Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

gerçekten çok romatikmiş canım ne güzel bir ömür boyu mutluluklar....

Biricik sevgilim ben sınıfta ders anlatırken sürpriz bi şekilde elinde çiçeklerle sınıfa girdi ve öğrencilerim karşısında evlenme teklifi etti

valla kızlar ne hayallerimiz vardı ama bi anda nişan olunca evlenme teklifi yalan oldu tabiki:26: ben aşkım evlenme teklifi etmedin deyince o iş nişandan sonra olmuyor mu dedi benim şaşkın dedim aşkım yüzük parmağımda zaten seninle evlenmeyi kabul etmiş oluyorum otomatikman dedim güldü ama bi süpriz yapabilirim dedi ama 7 ay olacak hala bişi yok

bizde 30 haziranda evleniyoruz artık alamayacağım belli oldu umarım sizler alırsınız güzel güzel teklifler...

kızlar ben de dün bu topiği okuyunca nişanlıma açtım bizim ilşkimiz öyle uzun uzadıya değil görücü usulu mayısta nişanlandık ağustosun 26sında düğünüm var dün aradı dedimki
evlenicez nişanlandık evlenme teklifi almadım hala dedim çiçekle flan teklif ederim dedi dedim farklı bişile istiyorum süpriz olsun dedim biranda olcak dedim tamam dedi bakalım beklıyorum bende süprizini çok düşünceli biri süprzleri sevdiğimi biliyor zaten şimdiden doğum günüm için hediyesini almış bile :) birde çiçek sevdiğimi biliyor çiçekte alcakmış :)
ilk çiçeğimizi 2-3 hafta önce almıştı benim baya bir çaktırmamla nasıl oıldu anlatıyım buluştuk diyor işte ben süprizleri flan severm yaparım diye dedim 2.buluşmamız nişanlandık hala çiçek göremedim dedim alırız sorun değil dedi ben söledikten sonra alma zaten önemi yok dedim üzüldü tabi birz dolaşıyorduk çiçekçinin önünden geçtik aaaa çiçeğe bak ne güzel demi dedim :) çiçekçiye girdik ne istiorsunuz dedi kırmıızı gül dedim kimin için dedi benim için nişanlım alcak dedim güzel bir kutu yapıp 2 tane gül aldı bna böylece azıcık çaktırıcaksın yaniiii kızlar erkeklere yoksa emrivakide yapablırsınız :) o gün o da bende çok mutlu olmuştuk :) ilk defa bir bayana çiçek alıordu o da bendim :) bakalım evlenme teklifi sırasında ve doğumgunumde de çıçeklerim gelcek :)

ama evlenme teklifini yapcak kesin o zman onuda anlatırım :)

planlı yapılmış bir evlilik teklifi almadım ama ilişkimizin başlangıcında
telefon konuşması sırasında şöyle demişti:

'' benden öncesi beni ilgilendirmiyor,ne yaşamış olursan ol umrumda değil
ben hayatımın sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum demişti''
doğum günümdede tek taş yüzük almıştı.

bende bunları teklif olarak kabul ettim gitti:)))

ne güzel canım Allah mesut etsin benim nişanlım 4 seneyi geçti çıkıyoruz düğün alışverişi için istanbul a gittik o zaman ilk defa aldı o da o kadar laf söyledikten sonra :):)

:):) yani canım bize başka bir şey bırakmıyorlar :):)

antalyada onun çok sevdiği deniz kenarında kayalıkların üzerinde oturup denizi seyrederken cebinden pırlanta sırataşlı bir yüzük çıkardı. ömrümün sonuna kadar görmek istediğim yüz seninki demişti. çok romantikti ama artık değil peffff :127:

ne güzel canım Allah mesut etsin benim nişanlım 4 seneyi geçti çıkıyoruz düğün alışverişi için istanbul a gittik o zaman ilk defa aldı o da o kadar laf söyledikten sonra :):)

olsun canım ne olcak :) devamlı çaktır anlamıorsa benim yaptığım gibi yapıcaksın :) çiçekçiye sokucaksın ozaman mecbur alıor :) çiçekçiler gaza getirir merak etme :)

neden ki çok hoşmuş aslında :)

ay essira' cım benm sevgilim de aynen bu şeklde bi teklif yapmıştı bana aslında hiiiiç romantik değildir. iskenderunda denize karşı oturup tatlı tatlı konuşuyoduk önce,kayalıklardayız biz de dalgalar ayağımızın altına vuruyo falan böle hoş bi atmosferdi.sonra tektaşı çıkarıp 'sonsuza dek benimle birlikte olur musun' demişti:) 4 yıllık ilişkimizn en romantik anıydı

Ben biraz ima etmiştim aslında teklif etse güzel olcağını. 14 şubattı.
bi yerde romantik bir yemek yemiştik. bana saat almıştı.
sonra orda utandı sanırım eetmeye. arabayı bir yere çekti. arka koltuktan 30 tane beyaz gül çıkardı.
çocuk kalbini bir ömür benimle paylaşırmısın dedi. ben de olurr demiştim. :)

Kızlar bizde 7.senenin sonunda alalacele sözlendik o ara eşim askerden yeni gelmişti işe de girmemişti maddi açıdan sıkıntıları vardı. ciddi bir evlenme teklifi almamıştım romantik zamanlarda hep ömrümü senle geçirmek istiyorum gibi sözler söylemişti ama ben hep bunu kabul etmem ben ömür boyu unutmadan anlatacağım evlenme teklifi istiyorum diyordum.neyse üstünden 1 sene geçti biz nişanlanacağız 15 gün sonra bende sizin gibi artık umudumu kaybettim hiç söylemiyorum bile.
birgün bana akşam seni yemeğe götüreyim mi dedi bende şimşekler çaktı içimden oley oley oley sesleri yükseliyor tabii ama hiç çaktırmadan "olurr" demişim.Akşam üstü denize gidelim mi dedi tamam dedim biz antalyalıyız burayı bilenler bilir Lara plajlarına gittik orası Diğer plajlara göre daha ıssızdır ince kumdur sığdır.akşam üstü olunca sahilde 3-5 kişi ancak var.neyse konuşuyoruz birden eşim (o zaman sözlüm) koşa koşa denize gitti hadi diye bağırıyor sende gelsene diye bende oyalandım biraz sonra girdim denize.daldım çıktım bir baktım biraz ileride bir şarap şişesi içindede bir kağıt rula şeklinde aaaa bu ne diye yüzdüm aldım elime ama ağzında mantar tıpa seslendim sözlüme bak ne var burda diye bizimkiside neymiş fln diye geldi yanıma açalım dedim ama neyle açacağız dedim gel bende bıcak var mantarı içine sokarız dedi.kıyıya çıktık eşim uğraştı biraz neyse mantarı içine iktirdi bende içinden kağıdı çıkarttım hattatların yazısıyle yazılmış bir ferman gibi "seni dünyadaki herşeyden çok seviyorum benimle evlenirmisin aşkım" ayyyy ellerim titremeye başladı ben çığlık çığlığa bir yandan da çantasından birşeyler çıkarmaya çalışıyor bir baktım kırmızı kutusunda tektaş parmağıma taktı ben hala şaşkın"ama cevap vermedin hala "diyo bende kalktım sahile "evet"yazdım hatta fotosunu bile çektim hala saklarım.canım benim ya nasılda uğraşmış bana çaktırmadan denize atmak için kaç dakika elinde tutmuş ben gireyimde önüme çıksın diye.bilerek biz laraya gitmişisz daha sakin sadece biz olursak rahat ederiz diye
bende hep sen hiç romantik değilsin senden hiç yaratıcı şeyler beklemem derdim ama beni inanılmaz şaşırtmıştı çoook mutlu olmuştum.akşamınada gerçekten çok şık bir balık restaurantına gittik antalyanın eşsiz manzarasına karşı harika bir yemek yedik hayatımla.
Allah herkese hayalini kurduğu güzellikleri nasip etsin

Bana sen benim iki cihanlığım olacaksın demişti.. Ama öyle benimle evlenirmisin gibi bi ifade kullanmadı hiç :)
Görücü usulü olduğu için zaten evlenilmek için yola çıkılıyor :)

benim nişanlım planı yapmış :) internetten şiir bulmuş 5 satırlık :) doğum günümde çiçelk,hediyeyle ve şiiri okuyarak bana evlenme teklifi edicekmiş :):)

Bana sen benim iki cihanlığım olacaksın demişti.. Ama öyle benimle evlenirmisin gibi bi ifade kullanmadı hiç :)
Görücü usulü olduğu için zaten evlenilmek için yola çıkılıyor :)

ne güzel bir söz sölemiş bizdde görücü usulu tanıştık doğru ama dün söledim bugun planı söeld,i yzdım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…