Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

biz nişanlandıktan sonra düğüne az bi zaman kalmıştı... eve bir demet çiçekle birlikte tektaş yüzük yollamış çiçekçiyle...notta da çiçekler kadar güzel nişanlım benimle evlenirmisin yazıyordu... kapıda görünce şok olmuştum hiç beklemiyordum o işlerden pek haz etmezdi çünkü... :) çok duygulanmıştım..gerçi o zamanki romantizm sonra pek kalmıyor evlenecek kızlar bu günlerin tadını çıkarın :) hala o notu saklıyorum...üç yıl geçti iki yaşında oğlumuz var allah bağışlarsa...allah her dileyene nasip etsin...o notu ara sıra çıkarıp bakarım...

benim nisanlımda daha evlenme teklifi etmedi 1 yıldır nisanlıyız hala teklif yok ortada agzını aradım biraz dedigine göre edecekmis ama nezaman du bakalım ederse bi ara (insallah ) buraya yazarım bende

5 aydır nişanlıyız..

ikimızde memuruz ve yılda 2 ya da 3 defa görüşüyoruz 4 yıldır:44:

edecek evlenmeden once..ama nerde ne zaman bılmıyorum.. hayırlısıı ile etsın..yazacağım..

gönlumde yatan herkesın içinde çok kalabalıklar içinde ama bılmıyorum

iş çıkışı 11de eve geldi babamdan izin aldı ve ortaköye gittik ben tabi saf dedim bu saatte burda ne işim var çapulcu gibi giyinmişim
biraz soluknalalım dedi bi cafeye girdik oturduk nese sonra elinde karton kartonada iş yerindeki hediye paket süsleri varya hani yapıştırma onlardan kalp yapmış askım bu bizim ilk buluşmaya geldiğimiz cafe askere gittim diyemedim geldim 4 gün sonra söz oldu diyemedim şimdi diyorum benimle evlenirmisin dedi
ben agla agla gebererek kabul ettim tabikiiiii

bugünde evimizde imam nikahımız olcaktı hemde perdelerimiz gelmiş ona bakmaya girdik içeri salonda bi anda dizleri üstünde durup askım yeniden allah katındada karım olur benimle evlenirmisin dedi

o kadar şanslıyım ki ilk yer ilk buluştugumuz cafe ikincisi evimizdi ve hiç birini unutmadı onu çok seviyorummmmm

niye bukadar odunlar bu erkekler dicem ama demiyim hadi neyse bende 1 yıldır nisanlıyım daha evlenme teklifi yok ortada ha sakaysa tabiki yapıyorum ama bende inanılmaz rahatsızım bu durumdan tabiki.. umarım düzelirler yakın zamanda insallah :44:

Kararimi Verdim Ya SEN? - YouTube
örnek bi teklif bunları izletmek lazım aslında

hahaaa bayıldımm ben buna yaa süper valla ortam çok iyi doğal herkes :)
bende sözlüyümm teklif falan yok ortada benimkine diyorum evlenip gitcez ne zaman teklif etceksin diye çook özel ve güzel bi anı bekliyomuş nasıl bi günse o artık bi gelemedi göremedikk

merhaba arkadaşlar ben ablamın profilini kullanıyorum :) bir sorun oluştu ve kendiminkinden giremiyorum. 2 eylül de evleneceğim. nişanlımdan evlilik teklifini mezarlıkta aldım inanabiliyor musunuz bilmiyorum :)) aslında benim için çok anlamlı bir teklif oldu :)

ben evlenme teklifi yapacağını önceden duymuştum buda duyduğumu anladı tabii doğum günümde eve almaya geldi annem yoktu o gün elinde güller dedi ki duydun evlilik teklifi yapcağmı o yüzden süpriz kaçtı başka zaman yapıcam dedi ben tabii bozuldum o gün biraz da atıştık evde çıkmıcam dışarı sen git dedim ama çok güzel giyinmişti zorla çıkardı dışarı arkadaşlarıyla fasıla gittik bizim masaya udi (ut çalan) ve kanuncu geldi samanyolu şarkısını çalıyorlardı yüzüğü çıkardı benimle evlenir misin hayatım dedi kafamı çevirip şöle baktım dedim ki o öle olmaz diz çök :) herkes bize bakıyor diz çöktü yüzüğü taktı alkışladılar yüzüğe bakıp bakıp gülümsüyordum sürekli

ben de almadım evlenme teklifi henüz, etmene gerek yok benimle evlenmek istediğini biliyorum, sen de benim seninle evlenmek istediğimi biliyorsun ki zaten nişanlıyız biz şekerim dedim merasim modunda şeylerden hoşlan-a-mıyorum maalesef. umarım etmez, diz çöker falan bi de, beklerim her şeyi ondan:44: doğal bir evlenme teklifi olmalı, o da olmayacağına göre gerek yok diye düşünüyorum. taa birbirimizi sevmeden önce normal arkadaşken "düğününe mutlaka ve mutlaka geleceğim" demesini evlenme teklifi olarak kabul ediyorum en doğalından

kızlar sanırım haftaya yapcak kesin sana süprizim var ded,i sana şiir yazdm faln dedi ,inşl. düşüp bayılmazsn faln dedi
haftya perşembe yazarmmssizede

burayı gördüğüm iyi oldu bende bu dertten yakınıyorum hatta bi ara konu açmıştım nişanıma az kaldı hala teklif yok ama umutluyum alıcam diye :) avcumu yaladım valla oduncuk işte etmedi teklif fln taktı parmağıma tek taşımı o kadar e aşkım ztn 5 yıldır birlikteyiz evlenceğimizi biliyoruz teklife ne gerek var diyo.pooff içimde hep ukte kalıcak hiç umudumda yok bigün öyle süpriz yapıp eder fln diye 1 ay oldu nişanlanalı ahh ah gene gıcık oldum bak şimdi :)

ya bizimde 6 sene olmak üzere galba bende unutıyım teklifi aynı durumda olucam galba seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…