Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

nişanlı olup evlenme teklifi almamış olan kader arkadaşlarım hala bi değişiklik yok mu :)

bir sağlıkçıya en uygun bir evlilik teklifi....bir MR filmi o filmdeki beyin kocamın beyni yani kafasına kazıdıgını ima etmiş ve o malum sözler

olayın öncesi onlara gittim çekti beni odaya oturttu yatağa..ben bir kaç aydır biraz rahatsızdım baş dönmelerim burun kanamalarım oluyodu doktora gittim beyin MR ı istedi çektirdim ve beynimde küçük bir tümör varmıs dedi inanmadım ilk önce sonra MR dosyasını cıkarttı...benim o sözleri duydugumda beraber kurdugum tüm hayallerimiz gözümün önünden geçti dona kaldım ailem bilmiyo bir senınle paylaştım ama tedavi olucam falan demeye basladı başladım ağlamaya ver bakim şu filmleri bakıyım dedim bir çıkardım ki ne göreyim evlenme teklifi tabi sonrası eşim için iyi olmadı orası ayrı

tabiki sonuc evet 10 ay öncede nıkah masasında evet dedik mutluyuz allaha şükür

bnde çok geç evlenme teklifi alanlardanım :)) 5 yıl birlikteliğimz oldu evlenmeden önce ... neyse işte birlikteliğimzin 4. yılıydı nişanlıyız buarada işte akşam iş çıkışı biyerde yemek yerz sandım neyse işten çıktım arabaya bndim yoldan aldım bunu in ben kullancam ddi niye dedim ben kullanırım nereye gdcez syle yok dedi geç sen sağa neyse geçtim yol bitmiyo açlıktan ölüyorum...sürekli gelmedikmi gelmedikmi diyip duruyorum havada karanlık nereye gttiğmizi bilmiyorum neyse bisüre snra snnunda geldik arabayı park etti indik indiğimz gbi sandal gbi bişiye bndik ama deniz değil nehirdeyiz:)) ayaktayım etrafı inceliyorum baktım yere çöktü dizlerinin üstnde:)) elimi tuttu karım olurmusun ddi:)) tamam evleniceğmizi zaten biliorm ama o an sadece yemek düşünüyorum nasıl şaşırdım etrafa bakıyorum gören varmı diye kalk ayağa tamam evlenicem demişim ahahaaa:)) nişanlı olduğmz için yzük almadı tektaşımda vardı zaten bana evlenme teklifi ettiği şekilde pırlanta bi kolye almış yani şöle ayakta duran bi kız diz çöken erkek şeklinde kolye kız pembe,erkek siyah pırlanta taşlı hatta foto vardı sanırım eklerim :) buarada ağvaymış gttiğmz yer neyse geçtik karşı tarafa bi gzlde şömine başında yemeğimizi yedik şimdi 10 aylık evliyz:)) bakalım ilk evlilik yıldnümmzde neler olcak:)

cnm çok beğendim ne güzel bi teklif almışın.
benimde nişan haftamdan 1 hafta önce doğumgünümdü o gün evlenme teklifi eder diye beklemiştim etmedi
teyzemde hatırlatmış bak haftaya yüzükleriniz takılacak bugünde doğumgünü ne güzel bi fırsat tektaş ve evlilik teklifi için demiş umursamamış bile

sonrasında teklif gelmeden nişanımız yapıldı ben 2 ay hiç sesimi çıkarmadım sonra tektaş istediğimi ve evlenme teklifi etmediğini hatırlattım bana senin böyle isteklerin olduğu zaman gözümde yüceldiğinimi zannediyosun aksine gözümde saygını kaybediosun dedi

ve tabi sonrasında gelen olumsuz olaylar devam etti ve 6 aylık nişanlılık süremiz bitti (

ah btanem kıyamam üzülme hayırlısı böyledir belki peki neden btti

yaa ben buna sesli güldümmm ahahahaa bu nedir yaaaa :))) Allah mutlu etsin sizi...

canım ya ne ilginçmiş bir o kadar da korkutucu olmuş Allah uzun ömürler versin birlikte çok mutlu olun inşallah...

geç olmuş ama güzel olmuş Allah ömür boyu mutlu etsin sizi artık yazarsın evlilik yıl dönümün nasıl geçti diye

ay canım benim çok üzüldüm ama sıkma canını her şeyde bir hayır vardır demek böylesi hayırlıymış Allah karşına çok çok daha iyisini çıkarır inşallah...

Çok imrendim Maşallah.Ben olsam nişanlandığımda asla teklif beklemezdim,gelmez çünkü.Erkek milleti 'nişanlandık işte en büyük evlenme teklifi budur' der çıkar işin içinden.Ne büyük hayal kırıklığı,ben hiç teklif alamayacağım bu gidişle

sayfaların hepsini okudum erkeklerin kanında yok anladım
bizde birilikteliğimizin 5.yılını bitirdik çok şükür.ilk evlenme teklifini petek dinçöz ve can tanrıyarın evlilik haberini izlerken yaptı.aşkım bizde evlenelim mi benimle evlenirmisin dedi gözlerime bakarak bilmem düşünmem lazım dedim bölemi teklif etcektin dedim memnuniyetsiz bi şekilde.evleneceksin ulen demişti
geçen akşam konuşurken aşkım nişanı şöle yaparız falan dedi.yaparızda sen bana teklif etmedin daha dedim.ya teklif belli cevap belli dedi masrafa sokma beni nişana harcarız işte dedi sen teklif edicen ben 2-3 saniye düşüncem sonra kabul etcem hem pırlanta olanlar pahalı sen tek taş alırsın dedim siparişte veriyorum o sırada benimle evlenirmisin aşkım dedi bak yorma beni dedi valla romantiklik bekliyom kusura bakma dedim
çeyiz hazırlığı yapıyoruz haziran sonu gibi söz yapıcaz inşallah ama teklif yok hala
gerçi 5 sene önce aşkımızın başlangıcı için harika sözler kurmuştu acaba onumu değerlendirmeye alsam fazla şansımı zorlamayıp :44:

bencede canım sen öyle yap nasıl olsa sevildiklerini biliyorlar evet diyeceğimizide biliyorlar düz mantık düşünüyorlar masrafa gerek yok hep cevapları kabullenmekten başka çaremiz yok bizde haziran sonu evleneceğiz ama bizde teklifin adı bile geçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…