Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

ya bizimde 6 sene olmak üzere galba bende unutıyım teklifi aynı durumda olucam galba seninle

valla ben alamadım teklif fln cnm nişanda oldu artık zor inş sen alırsın güzel bi teklif çünkü çok sinir bozucu bi durum tmm evet diceğimi biliyor ama yinede güzel bir ortamda bi konuşma olmalıydı bana göre

Kızlar,ben bir kız arkadaşımla evde yaşıyorum,okuduğum şehirde.O da Izmirli...4 yıllık bir ilişkisi var,çok iyiler,yakışıyorlar maaşallah.Memlekete döneceğimiz gün arkadaşımın doğum günüydü.Bavulları falan topladık,üzülüp duruyor sevgilisi işi gereği şehirdışına gitmesi gerekmişti(o öyle sanıyordu).Sevgilisi doğum gününden 1 gün önce Istanbul'a gitmesi gerektiğini söylemişti,kıyamam nasıl üzüldü nasıl üzüldü.Sevgilisi iyi bir arkadaşımdır,beni aradı 1 gün önce.Bir yere çağırdı.Paket verdi bana,içinde 100 tane kırmızı kalpli balon,şık bir elbise,ayakkabı,güzellik merkezinde saç,makyaj,masaj,cilt bakımı için hediye kartı,mumlar.Sonra pastaneyle ve çiçekçiyle anlaşmış.Ev arkadaşım benim ne kadar bakımıma düşkün olduğumu bilir,akşam 7 gibi sevgilisinin aldığı elbise ve ayakkabıyı hediye ettim,benim hediyemmiş gibi.Sonra güzellik merkezi için hediye kartını da verdim.Hadi git bakalım,süslen biraz yemeğe çıkarız sonra dedim.Kıyamam benden o kadar pahalı hediyeleri alınca acayip şaşırdı yaa:)Elbiseyi falan aldı,bindi taksiye gitti.Tabi evde hızlı olmam gerekiyordu.Arkadaşımın sevgilisi geldi,balonları şişirdik ayy nefes kalmamıştı bende yaa:)Hala gülerim.Yerlere kırmızı gül yaprakları serpti beyefendi,yüzlerce mum yaktı,ayy bana da nasip olacak mı bilmiyorum ama görünce inanamadım 1000 tane gülden kocaman bi buket yaptırmıştı,dehşetti yaa,off darısı başıma:)Sonraaaa pastaları geldi,minik minik kalp cupcake'lerden kalp şeklinde pasta.Herşey kırmızıydı yaa.Nasıl bir heyecandı,ya erken gelirse ederse diye,çakmasın diye arayamıyordum da.Hahaa sonra 3 tane kamera yerleştirdi farklı yerlere.Hani kocaman buzdolabı kolileri oluyor ya ondan getirmiş,neymiş tek taşı alıp içine girecekmiş ben de paketleyecekmişim onuSüperdi ya gülmekten ölmüştüm.Beyefendi girdi kutuya,ohh rahat tabi ayakta duruyor.Dışarda ecel terleri döken ben,yetişecek mi edecek mi derken bitirdim sonunda.Kocaman kırmızı bi paket oldu,kalın beyaz kurdelası da vardı.Çocuk herşeyi düşünmüş.Tabi üzerine not yapıştırdık,ne yazılıydı hatırlamıyorum şu an.Sonra ben evden çıktım,kafeye gittim kahve ısmarladım kendime,mutluydum:)En iyi arkadaşlarımı mutlu ettiğim için.Hoş ve ince düşünülmüş bir fikir:)Şimdi nişanlılar,seneye düğünleri var.

doğum günümde merak ettiğim ama daha önce gitmediğim bir restoranta yemeğe gitmiştik. bir an fark ettim ki senim çok sevdiğim bir sanatçının şarkıları çalıyor sadece. sonra o zaman ki sevgilim şimdi eşim telefonunu uzattı "şunlaraa bir bakarmısın" dedi. telefonda bir mail sayfası açık. benim adıma ama onun soyadıyla açılmış bir adres:) bütün mailler ondan gelmiş. ilk tnaıştığımız günden itibaren mektup yazıp mail atmış oraya. neler yaptığımızı, benim için düğündüklerini filan anlatmış hep:) (birde şüpheciyim hani sonradan toplu mu atmış mailleri diye tarihlerine de bakıyorum :) son mailinde de "seninle evlenmek istiyorum" yazmış. bitirince hemen yüzük çıkartıp cevabını bekliyorum demişti:) tabi ben konuşamıyordum:)

Demek en ROMANTİK teklifi ben aldım

Doğum günümden bir gün önce çok lüks bir mekanda yemek yedik ben teklif geldi gelecek diyorum
-yemekten snr teklif edecek yemek bitti
-tatlıdan sonra kesin tatlı bitti
- tabii ya meyveden sonra ee meyve de bitti
ve biz kalktık... Beni eve bıraktı tık yok o an "teklif etmez" dedim aklımda tutuyorum etmeyeceğini... :18:

Doğum günümde boğaza nazir bir mekana gittik denize sıfır ambiyans mükemmel biz KUMPİR yiyoruz
bende bir hayal kırıklığı yedik doyduk çok şükür arabamıza gidiyoruz kapımı açtı ben oturdum snr bagajdan bir kutu aldı
doğum günün kut olsun diyerek yarı beline kadar girdiği camdan verdi hediye bir saat tşk ettim falan arabaya binecekken
bir kase attı kucağıma ( kafama atsaydın dedim :)) ) büyükçe bir kese... Keseyi açtım iri bir kutu, kutuyu açtım bi kutu daha
snr en küçük kutu ve nihayet yüzük :))) arabada oturuyoruz benimle bir ömür geçirmeye var mısın dedi bakarız dedim
nasıl bir cvp ya dedi böyle teklife böyle cvp dedim ve hala cevap vermedim bu arada doğum tarihim 20 Haziran daha hoş bir teklife
kadar cvp vermiyorum işin ilginci cevap vermesem de 15 güne kadar nişanlanıyoruz haftaya söz ))) hayırlı işler diyorummmmmm

ben de evlenme teklifimi sonunda aldım...şık bir mekanda yemek yerken. aslında daha orjinal birşeyler bekliyordum ama napalım yine de onun o heyecnalı mahçup hali çok hoşuma gitti..güzel bir anı oldu. bayramdan sonra da nişan var:))

Cokkkk guzel teklifler var ya.. Ne ince düşünülmüş . Rabbim daima boyle mutlu etsin insallah sizleri
Ozendim bende hemde fazlasıyla ama benimkinin yapacagını hic sanmıyorum
İlk aylarımızda ben çok bahsederdim çevremdekilerden, ama
hani gor bak nasıl sevgililer var manasında degil tabii:)
Sirf hoşuma gittiği icin.. O da o zamanlarda ben nasil
bir evlenme teklifi yapsam acaba derdi. İki yil olacak.
Gerci evlenmemize var daha ama benim hic ümidim yok
kesin coook uzulcem ve icimde kalacak ama basına kakıp evlenme teklifi et de demek istemiyorum,
Cok anlamsız geliyor bana.. Odun olmasınlar ya bukadar ne kadar ozel birsey olduğunu biliyorlar:26:
Onlar da bunun farkına varsınlar Birtek kızların istemesiyle olmasın..

kızlar 10 senedir cıkıyoruz 3 haftadır sözlüyüz...istedikten sonra teklif etcem dedi sevdiceğim ama hala teklif yok (

yani 10 senedir çıkıyoruz ona uygun bi teklif yap dedim bende :)

o da garibim hiç anlamaz bu işlerden romantizm sıfır zaten (( hayır o on sene için nasıl bir evlenme teklifi beni tatmin eder onu bile bilmiyorum...

o yüzden topic teki her yazıyı okudum cok guzel teklıfler gördüm

Allah hepimizi sevdiğmize kavustursun ve muhabbetimizi hiç bozmasın inşallah kızlar...

birde benim tek taşım sözde alındı hatta sözde alyans bile aldık nişanlımın içi rahat etmezmiş tektaşı herkes takıyormuş benim sözlü olduugm anlaşılmazmış diye...

evlenme teklif ederken ne alcak şimdi bu cocuk bana ya başka tektas istemiyorum ben

bana da ara ara soruyor begendıgın bişey var mı diye sizce ondan mı?

ilişkimizin 3.yılına girmeye 13gün kalmıştı 15 haziranda akşam arkadaşlarıyla beni bi yere götüreceğini söyledi ben gündüz sıcaktan epey harap olmuştum istemiyordum am red edemedim neyse ssat gece 10 çıktık yola arabayla vardık beşiktasa arkadaşlarının bi kısmını tanıyordum ama kızlar vrdı tanımadığım 5 6 kişilerrdi sahilde yürüyoruz hepsi bı tuhaf dedim bu ne ya ne sıkıcısınız gidelim bi yere oturalım faln hiç kimsenin umrunda değil sonra denize doğru yaklaştık bendenize bakıyorum canım sıkkın bi baktım havai fişekler patlıo etrafta bi sürü insan alkışlıo eşim elinde tek taş utana utan evlenme teklif edio ben şaşkınım ama heycanlı biarazda mahcup ama acayip gururlu evet diorum işte evet deiğim o yer bir beşiktaş tarftarı olrak evlenme teklifimide kocişim beşiktaşı düşünmüş ayy kıyamam canım benim

[SUP][/SUP]

eşim tek taş alacak param yoktu sana evlenme teklif edemedim aşkım dedi bana hhahahaha çok gülmüştüm ne alaka ya tek taş falan dedim, sonra her gün evlenme teklif etti ama benim içimde kalmadı değil yani :) biz konuşmadan düşünemiyor bunlar yaaa

cok tatlı bi şey yapmış ya maşallah Allah mutlulugnuzu daim etsin cnm

Allah Allah :)
şaşırdim

bu konunun başlığı evlenme teklifi alan var mı olmalıymış:))
ben de sozle soylenmiş bir teklif aldım ama zaten o gun olcagını biliyordum...
ilginc sasırtıcı bir sey bekliyorum..yapacam bekle diyor ama hala ses yok..
12 ekimde dogum gunum bulusamayız sanmıyorum..ayrı sehırlerdeyız..
bayrama bir kaçamak dusunuyoruz abant falan
belki o zaman beni şaşırtacak bişeyler yapar:)
az once de mesaj attım teklif etmezsen nikahta memur kabul ediyormusunuz diye sordugunda ben teklif almadım ki dicem
herkesin içinde teklif etmek zorunda kalacaksın dedim:))
yogun çalıstıgı için beyfendi tık yok hala:))
bakalım eve geldiğinde anlayacagız:))

Ay hem gözlerim doldu, hem güldüm baya yazılanları okurken, çok güzeller=) az önce sevgilime sordum sen bana nasıl evlenme teklif etceksin diye, biz bu gidişle zaten evleniriz ne gerek var dedi sonra da iyi söyleyeyim de bekle dur, sürpriz bu akıllı söylenir mi dedi haklı çocuk bi de diyor senin tırlara takıntın var(Tırların arkasında TIR yazar o yazıyı görünce gülme krizine giriyorum nedense) bir tırın arkasına yazı yazdırcam kocaman billboard gibi ağzın açık kalcaksın diyor bakalım daha yıllaaaaar vaaaaaaaaaaar

nisandan sonra yemege gittik ordaa teklif ediyorum benimle evlenirmisin müzigi calmaya basladı sonra tepside yüzük geldi beyaz gül verdi benimle evlenirmisin dedi herkes alkıs tuttuuu cokk mutlu olmustummm

5 yıldır birlikteydik, nişan tarihimizi kesinleştirmiştik ama teklif daha gelmemişti.Nişana iki ay kala herhalde teklif etmeyecek derken bir gün arkadaşıyla tanıştırmak istediğini ve forum istanbuldaki akvaryumu merak ettiğini,birlikte gezebileceğimizi söyledi..Ben de tamam dedim ama aklımın ucundan en ufak bir şey geçmedi..Hep birlikte tam 2 saat akvaryumu gezdikten ,binlerce balık gördükten sonra panoramik bir akvaryumun önüne geldik, akvaryumun olduğu alan da epey kalabalıktı.İçinde çeşitli balıklar ve bir dalgıç vardı.Saf ben hiçbirşeyden şüphelenmedim yine, balıklara bakarken içerdeki dalgıç bi anda elindeki pankartı açtı:) İkimizin resminin üzerinde Benimle Evlenir misin? yazan bir pankart:) Şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim..Alkışlar içinde evlenme teklifimi aldım, tabi ki diz de çöktü..Ama o an o kadar şaşkındım ki diz çöktüğünü falan çook sonradan hatırladım. Eveet diye coşkuyla bağıramadım tabi kalabalıktan çekindim biraz ama olsun:) Hayatımın en romantik anıydı, hiç unutamayacağım bir an:)

ben sevgilime daha çıkarken peşin peşin bana sürpriz evlenme teklifi etmezse istemeye bile gelmemesini söylemiştim :) o da planlıyormuş zaten bir şeyler.. sonra 19 Mayıs 2012'de annem kuzenlerim arkadaşlarımdan oluşan organize çeteyle birlikte Galata Köprüsü'nün oradaki bir balık restaurant&bara gittik. sevgilim gül yapraklarını birine vermiş, tek taş yüzüğümü birine vermiş ve resimde eklediğim pankartı da kendisi işyerinde hazırlayıp önceden mekanla konuşup oraya vermiş.. neyse biz gittik eğleniyoruz yedik içtik saat geceyarısı oldu. benimki çıktı sahneye aldı eline mikrofonu başladı konuşma yapmaya ay dedim ben noluyor bu kafayı buldu şarkı söyleyecek bizi rezil edecek herhalde diye telaşlanıyorum :) sonra bir kaç güzel konuşmanın ardından bendeniz hala ne olduğunu anlayamamışken Benimle evlenir misin? demez mii ve tabi o an pankartı da sahnede açtılarr :) ben o an şokla ve herkes bana baktığı için heyecanla önce hayır dedimm hihii :) sonra sahneye annemin zoruyla çıktım ve evett diye bağırdım sevgilim diz çökmüş tektaşı uzatmıştı şampanya patlatıldı güller tepemden yağdı ve sarıldım başladım ağlamaya :) dans ettik herkes alkışladı pasta kestik derken unutamayacağım bir gün oldu benim için.. darısı sizin başınıza kızlar :)

NOT: Şu an nişanlandık bile 2013 Eylül'de düğünümüz var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…