ona böyle bir güzellik yapmış:nazar: Benimki böyle alıştım artık demek istemiyorum ben ya da erkek milleti böyle işte diye. Düşünen nasıl düşünüyo?? Demekki ben ufak bir sürpriz ile mutlu edilmeyi hak etmiyorum:5:

ayy canım hak ediyorsundur tabiiii...
biraz laf çarptır :) belki yapmadığını fark eder de düşünür:9:

Arada laf çarpıtıyoz tabi ama öyle olunca ben suçlu oluyorum :26: Umursamıyo yani pek.. Şimdi böyle deyince insan sevgi kalmamış diye düşünüyo malesef. Halbuki Ufak şeylerle bizlerin gönlünü yapmak mümkün. Sadece biz mi böyleyiz bilmiyorum ama hani pahalı bir takı falan zaten düşünmem arada yazılan güzel bi söz, urur okşayıcı bir mesaj olsa ama yok içinden gelmiyo demek..hiçbir şey yok:50:

Arada laf çarpıtıyoz tabi ama öyle olunca ben suçlu oluyorum :26: Umursamıyo yani pek.. Şimdi böyle deyince insan sevgi kalmamış diye düşünüyo malesef. Halbuki Ufak şeylerle bizlerin gönlünü yapmak mümkün. Sadece biz mi böyleyiz bilmiyorum ama hani pahalı bir takı falan zaten düşünmem arada yazılan güzel bi söz, urur okşayıcı bir mesaj olsa ama yok içinden gelmiyo demek..hiçbir şey yok:50:

Evet canım biz bayanlarla erkekler çok çok farklıyız.Bazen aynı dünyada nasıl yaşabildiğimizi bile düşünüyorum?:1:

Sana çok güzel evlenme teklif edicem dedi dedi 7 yıla yakındır beraberiz, 2 gün içinde nikah yaptık unuttum ben de teklifi falan.
5 aydır evliyiz her gün soruyorum ne zaman edeceksin diye. :)
ekim gibi düğün olacak o zamana kadar eder umarım :)

Back