Kızlar napabilirim, dolandırıldım?

kargocuya kapıyı açmayın. açarsanız ürünü almanız gerekir ve kargocular parayı almadan kutuyu açtırmazlar. kutudan çöp bile çıksa iade edemez sadece tutanak tutturur ve onunla uğraşırsınız. o yüzden en iyisi kargocuya hiç kapıyı açmamak arandığınızda da yokum vs. ürün geri gitsin deyin. tabi kapıda ödemenin bir zararı da var gönderen taraf size beni zarara uğrattınız diyerek dava açabilir. bu tür sorunları yaşayanlarda oluyor.

Bazı kargolar siparişi açmıyor kabul etmeyin sahtekarmış bunlar deyin
Benim de başıma geldi ben kargo yu almadım kapıcımız aldı ve görünce şok oldum paçavradan farksızdı gelen aldığım yerde engelledi beni wasthap tan. Allah ından bulsunlar.

Canım kapıyı açma hiç. Eğer boş anına denk gelirse de ev sahibi evde yok ben akrabasiyim de not yazar bırakır büyük ihtimal daha da hiç gelmez.
Belki ararlar acmazsin ya da istemiyorum dersin.
Surat kargo da bugüne kadar aksi bir kargocuya rastlamadım için rahat olsun.

Gonderen taraf yok ki piyasada. Zaten dolandiracagi kadar insani dolandirmis pislik. Ben siteye girip baktigimda herkes sikayet ediyordu. Kotu yorumlari silip sayfayi tamamen yok ettiler. Dava falan acacagini sanmam, kendisi daha suclu cunku.
Daha gelen giden olmadi, bekliyorum kargocuyu ama. Gelirse acmicam.

Tamam canim cok sagol. Bugun gelselerdi iyi olcakti, simdi yarin da ha geldiler ha gelcekler diye beklicem. Evden de bi yere gidemiyorum ki bu aralar off.

Pahalı bişey miydi? Kapıda ödemeli olması iyimis. Ürünü teslim al,paketi aç istediğin ürünse ödeme yaparsın. Eğer değilse farklı ürün geldi diye tutanak tutturup iade edebilirsin
Yok öyle yapamıyorsun...imzayı atmadan paketi açamazsın...acarsan da ödemeyi sana kargocu iade edemez...
Teslim alma

Kapıda aldıgın ürünü 14 iş günü içerisinde sebepsiz iade edebiliyorsun. Kargoyu reddet ödeme yapma..kargocuya not düşürt ama İADE diye ki bence ürünün gelmeyecekte zaten ..

ptt kargo ise seni bulamazlarsa yada başka bir sebepten almaz isen 15 gün ptt iş yerinde bekler.. belki bir iki defa gelirler veya ararlar.. ama sen en iyisi kabul etmiyorum dolandırıcı deyip geri gönderilmesini rica et.. diğer kargo şirketleriyse zaten bir ikigün bekledikten sonra gönderilen adrese iade ediyorlar.. neyseki kapıda ödemeymiş.. ucuz atlatmışsınız..

Direk başıma gelen bi olay;
Aynen dolandırıldığımı düşündüm..
Kargoya kapıyı açtım...
Sürat kargo..
Sipariş benimdi ama vazgectim adamların ne olduğu belli değil dedim.
Kargocu anlayışla karşıladı...
İade ettiğime dair kargo kağıdını imzaladım..
Ve ekstra kargo parası ödemedim
Çünkü iadelerde yasal hakkım bu...
Tüketici haklarını bi oku...
Dolandırıcı degilmiş ama resim kalitesiyle oynamışlar renk farklı doku farklı...

Ayıplı mal oluyor dimi bu durumda. Yani kanunu öyle hatırlıyorum.

Toplam 70 tl vericem. Ama paketi açsam bile hüsran olcak çünkü alanlar foto atmış, alakasız ve adi şeyler gönderilmiş.
Ödeme yapmadan paket açılmıyo. Kural bu. Arayıp sormuşluğum bile vae adam açtırmayınca. Sakın alma teslim. Geri gitsin de. Ya da ara kargoyu. De ki paket beklitodum evde olmıycam elden alırım. Sonra da almaya gitme bu kadae basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…