- Konu Sahibi pinkgirl8888
Sizinle rüya gibi olan teklifimi paylaşmak istiyorum. Mahçubiyet ve heyecandan evet bile diyememiştim :)
YouTube - 06.11.2011 Evlilik Teklifi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bizimde 6 sene olmak üzere galba bende unutıyım teklifi aynı durumda olucam galba seninle
Sizinle rüya gibi olan teklifimi paylaşmak istiyorum. Mahçubiyet ve heyecandan evet bile diyememiştim :)
doğum günümde merak ettiğim ama daha önce gitmediğim bir restoranta yemeğe gitmiştik. bir an fark ettim ki senim çok sevdiğim bir sanatçının şarkıları çalıyor sadece. sonra o zaman ki sevgilim şimdi eşim telefonunu uzattı "şunlaraa bir bakarmısın" dedi. telefonda bir mail sayfası açık. benim adıma ama onun soyadıyla açılmış bir adres:) bütün mailler ondan gelmiş. ilk tnaıştığımız günden itibaren mektup yazıp mail atmış oraya. neler yaptığımızı, benim için düğündüklerini filan anlatmış hep:) (birde şüpheciyim hani sonradan toplu mu atmış mailleri diye tarihlerine de bakıyorum :) son mailinde de "seninle evlenmek istiyorum" yazmış. bitirince hemen yüzük çıkartıp cevabını bekliyorum demişti:) tabi ben konuşamıyordum:)
cok tatlı bi şey yapmış ya maşallah Allah mutlulugnuzu daim etsin cnm
kızlar ben nişanlıyım kısmetse haziranda evleneceğiz ama evlenme teklifi almadım hala arada nişanlımın ağzını arıyorum yapacak gibi ama ne zaman ayrı şehirlerdeyiz oyüzden çok fırsat olmuyor ama merak etttim sizler nasıl evlenme teklifi aldınız???