- Konu Sahibi pinkgirl8888
Valla benim kocamda ilişkimizin 4. ayında mükemmel bir teklif yaptı. Geçen sene karda kışta beni sorla istanbula getirdi. Ben tabii anladım zorla o havada getirince bişey yapacağını ama çaktırmamaya çalışıyorum. Sonra İstanbulun en yüksek binasına çıktık. Orda arkadaşlarını çağırmış, gitar, klarnet eşliğinde 'seyirlik değil ömürlük olsun' söylemeye başladılar:))) Tabi acayip bir kar yağıyor, orda teleskop var ona bak dedi bana,ben tabii kardan hiç bişey göremiyorum, kaç kere 1 lira attı görmem için ama yok arkadaş ben hiç göremedim Meğer kocaman bi pankart hazırlatmış 'seni seviyorum benimle evlenirmisin?' diye ama o şahin bakışlı ben o gün bu pankartı göremedim en sonunda o da vazgeçti ve diz çöküp evlenme teklifini etti, yüzüğümü taktı:))
Hala evimizde saklıyoruz kendi evimiz olursa yatak odasının tavanına yapıştıracakmış, her gün rahtlıkla görebileyim pankartı diye:))))
Hala evimizde saklıyoruz kendi evimiz olursa yatak odasının tavanına yapıştıracakmış, her gün rahtlıkla görebileyim pankartı diye:))))