- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
Merhaba Kızlar ...
Bende evlenme teklifimi paylaşmak istedim sizlerle :)
3 Yıllık birlikteliğimizin ardından doğum günümde aldım hayatımın en özel teklifini... Bu arada sevgilim çok romantiktir, hiçbir özel günü hiçbir fırsatı kaçırmaz. Büyük yada küçük türlü türlü süprizler yapar ve her seferinde tekrar aşık eder beni kendine... E tabi hal böyle olunca evlilik teklifi ile ilgili beklentide büyük oluyor...
Doğum günüm için plan yaparken çok samimi görüştüğümüz 2 arkadaşımız var (onlarda 6 yıldır birlikteler) yine onlarla beraber biyerlere gidip bişiler yeriz diye konuştuk... Doğum günümün olduğu gün biricik aşkım beni evden aldı, ama halinden gene bi işler çevirdiğini anladım ben... Neyse doğum günümü kutlicamız yere geldik.. Tam karşısında da kitabevi vardı sen bur da biraz oyalan beni seni almaya gelicem dedi ben iyice çaktım bişiler olduğunu ama anlamamışları oynuyorum tabi.. Neyse aradan bi yarım saat falan geçti beni almaya geldi ve masamıza gitmek için yola çıktık... Restaurantın teras katına çıktık ve ne göreyim uzun zamandır görmediğim birçok arkadaşım falan herkes orda... Tabi sevinçle bi çığlık atıp onlara doğru koştum... sohbet muhabbet derken yemekler yendi falan birden sessizlik oldu... Ve o anda havai fişekler patlamaya başladı deniz tarafında ben noluyo bunlar benim için mi diye etrafa bakınırken Kutsinin ilanı aşk ediyorum benimle evlenirmisin diye şarkısı çalmaya başladı... başımı aşkıma doğru çevirdim titreyerek ve o yanımda diz çökmüş elinde tektaş kutusu bana bakıyor masum masum... Başladım ağlamaya tabi...sadece başımı sallayabildim evet anlamında ve birden müzik kesildi restauranttaki herkes cevap cevap diye tempo tutmaya başladı... Ben tabi kıpkırmızıEvett dedim ve yüzüğümü taktı bense boynuna nasıl atladığımı hatırlamıyorum bile... Sonra hemen Alpay ın sokul bana şarkısı çalmaya başladı dans ettik... ortam aydınlandığında herkesin gözleri kan çanağı gibiydi ağlamış onlarda duygulanıp... Bense ona bi kez daha aşık oldum... Yerime oturdum ama hala titriyorum heyecandan sonrada doğum günü şarkısı çalmaya başladı ve kalp şeklinde kırmızı bi pasta geldi önüme... Ahh ahh hayatımdaki en özel en güzel doğum günüydü..İlerde çocuklarımıza torunlarımıza anlatacağımız harika bir anı...
Şimdi ise 28 nisanda nişanlanıyoruz, dün de nikah başvurumuzu yaptık 06.10.2012 de evleniyoruz....:))
ne güzel canım Allah mutlu etsin haziranın kaçında evleniyorsun canım???
23 haziran canım
Biricik sevgilim ben sınıfta ders anlatırken sürpriz bi şekilde elinde çiçeklerle sınıfa girdi ve öğrencilerim karşısında evlenme teklifi etti
valla kızlar ne hayallerimiz vardı ama bi anda nişan olunca evlenme teklifi yalan oldu tabiki:26: ben aşkım evlenme teklifi etmedin deyince o iş nişandan sonra olmuyor mu dedi benim şaşkındedim aşkım yüzük parmağımda zaten seninle evlenmeyi kabul etmiş oluyorum otomatikman dedim güldü ama bi süpriz yapabilirim dedi ama 7 ay olacak hala bişi yok
kızlar ben de dün bu topiği okuyunca nişanlıma açtım bizim ilşkimiz öyle uzun uzadıya değil görücü usulu mayısta nişanlandık ağustosun 26sında düğünüm var dün aradı dedimki
evlenicez nişanlandık evlenme teklifi almadım hala dedim çiçekle flan teklif ederim dedi dedim farklı bişile istiyorum süpriz olsun dedim biranda olcak dedim tamam dedi bakalım beklıyorum bende süprizini çok düşünceli biri süprzleri sevdiğimi biliyor zaten şimdiden doğum günüm için hediyesini almış bile :) birde çiçek sevdiğimi biliyor çiçekte alcakmış :)
ilk çiçeğimizi 2-3 hafta önce almıştı benim baya bir çaktırmamla nasıl oıldu anlatıyım buluştuk diyor işte ben süprizleri flan severm yaparım diye dedim 2.buluşmamız nişanlandık hala çiçek göremedim dedim alırız sorun değil dedi ben söledikten sonra alma zaten önemi yok dedim üzüldü tabi birz dolaşıyorduk çiçekçinin önünden geçtik aaaa çiçeğe bak ne güzel demi dedim :) çiçekçiye girdik ne istiorsunuz dedi kırmıızı gül dedim kimin için dedi benim için nişanlım alcak dedim güzel bir kutu yapıp 2 tane gül aldı bna böylece azıcık çaktırıcaksın yaniiii kızlar erkeklere yoksa emrivakide yapablırsınız :) o gün o da bende çok mutlu olmuştuk :) ilk defa bir bayana çiçek alıordu o da bendim :) bakalım evlenme teklifi sırasında ve doğumgunumde de çıçeklerim gelcek :)
ama evlenme teklifini yapcak kesin o zman onuda anlatırım :)
planlı yapılmış bir evlilik teklifi almadım ama ilişkimizin başlangıcında
telefon konuşması sırasında şöyle demişti:
'' benden öncesi beni ilgilendirmiyor,ne yaşamış olursan ol umrumda değil
ben hayatımın sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum demişti''
doğum günümdede tek taş yüzük almıştı.
bende bunları teklif olarak kabul ettim gitti:)))
ne güzel canım Allah mesut etsin benim nişanlım 4 seneyi geçti çıkıyoruz düğün alışverişi için istanbul a gittik o zaman ilk defa aldı o da o kadar laf söyledikten sonra :):)
antalyada onun çok sevdiği deniz kenarında kayalıkların üzerinde oturup denizi seyrederken cebinden pırlanta sırataşlı bir yüzük çıkardı. ömrümün sonuna kadar görmek istediğim yüz seninki demişti. çok romantikti ama artık değil peffff :127:
antalyada onun çok sevdiği deniz kenarında kayalıkların üzerinde oturup denizi seyrederken cebinden pırlanta sırataşlı bir yüzük çıkardı. ömrümün sonuna kadar görmek istediğim yüz seninki demişti. çok romantikti ama artık değil peffff :127:
Bana sen benim iki cihanlığım olacaksın demişti.. Ama öyle benimle evlenirmisin gibi bi ifade kullanmadı hiç :)
Görücü usulü olduğu için zaten evlenilmek için yola çıkılıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?