How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

Valla benim kocamda ilişkimizin 4. ayında mükemmel bir teklif yaptı. Geçen sene karda kışta beni sorla istanbula getirdi. Ben tabii anladım zorla o havada getirince bişey yapacağını ama çaktırmamaya çalışıyorum. Sonra İstanbulun en yüksek binasına çıktık. Orda arkadaşlarını çağırmış, gitar, klarnet eşliğinde 'seyirlik değil ömürlük olsun' söylemeye başladılar:))) Tabi acayip bir kar yağıyor, orda teleskop var ona bak dedi bana,ben tabii kardan hiç bişey göremiyorum, kaç kere 1 lira attı görmem için ama yok arkadaş ben hiç göremedim:( Meğer kocaman bi pankart hazırlatmış 'seni seviyorum benimle evlenirmisin?' diye ama o şahin bakışlı ben o gün bu pankartı göremedim:( en sonunda o da vazgeçti ve diz çöküp evlenme teklifini etti, yüzüğümü taktı:))
Hala evimizde saklıyoruz kendi evimiz olursa yatak odasının tavanına yapıştıracakmış, her gün rahtlıkla görebileyim pankartı diye:))))

Banada nisanlim is yerimin onunde yapti evlenme teklifini :) tanismamizin 3. Ayinda anneler tanisti tam isteme olacagi hafta aksam isten sonra ben arkadaslarimla bi kafeteryada otururken tanimadigim bi kiz 3 gul getirdi sonra bir baskasi sonra bir baskasi ve en sonunda kiz kardesim en son 21. Gulu getirdi ve seni ilerde bekliyor dedi cok sasirdim, evlenme teklifi yapmiyo die kizgindim, hatta o sira arkadasima onu yanikiyodum, saskinlikla ben yanina gidince benim gibi bi deliyle omur boyu yaslanmaya var misin dedi gulme krizine girdim :) 5 dk fln cvp veremedim o da gozumun icine bakiyodu, sonra ordan gorumcem e hadi artik evet de deyince diyebildim sonrada yuzugu takti ama cok heyecanlandim, megerse askim arkadaslarim kiz kardesim kendi kiz kardesiyle fln herkeze hbr vermis, tam teskilat hazirlanmislar hatta kiz krdesim video ya bile cekmis :)

o zaman kızçeler 3 aylık taze gelin olarak evlenme teklifini nasıl aldığımı anlatayım;(pek hayallerimdeki gibi olmasa da dilim tutulmuştu)

evlenme teklifi aldığım önceki günü ramazanda sahurda telefonda biraz tartışmamız olmuştu.Eşim rize ben ise istanbulda yaşıyorduk.Kendilerimize ait ayrı ayrı hayatlarımız vardı.Benimle ciddi düşündüğünü beni çok sevdiğini söyledi.Ben ise aramızdaki mesafelerin ilişkimizi yıpratabileceğini bu yüzden ayrılmamız gerektiğini(istemesemde)söyledim ve telefonu kapattım.....

Ben biraz ağlamaklı yattım o gün ve işe gittim.o mu.... ssz

Bu konuşmadan sonra eşim annesiyle konuşuyor.Berberini arıyor bu arada saat 6 7 ye kadar beni düşünüyor vs.dediğine göre 7 de açmasını söylemiş berebere .Traş oluyor,Kuyumcuya gidiyor yüzük alıyor,eve gidiyor duş alıyor.Çıkıyor rizeden trabzona taksiyle havaalanına geliyor.Uçak bileti ayırlıyor ve fuyytttt atatürk havalimanı.....

Neyse tabi ben ot ot çalışıyorum.Derken öğleden sonra sıraları resepsiyondaki arkadaşım bana bir misafirim geldiğini benimle acil konuşmak istediğini söylemiş.Bende teras bekleme alanında bekletilmesini rica ettim.İiçim ürperdi biran o mu dedim....Eşimi yukarı almışlar çay kahve ikramı falan.Hemen gittim baktım kameralara bide ne göriym o.Aman allahım sen kalk gel ordan istanbula.:9:
bir terledim kızlar ki sormayın.Üstümm başımda o gün free.spor ..makyaj yok bişi yok off off..O an müsait olan kız arakadaşımı aradım.Durumu anlattım.Eşimi alıp biyerde ağırlamasını rica ettim.Eşimede söyledim.Bu arada iş yerim taksim/galatasaray da idi.Ve ben çıktım işten mesaim bitti.Yanlarına gittim.Eşim kızararkadaşım ben ve erkek arakdaşımızdan ibaret 4 kişİ İDİK.Eşim ve erkek iş arkadaşım bi yere gidip geliyoruz dediler.
Kız arkadaşım o an-Kızzzz vallla bu sana evlenme teklif edcek heeee..,''dedi:) :27:
Ve geldiler elinde kapl şeklinde bir kutu :1: Dediki-Sana çikolata aldım yesene'' :1:
:26:

kutuyu açtım çikolata var emvayi çeşit ve çikolatalartın birine yüzüğü batırmış..

ve o an.''benimle bir ömür boyu bu yolda yürürmüsün''.......................................... :16:

aşkımla aynı şirkette farklı departmanlarda çalışıyoruz. bende hep evlenme teklifi etmezsen evlenmem falan diyodum. bu sefer her telefonda benimle evlenir misin mesajlarda evlenir misin
şirkette masama evrak bırakıp altına benimle evlenir misin :)

bir akşam iş çıkışı bu akşam yemeğe gidelim dedi. genelde bu şekilde iş çıkışı yemeğe çıktığım için şüphelenmeme gerek bi durum yoktu. yemeğe gittik telefona bakıyo sürekli, mesaj yazıyo falan. napıyosun diyorum mail gelmiş falan diye geçiştiriyo canımın içi. yemeği yedik tarabya sahile gittik buraya da arada gider arabada çay veya kahve falan içeriz. tam konuşuyorum fincanımı yudumlarken karşımda kocaman pankart '' benimle evlenir misin hilalim'' havaii fişekler... çok mutlu olmuştum. anlatırken bile o mutluluğu heyecanı yaşarım hala.

Merhaba,
Garip ama benim erkek arkadaşım da bana bu akşam evlenme teklif edecek ve bunu biliyorum :).

süpriz yok ortada ne yazık ki kendisi bana herşeyi söyler birşey saklayamaz.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Önceden tektaş aldım sana diye haber verdi :). Bu akşam buluşacağız muhtemelen teklifi patlatcak. Ya umarım yine de beni şaşırtacak birşeyler olur :)

Kızlar muhteşem evlenme teklifimi anlatayım bende:)
Ramazan ayında İftardan sonra dışarı çıktık sevgilimle Mersinde marina diye bir alışveriş merkezi var oraya gittik

Orada da ramazan eğlencesi kurulmuş sahne yapmışlar amfitiyatronun içine tabi heryer dolu gösterileri izliyorlar

Sahnede de organizatör olarak sevgilimin arkadaşı var 20 tane çocuk istedi sahneye ellerine harfler yazan kartlar verdi karışık karışık..

Sonra da ben bi arkadaşımla oyun oynamak istiyorum çok güzel bir ozon terapi ödülümüz var oyunun sonunda dedi çok değerli bi arkadaşım var burda ama ben onu hergün görüyorum bu oyunu onun kız arkadaşıyla oynaka istiyorum diyerek beni sahneye çağırdı

Burda bir cümle yazıyor bunu bulman lazım dedi tabi ben 10 dk falan bulamadım :D sonra ağzımdan benimle evlenirmisin yazıyor ya burda falan dedim anlamadım bana evlenme teklif edildiğini başkasına yapılıyor sandımm ne yazıyor ne dedi benimle evlenirmisin yazıyor dedim tekrardan.

O anda mustafa cecelinin sevgilim şarkısı çalmaya başladı sevgilim çıktı sahneye kulağında mikrofonla önüme diz çöktü sevgilim bu güzel hayatı benimle paylaşır mısın dedi tabi tir tir titriyorr evet diye bağırdım o anda konfetiler patladı dans ettik tek taşımı falan taktı parmağıma alkış kıyamet tanımadığımız insanlar tebrik ettilerr çok özel bir andı çok güzeldi

Kızlar muhteşem evlenme teklifimi anlatayım bende:)
Ramazan ayında İftardan sonra dışarı çıktık sevgilimle Mersinde marina diye bir alışveriş merkezi var oraya gittik

Orada da ramazan eğlencesi kurulmuş sahne yapmışlar amfitiyatronun içine tabi heryer dolu gösterileri izliyorlar

Sahnede de organizatör olarak sevgilimin arkadaşı var 20 tane çocuk istedi sahneye ellerine harfler yazan kartlar verdi karışık karışık..

Sonra da ben bi arkadaşımla oyun oynamak istiyorum çok güzel bir ozon terapi ödülümüz var oyunun sonunda dedi çok değerli bi arkadaşım var burda ama ben onu hergün görüyorum bu oyunu onun kız arkadaşıyla oynaka istiyorum diyerek beni sahneye çağırdı

Burda bir cümle yazıyor bunu bulman lazım dedi tabi ben 10 dk falan bulamadım :D sonra ağzımdan benimle evlenirmisin yazıyor ya burda falan dedim anlamadım bana evlenme teklif edildiğini başkasına yapılıyor sandımm ne yazıyor ne dedi benimle evlenirmisin yazıyor dedim tekrardan.

O anda mustafa cecelinin sevgilim şarkısı çalmaya başladı sevgilim çıktı sahneye kulağında mikrofonla önüme diz çöktü sevgilim bu güzel hayatı benimle paylaşır mısın dedi tabi tir tir titriyorr evet diye bağırdım o anda konfetiler patladı dans ettik tek taşımı falan taktı parmağıma alkış kıyamet tanımadığımız insanlar tebrik ettilerr çok özel bir andı çok güzeldi

Çok güzelmiş gerçekten, maşallah iyi düşünülmüş:nazar:

Kızlar, beklediğim üzere teklif geldi :)
İzmirde konak iskeleden Asansöre doğru sahil kenarında yürüdük. :nazar:Bu sırada sevgilim uzun baya uzun bir konuşma yaptı. Ben tabi beklilyorum ne zaman çıkarcak yüzüğü diye. En son işte Benimle evlenir misin dedi. Dalgalar kıyıya vuruyor hafif rüzgar var hava soğuk ama kimin umurunda. Baktım suratına gözünden bir damla yaş süzülüyor duygulanmış benimki kıyamam :).
Evet dedim :). Sonra sahil kenarına oturduk. Kutuyu verdi. Tek taşım da çok güzel hani ayıptır söylemesi. Allah hepinize nasip etsin kızlar :).

Bizimkinin çok acı bir hatırası var arkadaşlar...
3senenin sonunda askerden gelmişti evet nişan tarihini konuşmuştuk ama net değildi...
Herzamanki gibi bir yere yemeğe gittik(ben anlamayım diye ne çiçek almış nede özenli giyinmiş)
yemek yiyip birşeyler içerken devamlı bana yok şu kıyafet nasıl yok şu elbise güzelmiş diye devamlı arkamdaki ekrana baktırmaya çalışıyormuş ki yüzüğü ben görmeden masaya koymak için..
neyse ben saftirik bi 5dk yüzüğü görmedim orada bir anda benimle evlenirmisin dedi ben şok hala yüzüğü görmüyorum:)sonra artık kendisi işaret etti ben dahada şok tabi çok özel bir andı bizim için..
ama ertesi sene çok acı bir tesadüf aynı gün eşimin babasını kaybettik...

Valla benim kocamda ilişkimizin 4. ayında mükemmel bir teklif yaptı. Geçen sene karda kışta beni sorla istanbula getirdi. Ben tabii anladım zorla o havada getirince bişey yapacağını ama çaktırmamaya çalışıyorum. Sonra İstanbulun en yüksek binasına çıktık. Orda arkadaşlarını çağırmış, gitar, klarnet eşliğinde 'seyirlik değil ömürlük olsun' söylemeye başladılar:))) Tabi acayip bir kar yağıyor, orda teleskop var ona bak dedi bana,ben tabii kardan hiç bişey göremiyorum, kaç kere 1 lira attı görmem için ama yok arkadaş ben hiç göremedim:( Meğer kocaman bi pankart hazırlatmış 'seni seviyorum benimle evlenirmisin?' diye ama o şahin bakışlı ben o gün bu pankartı göremedim:( en sonunda o da vazgeçti ve diz çöküp evlenme teklifini etti, yüzüğümü taktı:))
Hala evimizde saklıyoruz kendi evimiz olursa yatak odasının tavanına yapıştıracakmış, her gün rahtlıkla görebileyim pankartı diye:))))

çok tatlısınız yaa. benim de mayısta nişanım olacak ama hala evlenme teklifi almadım. Walla Kaç defada sordum bekle bekle diyor başka bişey demiyor:))

o günü hatırladıkça hala yüzümde güller açıyor :1: nişanımızdan bir ay önce aldım teklifimi,aslında hiç romantik olmayan canım aşkım beni öyle bir şaşırttı ki anlatamam :9: beni zorla foçaya götürdü illa gezcez diye hadi kabul ettim onu tutturdu balıkçı sandalına binelim diye kış günü ıslancaz bak ne işimiz var diyorum yok ikna edemedim bindik sonunda(güya bindiğimiz sandalın sahibi de arkadaşıymış bana öyle dedi adama el salladım bi de rezil oldum) denizde açıldık iskeleye dönerken bir baktım 20 kişilik bir arkadaş grubumuz ellerinde benimle evlenir misin pankartı çiçekler ve iskele de bizi izleyen bir dolu insan ben nolduğunu algılayamadım tabi ilk önce bir baktım sandal da diz çöktü evlilik teklifini etti tabi ben heyecandan neler dediğini hala hatırlamıyorum evet diyebildim mi onu da hatırlamıyorum titriyordum düşmek üzere olduğum için sürekli beni tutmaya çalışıyordu :9: yüzüğümü taktı iskeleye çıkarken konfetiler vb şeyler patlatılmaya başladı çiçeğimi verdi ve başıma da papatya tacı taktı :9: daha sonra sahildeki balık restaurantnda topluca yemek yerken fotoğraflarımızdan yaptığı müzikli slaytı açtı ve daha fazla kendimi tutamayıp ağladım bol bol :1: canım sevdiğim büyük uğraşlar sonucunda herşeyi 4 4lük yaptı beni çook şaşırttı ve mutlu etti :16: daha iyileri sizlere yapılsın inşallah :16:

1 yıl önce iş yerimde yaşadıgım tartısmanın ardından sevgilim pizzacıda evlenme teklif etti ne güzel hazırlık yapmıs ama ben zır zır agladıgım ve huysuzluk yaptıgım için en yakın avmde pizza yemeye karar verdik orda moralım yerıne gelsın dıye evlenme teklıfı edıp yuzugumu ama gelin görün ki 1 yılın sonunda ayrılıyoruz babası nuh dedı peygamber demedı benı ıstemeye gelmıyor ya o kız ya bız demıs bende aılenı sec dedım ve yollarımızı ayırdık

1 yıl önce iş yerimde yaşadıgım tartısmanın ardından sevgilim pizzacıda evlenme teklif etti ne güzel hazırlık yapmıs ama ben zır zır agladıgım ve huysuzluk yaptıgım için en yakın avmde pizza yemeye karar verdik orda moralım yerıne gelsın dıye evlenme teklıfı edıp yuzugumu ama gelin görün ki 1 yılın sonunda ayrılıyoruz babası nuh dedı peygamber demedı benı ıstemeye gelmıyor ya o kız ya bız demıs bende aılenı sec dedım ve yollarımızı ayırdık

çok kızıyorum böyle insanlara sanki oğulları hastalandığında ağzına bi kaşık çorba vercekler ama yoook lafta çok severler oğullarını bide oğlan sahibi olurlar çok kıymetli oğulcukları olurda kimseyle paylaşamazlar koyunlarında uyutsunlar madem sinirlendim ya

Kızlar, beklediğim üzere teklif geldi :)
İzmirde konak iskeleden Asansöre doğru sahil kenarında yürüdük. :nazar:Bu sırada sevgilim uzun baya uzun bir konuşma yaptı. Ben tabi beklilyorum ne zaman çıkarcak yüzüğü diye. En son işte Benimle evlenir misin dedi. Dalgalar kıyıya vuruyor hafif rüzgar var hava soğuk ama kimin umurunda. Baktım suratına gözünden bir damla yaş süzülüyor duygulanmış benimki kıyamam :).
Evet dedim :). Sonra sahil kenarına oturduk. Kutuyu verdi. Tek taşım da çok güzel hani ayıptır söylemesi. Allah hepinize nasip etsin kızlar :).[/QUOTE

Cok guzelmis mutluluklar dilerim...izmir diye okuyunca bende paylasmak istedim. Ben bulgaristanda okuyorum ve nisanlim izmirde urlada kaliyo gecen yil mayista nisanimiz vardi.tabi uslleri bilmedigim icin bana teklif etmicek diye dusunmustum binseilde daha onceerde agzni aradim ve dugunden bikac hafta once edilir filan gibilerinden bisey soyledi bende yakin zamnalarda belemiyodum tabiki...okullar tatile girdi 14 subati kutlamak icin onun yanina gitmistim her gun calisiyordu hic izin filan soz konusu etmemisti bende beraber olmamizda yeter diyodum kendi kendime gunu geldi catti hadi haziran cikiyoz dedi surpriz bir yere gtces iyi giyin usume filan diyo...fazla uzatmayim :-) bindik gidiyozar abada soylemio nereye gitcegimizi feribota bindik karsiyakaya gecerke gozlerimi baladi orda gide gide bi yata bindik Lamia'ya hersey normal yemeimizi yedk filan ben hic beklemiodum nedense o gn isten gelirke tablet bilgisayar amis hediye teklif aklmn ucundan gecmedi.bir arada resim cekilmek icin inmistik bar bolumune bara girdi kokteil istedim icelim toplanirs eve dedi bnede tmm dedim :-) oylensailmisik manzarayi izliyoz bi taraftan kokteil yudumluyoz elimden ttup dondrdu beni onume dz coktu ve yuzugu gostererek benimle evlenirmisin dedi ben o anda heycanli ellerim titriyo dilim tutldu evet bile diyemedim bardaki insalarda cikip alkislamazlarmi biz ben o sirada bittim :-) . Allah hekese nasip etsin bu duyguyu insallah :-)

15 haziran 2012 idi .. 15 haziran benim doğum günüm oldugu için güzel bir yerde yemek yemeği düşünüyorduk.. arabası bozuldu nişanlım aksilik ya..:) otobüsle yanıma geldi.. durağa geldikk... otobüs bekliyoruz.. yalnız diz çökmedi ama bi anda konuşmaya başladı şaşırdım tabi :) hiç bişey çıkmıyo agzımdan tek kelime edemiyordum :) ömrümün sonuna kadar benimle olurmusun dedi yüzzüğü çıkardı ve benimle evlenirmisin dedi herkesin içinde :) bende evetttt... dedim tabii :)) bizimkisi hiç romantik değil ya olsun :)

:KK36::KK36::KK36: yine hayırlı bir cuma günü idi, :oops::oops::oops: eşimi aradım , "nikah memuru karşımda , pazartesiye gün alıyorum yawrum,atla gel " dedim, :KK9::KK9::KK9::KK9: memurda kahkaha atmıştı :KK71:

Back