Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

ne güzel çılgın aşıklar Allah mutluluğunuzu daim etsin....

güzelmiş Allah mesut etsin canım....

bencede ukte kalır umarım bekleyen herkes alır başta ben olmak üzre

ayy yaa kızlar bizde dün üstünüze afiyet biraz tartıştık konuylaa alakalı değildi kaç gündür mahalleden arkadşlarımın fln facede mutlu mesut resimlerinii gördkçe bizkii son zamanlarda hep bi zorluklar yüzünden bunlamıştık patlama noktası oldu dün gece...tatlım biz bekliyoruz çnküü daha nişanlım haziranda okulu btirdi daha iş bulamadı ben çalışıyorum devlet memuruym onunda stresii var onda bide evlenme teklifi olayında oda aslında bişeyler düşünüyordu ama iş olmayınca biz hep bi imkansızlığın uzaklığın ceremesinii çektik dua edin kızlar haftasonu sınavı var halk bankası herşey birzda ona bağlı dünde aslında sonradan çok pişman oldum tam sınav öncesi ne güzel destek oluyorsun bana deyince geçtim herşeyden obenm için neleri göğüslüyor aslında ama

Dualarımız sizinle tatlım umarım kazanır sınavı sizde ömür boyu mutlu olursunuz sağlık olsunda her şey düzelir mutluluklar sizinle olsun başarılar dilerim sınavında sonuçlar belli olunca haber verirsen sevinirim umarım mutlu haberler verirsin bize kendine iyi bak

ayy canım yaa nasıl mutluu ettin beniii anlatamaminş.yaa zaten eylülde ziraat bankası sınavında mersinde 2000 küsür kişiarasında 2.olmuştu ama torpilimiz olmadığıı için maalesef olmadı nasıl yıkılmıştık ozmaan düğün tarihii bilee kesin gözüyle bakmıştık bizde biheves düğün kasım gibi olcak soğuk olmazmı fln diye ben salak gibi dert ediyordum sonraa tepetaklak oldum resmenzar zor babamı ikna etti nişan olsun diyekii okesin karşıydı iş olmadan asla diyee
güzell kalbiniin güzel dileklerii seninlede olsun canm inş.seninde herşey gönlünce olur tabii mutlaka iyi haberler verebilirim size

inşallah canım benim ne zorluklar yaşıyorsunuz sizde Allah yardımcınız olsun nişanlısınız çok şükür umarım düğün tarihinizde belli olur en kısa zamanda dualarım seninle Allah ın yardımıyla atlatırsınız umarım en kısa zamanda bu zor günleri

bende isteme ve söz merasimleri gerçekleştikten sonra evlenme teklifi almıştım:) hemde çıkmaya başladığımızın tam ikinci senesinde.ben sadece o günü kutlayacağımızı sanmıştım.2 sene önce o gün adaya gitmiştik ve o akşam yine kutlamak için adaya götürdü beni.haberim yoktu,faytona bindik tam yolu yarılamıştıkki bana çaktırmadan cebinden küçük kırmızı bir kese çıkardı.yüzüğü parmağıma geçirip evlenme teklif etti :) bu yüzden Burgaz adanın bende yeri çok ayrıdır....

Mutlluluklar dilerim canım çok güüzelmiş teklifin adalarda çok güzel zaten teklifte daha ne olsun:129::103::98:

Ailesi bize tanışmaya gelmek istiyordu o zaman teklif etmişti aşkitom

Ben o zaman bankada çalışıyordum,geldi aldı beni bi yerde yemek yiyelim dedi.Güzel bi restauranta yer ayırmış meğersem.Ama trafik bi türlü ilerlemedi,saat geçti resmen bulunduğumuz yerde indik canlı müzik olan bi kanatçı restaurantına gittik..

Ben de nasıl açım harıl harıl ellerimle kanatlara girişmişken kocacım çıkardı pırlantasını cebinden "benimle evlenir misin hayatım"dedi.Tabi benim eller yağlı kıpkırmızı olmuşum."Gülerek ay evet aşkııım"dedim.

Bi de diyo ki şimdi bana" iyi oldu ellerin yağlıyken yüzük daha iyi geçti parmağından "

ne güzelmiş Allah mesut etsin canım...

umarım bu güzel dileklerin gerçekleşir canım:) bunlar güzel ve özel seyler bence formalite olarak bakılmamalı. şimdi nişanlıyız bir de benim hayalim hiç böyle değildi. istemeye gelmeden önce beni benden istemeliydi evlenme teklifi yaparak. bence heyecanı ordaydı. artık nişan olmus yüzük takılmıs hiçbir anlamı kalmadı ki şaşırmam bile zaten evlenicez ki çok saçma olacak. ama yine bi umut bekliyoruz işte ama sundan eminim ki teklif etmeden evlenirsek ben de senin gibi yaparım. çekeceği var benden bi ömür

arada ben de senin gibi bunalıp ona patlıyorum canım. hatta yarın bi arkadası sevgilisine evlenme teklifi edecek. onu duyunca bne iyice sinir oldum. kızdım buna ama sonra cok pişman oldum. neyse size gelelim:) inşallah her şey istediğiniz gibi olur canım ya, inşallah herkes mutlu olur bu konuda. sınavda da başarılar dilerim, sizin için dua edicem. sevenler mutlu olsun ya çok mu zor bişi ki bu bak hüzünlendim yine:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…