How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

kendi çapında yapmaya çalışıyo bişeyler

aslında ilk tanıdıgımda pek beklemezdim biraz böle çekingen biri gibiydi öyle aşırı bi romantikligi yoktur ama bazen şaşırtır

cebinden gül cıkarır, sokağın ortasında kucağına alıp koşar bazen de telefonundan muzik acıp dondurur beni fırıl fırıl aksam saati yollarda kimse yoksa tabi

he penceresinden gorup geldi yine bizim deliler diyen cok oluyodur orası ayrı :60:

bazen de yapmaya calısıp beceremez, ilk sevgililer gunumuzde mektup yazmıstı mesela romantik olmaya calısmıstı ama eh işte güldürmüştü beni birazcık :1::1::1: sonra da alınmıstı niye gülüyosun birdaha yapmıcam valla beceremiyorum bu işleri diye :60:

ne güzel çılgın aşıklar Allah mutluluğunuzu daim etsin....:36::36:

merhaba kızlar bende anlatayım :)

benimde doğumgünümde etti ben tahmin ediyordum ama yinede heyecanlanıosun tabi şık bi restorana gittik daha önce aramış rez yaptırmış daha farklı yerde diğer müşterilerden uzak bi masa hazırlatmış benim için bi garsonla kanka olmuş resmen:) fanus içinde balık aldırmış içinede deniz kabuğunu koymuş kabuğun içine yüzüğü koymuşlar ben gittim masada gül yaprakları çiçekde almış beni almaya gelirken tabi neyse ben gittim şarap filan fanusu getirdi garson her masada böle bi uygulamanızmı var dedim konseptine göre değişiyor sizin konseptinizin içinde fanusta balık var filan dedi bana geçiştirdi ben yemek filan yiyemedim tabi heyecandan sonra gördüm deniz kabuğunun içinde yüzük var aldı sonra benimle evlenirmisin dedi bende evet dedim o soruyu sorarken bile nası heyecanlandığını gözümle gördüm :) denize karşı çok güzel bi geceydi benim için

güzelmiş Allah mesut etsin canım....:16::16:

Valla 4 yıl olmuşsa artık herşey evliliğe gidiyo diye teklif falan yapmıyorlar :D
Bizde eşimle 3 yıl çıktık sonra evlendik hala yüzüne vuruyorum çok kolay oldu evlilik diye.Bi evlilik teklifi bile yapmadın deyip yüzüne vuruyorum.Bu kadar çabuk olmamalıydı.Ama olan oldu artık umursamıyolar ki :D
Umarım senin kide öyle olmaz bu işin peşini bırakma yoksa içinde ukte olarak kalır.

bencede ukte kalır umarım bekleyen herkes alır başta ben olmak üzre:1::1::1::1:

ayy yaa kızlar bizde dün üstünüze afiyet biraz tartıştık konuylaa alakalı değildi kaç gündür mahalleden arkadşlarımın fln facede mutlu mesut resimlerinii gördkçe bizkii son zamanlarda hep bi zorluklar yüzünden bunlamıştık patlama noktası oldu dün gece...tatlım biz bekliyoruz çnküü daha nişanlım haziranda okulu btirdi daha iş bulamadı ben çalışıyorum devlet memuruym onunda stresii var onda bide evlenme teklifi olayında oda aslında bişeyler düşünüyordu ama iş olmayınca biz hep bi imkansızlığın uzaklığın ceremesinii çektik dua edin kızlar haftasonu sınavı var halk bankası herşey birzda ona bağlı dünde aslında sonradan çok pişman oldum tam sınav öncesi ne güzel destek oluyorsun bana deyince geçtim herşeyden obenm için neleri göğüslüyor aslında ama:14::14:

ayy yaa kızlar bizde dün üstünüze afiyet biraz tartıştık konuylaa alakalı değildi kaç gündür mahalleden arkadşlarımın fln facede mutlu mesut resimlerinii gördkçe bizkii son zamanlarda hep bi zorluklar yüzünden bunlamıştık patlama noktası oldu dün gece...tatlım biz bekliyoruz çnküü daha nişanlım haziranda okulu btirdi daha iş bulamadı ben çalışıyorum devlet memuruym onunda stresii var onda bide evlenme teklifi olayında oda aslında bişeyler düşünüyordu ama iş olmayınca biz hep bi imkansızlığın uzaklığın ceremesinii çektik dua edin kızlar haftasonu sınavı var halk bankası herşey birzda ona bağlı dünde aslında sonradan çok pişman oldum tam sınav öncesi ne güzel destek oluyorsun bana deyince geçtim herşeyden obenm için neleri göğüslüyor aslında ama:14::14:

Dualarımız sizinle tatlım umarım kazanır sınavı sizde ömür boyu mutlu olursunuz sağlık olsunda her şey düzelir mutluluklar sizinle olsun başarılar dilerim sınavında sonuçlar belli olunca haber verirsen sevinirim umarım mutlu haberler verirsin bize kendine iyi bak:54::16::16:

Dualarımız sizinle tatlım umarım kazanır sınavı sizde ömür boyu mutlu olursunuz sağlık olsunda her şey düzelir mutluluklar sizinle olsun başarılar dilerim sınavında sonuçlar belli olunca haber verirsen sevinirim umarım mutlu haberler verirsin bize kendine iyi bak:54::16::16:

ayy canım yaa nasıl mutluu ettin beniii anlatamam:16::16:inş.yaa zaten eylülde ziraat bankası sınavında mersinde 2000 küsür kişiarasında 2.olmuştu ama torpilimiz olmadığıı için maalesef olmadı nasıl yıkılmıştık ozmaan düğün tarihii bilee kesin gözüyle bakmıştık bizde biheves düğün kasım gibi olcak soğuk olmazmı fln diye ben salak gibi dert ediyordum sonraa tepetaklak oldum resmen:50:zar zor babamı ikna etti nişan olsun diyekii okesin karşıydı iş olmadan asla diyee:20:
güzell kalbiniin güzel dileklerii seninlede olsun canm inş.seninde herşey gönlünce olur tabii mutlaka iyi haberler verebilirim size:16:

ayy canım yaa nasıl mutluu ettin beniii anlatamam:16::16:inş.yaa zaten eylülde ziraat bankası sınavında mersinde 2000 küsür kişiarasında 2.olmuştu ama torpilimiz olmadığıı için maalesef olmadı nasıl yıkılmıştık ozmaan düğün tarihii bilee kesin gözüyle bakmıştık bizde biheves düğün kasım gibi olcak soğuk olmazmı fln diye ben salak gibi dert ediyordum sonraa tepetaklak oldum resmen:50:zar zor babamı ikna etti nişan olsun diyekii okesin karşıydı iş olmadan asla diyee:20:
güzell kalbiniin güzel dileklerii seninlede olsun canm inş.seninde herşey gönlünce olur tabii mutlaka iyi haberler verebilirim size:16:

inşallah canım benim ne zorluklar yaşıyorsunuz sizde Allah yardımcınız olsun nişanlısınız çok şükür umarım düğün tarihinizde belli olur en kısa zamanda dualarım seninle :16::16::54::54:Allah ın yardımıyla atlatırsınız umarım en kısa zamanda bu zor günleri:54::16::16:

bende isteme ve söz merasimleri gerçekleştikten sonra evlenme teklifi almıştım:) hemde çıkmaya başladığımızın tam ikinci senesinde.ben sadece o günü kutlayacağımızı sanmıştım.2 sene önce o gün adaya gitmiştik ve o akşam yine kutlamak için adaya götürdü beni.haberim yoktu,faytona bindik tam yolu yarılamıştıkki bana çaktırmadan cebinden küçük kırmızı bir kese çıkardı.yüzüğü parmağıma geçirip evlenme teklif etti :) bu yüzden Burgaz adanın bende yeri çok ayrıdır....

bende isteme ve söz merasimleri gerçekleştikten sonra evlenme teklifi almıştım:) hemde çıkmaya başladığımızın tam ikinci senesinde.ben sadece o günü kutlayacağımızı sanmıştım.2 sene önce o gün adaya gitmiştik ve o akşam yine kutlamak için adaya götürdü beni.haberim yoktu,faytona bindik tam yolu yarılamıştıkki bana çaktırmadan cebinden küçük kırmızı bir kese çıkardı.yüzüğü parmağıma geçirip evlenme teklif etti :) bu yüzden Burgaz adanın bende yeri çok ayrıdır....

Mutlluluklar dilerim canım çok güüzelmiş teklifin adalarda çok güzel zaten teklifte daha ne olsun:129::103::98:

Ailesi bize tanışmaya gelmek istiyordu o zaman teklif etmişti aşkitom :1:

Ben o zaman bankada çalışıyordum,geldi aldı beni bi yerde yemek yiyelim dedi.Güzel bi restauranta yer ayırmış meğersem.Ama trafik bi türlü ilerlemedi,saat geçti resmen bulunduğumuz yerde indik canlı müzik olan bi kanatçı restaurantına gittik..

Ben de nasıl açım harıl harıl ellerimle kanatlara girişmişken kocacım çıkardı pırlantasını cebinden "benimle evlenir misin hayatım"dedi.Tabi benim eller yağlı:1: kıpkırmızı olmuşum."Gülerek ay evet aşkııım"dedim.

Bi de diyo ki şimdi bana" iyi oldu ellerin yağlıyken yüzük daha iyi geçti parmağından ":1:

Ailesi bize tanışmaya gelmek istiyordu o zaman teklif etmişti aşkitom :1:

Ben o zaman bankada çalışıyordum,geldi aldı beni bi yerde yemek yiyelim dedi.Güzel bi restauranta yer ayırmış meğersem.Ama trafik bi türlü ilerlemedi,saat geçti resmen bulunduğumuz yerde indik canlı müzik olan bi kanatçı restaurantına gittik..

Ben de nasıl açım harıl harıl ellerimle kanatlara girişmişken kocacım çıkardı pırlantasını cebinden "benimle evlenir misin hayatım"dedi.Tabi benim eller yağlı:1: kıpkırmızı olmuşum."Gülerek ay evet aşkııım"dedim.

Bi de diyo ki şimdi bana" iyi oldu ellerin yağlıyken yüzük daha iyi geçti parmağından ":1:

ne güzelmiş Allah mesut etsin canım...:16::16:

Valla 4 yıl olmuşsa artık herşey evliliğe gidiyo diye teklif falan yapmıyorlar :D
Bizde eşimle 3 yıl çıktık sonra evlendik hala yüzüne vuruyorum çok kolay oldu evlilik diye.Bi evlilik teklifi bile yapmadın deyip yüzüne vuruyorum.Bu kadar çabuk olmamalıydı.Ama olan oldu artık umursamıyolar ki :D
Umarım senin kide öyle olmaz bu işin peşini bırakma yoksa içinde ukte olarak kalır.

umarım bu güzel dileklerin gerçekleşir canım:) bunlar güzel ve özel seyler bence formalite olarak bakılmamalı. şimdi nişanlıyız bir de benim hayalim hiç böyle değildi. istemeye gelmeden önce beni benden istemeliydi evlenme teklifi yaparak. bence heyecanı ordaydı. artık nişan olmus yüzük takılmıs hiçbir anlamı kalmadı ki şaşırmam bile zaten evlenicez ki çok saçma olacak. ama yine bi umut bekliyoruz işte:16: ama sundan eminim ki teklif etmeden evlenirsek ben de senin gibi yaparım. çekeceği var benden bi ömür:47:

arada ben de senin gibi bunalıp ona patlıyorum canım. hatta yarın bi arkadası sevgilisine evlenme teklifi edecek. onu duyunca bne iyice sinir oldum. kızdım buna ama sonra cok pişman oldum. neyse size gelelim:) inşallah her şey istediğiniz gibi olur canım ya, inşallah herkes mutlu olur bu konuda. sınavda da başarılar dilerim, sizin için dua edicem. sevenler mutlu olsun ya çok mu zor bişi ki bu bak hüzünlendim yine:2:

Back