How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

yok yok kızlar bence biz umudu keseliim artık nişan olduktann sonraa teklifi fln unutalım benm içimde kaldıı ama offf yaa hayırlısı belkii evlendikten sonraa birz romantikleşirler:1::1:
alıp şunları biaraya getirip biraz adam etmek lazımmı ne:)hepsi aynıymış baksanıza

evet hepsi aynı bunların:1::1:

Ben açık açık söyledim de zaten ama güldü geçti. Hiiç beklemiyorum artık :)

bir gün sinemaya gittik sürekli laf sokuyordum bir ara film başlamak üzere benimle evlenir misin dedi güldü dalga geçerek ancak o kadar romantik yani 4 senedir bir kere çiçek almadı siz hayal edin bir gün laf soktum diye geçerken çiçek kopardı bir yerden onu verdi benimki ümitsiz vaka yani....:ssz::ssz::ssz:

bir gün sinemaya gittik sürekli laf sokuyordum bir ara film başlamak üzere benimle evlenir misin dedi güldü dalga geçerek ancak o kadar romantik yani 4 senedir bir kere çiçek almadı siz hayal edin bir gün laf soktum diye geçerken çiçek kopardı bir yerden onu verdi benimki ümitsiz vaka yani....:ssz::ssz::ssz:

Seninki en azından laf soktun diye yapmış bişey. Benimki onu bile yapmadı, yapmaz da. Bir yaprak koparmış değil. Özel günleri atlamaz ama insan yine de nedensiz hediyeler bekliyo minicik de olsa

ayy kızalr yaa şimdii üzülsem mii sevinsemmi tek olmadığımaa bilemedim gittii:1::1:
benmkisii birz romantikti bendee ilk baştaa ohh diyodum yaşadım pat diyee yanıma gelmeler fln bizde ayrı şehirdeyz ama nolduysaa sonradan oldu ilk yıldönümümüzü hatırlamadı bilee odun tabiii biz ayrılma noktasına geldik sonraa ben yanlızım kimsyede anlatamıyorum günlk tuttuydum yazdım hepsinii bunun bana çiçek almayışınıı flan okumuşş bigün işten geldii süper bi masa hazırlamıştı çilek bile bulmuş o mevsimde çiçekte almış ama 3yılda hepsii bu:(ahh ahhhh ben yine geçenlerde doğum günüü sevgililer günü fln bisürü süpriz yaptım saolsun bizimkisi bana şarkıı fln söyledii iştee amaaan anlat anlat bitmez napcaz bunlarıı bilmiyorum bende bin defa söyledim hattaa geçen akşam gene şakayla karışık bi evlenme teklifi bile etmedin dedim ama hiiiç umudum yok benm:9::9:

ayy kızalr yaa şimdii üzülsem mii sevinsemmi tek olmadığımaa bilemedim gittii:1::1:
benmkisii birz romantikti bendee ilk baştaa ohh diyodum yaşadım pat diyee yanıma gelmeler fln bizde ayrı şehirdeyz ama nolduysaa sonradan oldu ilk yıldönümümüzü hatırlamadı bilee odun tabiii biz ayrılma noktasına geldik sonraa ben yanlızım kimsyede anlatamıyorum günlk tuttuydum yazdım hepsinii bunun bana çiçek almayışınıı flan okumuşş bigün işten geldii süper bi masa hazırlamıştı çilek bile bulmuş o mevsimde çiçekte almış ama 3yılda hepsii bu:(ahh ahhhh ben yine geçenlerde doğum günüü sevgililer günü fln bisürü süpriz yaptım saolsun bizimkisi bana şarkıı fln söyledii iştee amaaan anlat anlat bitmez napcaz bunlarıı bilmiyorum bende bin defa söyledim hattaa geçen akşam gene şakayla karışık bi evlenme teklifi bile etmedin dedim ama hiiiç umudum yok benm:9::9:

niye iyi neler yapmış hiç olmamasından bin kat iyidir artık bizde böyle dertleşe dertleşe üstesinden geleceğiz :16::16::16:

ahh ahhhh alemsin canıııım yaaa:1::1::1:

öylee canımcm amaa ne biliiim yıllar sonraa yaa bak böyleee teklif etmiştin demek var bide negüzel kendii başına gidip yüzükfln alması biz maşşaallah anneler babalar gittik aldık falan hiçbi heyecanıı süprizii olmayıncadaa insan sinir oluyor vallla:1:
bizim tarih belli değil cnm şimdilk amaa bn hiiiç uzasın istemiyorum daha fazlaa çünküü uzadıkça tadı kaçıoo bişeylerin dimii!!

aynen katılıyorum sana bizimkide 2013 haziran görünüyor, ama derdim biran önce kavuşmak birlikte yaşamak
siz neyi bekliyorsunuz, netleşmesi için

sadece benimki odun değilmiş, bende örneklerini gördükçe seviniyorum :)))
bana aldığı çiçekler
1. ikinci buluşmamızda bir gül
2. doğum günümde gönderilmiş süpriz güller
3. annemlerle tanışmaya geldiğinde kocaman çiçekler
4. istemeye geldiklerinde kocaman kırmızı gül buketi ortada bir tane beyaz gül
bu kadar
tamam artık bir yıl çiçek istemezsin artık diyo bide :)

sadece benimki odun değilmiş, bende örneklerini gördükçe seviniyorum :)))
bana aldığı çiçekler
1. ikinci buluşmamızda bir gül
2. doğum günümde gönderilmiş süpriz güller
3. annemlerle tanışmaya geldiğinde kocaman çiçekler
4. istemeye geldiklerinde kocaman kırmızı gül buketi ortada bir tane beyaz gül
bu kadar
tamam artık bir yıl çiçek istemezsin artık diyo bide :)

bencede bu yıllık yetermiş ne güzel Allah mesut etsin mutluluklar dilerim....

teşekkür ederim canım
yüreği temiz olan herkese daha iyilerini nasip etsin allah.
allah eşlerimizi daimi etsin inşallah.
tabi önce hatta bir an önce eşimiz olmasını nasip etsin :)

Son düzenleme:
benimkini gördüm sanki :)))
pinkgril cüm, teşekkür ederim önemli olan dediğin gibi düşünmesi :)
buna da şükür.
nehircim üzülme nişan da bir teklifdir canım.

ee kızlar sizin düğünler ne zaman?
sevgilim annesinin pırlanta tek taşıyla teklif etmek istemiş tabii annesi vermemiş o zaman okuyoruz daha oda gidip yüzüğün imitasyonunu almış ve o yüzükle evlenme teklif etti.benim için cok özeldi halen o yüzüğü hiç çıkarmam benim için cok degerlidir

Şimdi yine hatırlattım sert bir dille sen bana niye teklif etmedin diye. özel bir şey olsun istedim, sıradan olmasını istemedim ama ne mekan uygun oldu (farklı şehirlerdeyiz) ne de yeterli bütçe ayırabildim. o yüzden olmadı özür dilerim dedi. Üzüldüm ciddi ciddi, ben hiç düşünmedi bile sanmıştım. Bir daha açmıcam bu konuyu.

Şimdi yine hatırlattım sert bir dille sen bana niye teklif etmedin diye. özel bir şey olsun istedim, sıradan olmasını istemedim ama ne mekan uygun oldu (farklı şehirlerdeyiz) ne de yeterli bütçe ayırabildim. o yüzden olmadı özür dilerim dedi. Üzüldüm ciddi ciddi, ben hiç düşünmedi bile sanmıştım. Bir daha açmıcam bu konuyu.

ayy kıyamam erkeklerde bazen hassas olabiliyor, günahlarını almayalım :)
en önemlisi sadakat ve huzur...
şu devirde bunu bulduysak çok şükür diyelim :)

ayy kıyamam erkeklerde bazen hassas olabiliyor, günahlarını almayalım :)
en önemlisi sadakat ve huzur...
şu devirde bunu bulduysak çok şükür diyelim :)

evet galiba şükretmeli :)
çok şükür gerçekten bana hiç bir kötü söz söylemeden, aldatma olmadan, yalan söylemeden, beni hiç üzmeden bugünlere geldik. halbuki ben onu çok üzdüm, yalan da söyledim :(

Back