- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
bayıldım canım baya bi ilginç teklif olmuş ne güzel mutluluklar dilerim...
Ne güzel mutluluklar dilerim...
bizimkisi de öyle aman aman mum ışığı eşliğinde romantik bir yemekte filan olmadı. O gün görüşmeye karar vermiştik gelip beni ofisimden aldı birlikte sinemaya gittik hatta film "yukarı bak" animasyon filmiydi çıkışta bagajda bir demet çiçek gördüm nasıl olduysa otoparkta; aa sana almıştım vermeyi unutmuşm dedi neyse çiçeklerimi aldım güldüm tabi; bu arada avm nin garajından çıktık biraz ilerledikten sonra arabayı sağa çekti bir paket çıktı sana hediye almıştım dedi; paketi açtım içinden bir şekerlik çıktı içinde de bir yazı "senden hayatıma tat ve renk katmanı istiyorum benimle evlenir misin" yazmış anında evet dedim ertesi günü de geldiler beni istediler.
kızlar bu topic rüyama giriyo artıkrüyamda sürekli çemkiriyorum sevdiceğime bi teklif etmedin diye
bugün teld ekonuştuk kpss işini dedim çalışıyom konular iyi galba atanıcam kasımda dedim.bizde atandığın gün düğün yaparız dedi
yaparızda senden bi teklif yok hala dedim.istiyosun illa dedi yani dedim.tamam o zman bişeyler ayarlayım dedi lütfen dedim
bakalım neler yapıcak cancağzım
Tesekkür ederim tatlim. Seninde Allah tamamina erdirsin insallah hicbir zaman unutamayacagin bir evlenme teklifi alirsin. Belki dügün gününüze sakliyordur nisanlin sürpriz yapar.
bizde bekliyoruz canım o zaman tekliften sonra bizede haber verirsin inşallah... mutluluklar sizinle olsun...
bende anlatayım evlilik teklifimi bizimde nişan tarihimiz belli olmuştu aslında askere gittikten sonra yapıcaktık sözü ama sonra plan değişti bende yapmaz artık teklifi diyodum bi akşam yemeğe çıkalım dedi ama hiç aklıma gelmedi teklif eder diye çok ısrar etmemişti sadece istersen çıkalım yemeğe dedi neyse gittik bi, restoranta bi baktım masa mum ışığıyla donatılmış güller bi yandan oturduk biraz konuştuk sonra garson geldi ne yersiniz diye sordu bizde kiremitte pirzola yicez dedik garson kiremittemi ızgaramı dedi nişanlım hangisi daha iyi olur diye sordu garsonda tabiki ızgara dedi bende tamam ozaman ızgarada yiyelim dedim neyse yemeklerimiz bakır kaplı bi tabakta geldi üstü kapalı ama yanlarından pide çıkıyo benim tabağıma bakıyourm üstü kapalı ama yanında pide yok okadar açımki pidem nerde diye düşünüyorum devamlınişanlım açsana kapağı yemicekmisin dedi bende o şaşkınlıkla açtım bi baktım içinde tektaşım yanlarında çiçek yaprakaları bi anda herkes alkışlamaya başladı ama o hissi anlatamam size çok güzeldi daha sonra evlilik teklifimi aldım ve uçuştaydım en güzelide hiç bişeyi anlamamam olmuş Allah sizlerede nasip etsin böyle güzel günler inşallah :)
Benim ki 9 şubat 2011 de olmuştu.. Küstük konuşmuyorduk... Önce iş yerime koca 1 gül demeti geldi.. kartta ilk buluşma yerimizde sonsuza kadar buluşmak üzere yazıyordu.. gittigimde heyecandan ter basmıştı onu... yüzüğü çıkarttı doğru düzgün konuşamadı bile, karşılıklı ağladık.. Çok bekledim kızlar 4.yılda teklif geldi... Haziranda kısmetse evleniyorum.. darısı tüm bekleyenlere inşallah....
benimkide öyle çoook romantik uçuk birşey olmamıştı
eşimde hep derdi bak ben romantik bir insan değilim benden değişik şeyler bekleme neysem oyum derdi
nys. bizde tanışmalar olmuştu daha doğrusu anneler tanışmıştı ilk görüşmüştü ön izlenim için.geçen sene doğum günümden 6 gün önce annesi davet etmişti beni onlara aşşağıda annesiyle otururken o yukarı odasına çağırdı ben koşa koşa gittim tabiki biraz erken gitmişim.
baktım bu telaş içinde müziği açmaya çalışıyor yüzüğü saklamaya çalışıyor falan tabikide anladım gülmeye başladı oda bir yandan bana kızıyor bozuk atıyor bu kadar hızlı gelinirmi beceremedim al birşeyi dedi:90: sonra tamam tamam yap hadi ne yapıyordun dedim kaçtı artık o kadar hazırlanmıştım kendimi olmaz dedi yüzüğü çıkardı taktı parmağıma eee dedim devam et işte anladın benimle evlenirmisin dicektim dedi.tabi ben gülmekten katıldım oda kıpkırmızı surat asık
evlenme teklifinden 10 gün sonrada sanırım isteme ve söz oldu
böyle garip bir evlenme teklifi oldu bizimkide zaten bu kadarını bile beklemiyordum ya:76:
eşimde hep derdi bak ben romantik bir insan değilim benden değişik şeyler bekleme neysem oyum derdi
nys. bizde tanışmalar olmuştu daha doğrusu anneler tanışmıştı ilk görüşmüştü ön izlenim için.geçen sene doğum günümden 6 gün önce annesi davet etmişti beni onlara aşşağıda annesiyle otururken o yukarı odasına çağırdı ben koşa koşa gittim tabiki biraz erken gitmişim.
baktım bu telaş içinde müziği açmaya çalışıyor yüzüğü saklamaya çalışıyor falan tabikide anladım gülmeye başladı oda bir yandan bana kızıyor bozuk atıyor bu kadar hızlı gelinirmi beceremedim al birşeyi dedi:90: sonra tamam tamam yap hadi ne yapıyordun dedim kaçtı artık o kadar hazırlanmıştım kendimi olmaz dedi yüzüğü çıkardı taktı parmağıma eee dedim devam et işte anladın benimle evlenirmisin dicektim dedi.tabi ben gülmekten katıldım oda kıpkırmızı surat asık
böyle garip bir evlenme teklifi oldu bizimkide zaten bu kadarını bile beklemiyordum ya:76:
benimki filmlere konu olacak cinstendi. ama anlatamıyorum malesef çünkü eğer okuyan olursa tanırlar beni diye. oyle bir teklifi kimsenin alacağına inanmıyorum çünkü, o yuzden deşifre olmayayım şimdi
canım ya ne güzelmiş bi solukta okudum mutluluklar dilerim ....
ama aglarım bennnMerhaba Kızlar ...
Bende evlenme teklifimi paylaşmak istedim sizlerle :)
3 Yıllık birlikteliğimizin ardından doğum günümde aldım hayatımın en özel teklifini... Bu arada sevgilim çok romantiktir, hiçbir özel günü hiçbir fırsatı kaçırmaz. Büyük yada küçük türlü türlü süprizler yapar ve her seferinde tekrar aşık eder beni kendine... E tabi hal böyle olunca evlilik teklifi ile ilgili beklentide büyük oluyor...
Doğum günüm için plan yaparken çok samimi görüştüğümüz 2 arkadaşımız var (onlarda 6 yıldır birlikteler) yine onlarla beraber biyerlere gidip bişiler yeriz diye konuştuk... Doğum günümün olduğu gün biricik aşkım beni evden aldı, ama halinden gene bi işler çevirdiğini anladım ben... Neyse doğum günümü kutlicamız yere geldik.. Tam karşısında da kitabevi vardı sen bur da biraz oyalan beni seni almaya gelicem dedi ben iyice çaktım bişiler olduğunu ama anlamamışları oynuyorum tabi.. Neyse aradan bi yarım saat falan geçti beni almaya geldi ve masamıza gitmek için yola çıktık... Restaurantın teras katına çıktık ve ne göreyim uzun zamandır görmediğim birçok arkadaşım falan herkes orda... Tabi sevinçle bi çığlık atıp onlara doğru koştum... sohbet muhabbet derken yemekler yendi falan birden sessizlik oldu... Ve o anda havai fişekler patlamaya başladı deniz tarafında ben noluyo bunlar benim için mi diye etrafa bakınırken Kutsinin ilanı aşk ediyorum benimle evlenirmisin diye şarkısı çalmaya başladı... başımı aşkıma doğru çevirdim titreyerek ve o yanımda diz çökmüş elinde tektaş kutusu bana bakıyor masum masum... Başladım ağlamaya tabi...sadece başımı sallayabildim evet anlamında ve birden müzik kesildi restauranttaki herkes cevap cevap diye tempo tutmaya başladı... Ben tabi kıpkırmızıEvett dedim ve yüzüğümü taktı bense boynuna nasıl atladığımı hatırlamıyorum bile... Sonra hemen Alpay ın sokul bana şarkısı çalmaya başladı dans ettik... ortam aydınlandığında herkesin gözleri kan çanağı gibiydi ağlamış onlarda duygulanıp... Bense ona bi kez daha aşık oldum... Yerime oturdum ama hala titriyorum heyecandan sonrada doğum günü şarkısı çalmaya başladı ve kalp şeklinde kırmızı bi pasta geldi önüme... Ahh ahh hayatımdaki en özel en güzel doğum günüydü..İlerde çocuklarımıza torunlarımıza anlatacağımız harika bir anı...
Şimdi ise 28 nisanda nişanlanıyoruz, dün de nikah başvurumuzu yaptık 06.10.2012 de evleniyoruz....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?