- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Kargocuya ne diyeyim peki, zaten almayacağım orası kesin de.Bence ürünü almayıp geri iade edin
Sürekli aramazlar mı öyle peki, gelin alın falan diye?urunu almayıp ıade edın derım
yada kargocuya hıc yanıt vermezsenız subede bekler bekler bı sure sonra gerı gonderılen subeye urun gıder
Yok hayır sadece adres bilgilerimi verdim ve telefon. Kapıda ödemeli sipariş verdim zaten.Iade etme hakkınız var
Revizyon için kredi kartı numarası verdiniz mi?
Tamam o zaman öyle yapayım, kargocu laftan anlamaz bişey çıkar bi de korkuyorum. İki saat açıklama yaparım, sonra beni ilgilendirmez derse o zaman kötü olur işte.Kapıyı açmayın, evde yokmuş gibi davranın. ALLAH tan kapıda ödeme seçeneğini seçmişsiniz. Hiç bir sorun çıkmaz, çmayın kapıyı.
kargoyu teslim almazsın olur biter. geri gönderirsin yani.Selam hanımlar.
Ben cuma günü yeni açılan bi internet sitesinden çok uygun fiyata iki ürün sipariş ettim. Kapıda ödemeli idi. Telefonla beni arayıp onaylıyor musunuz dediler evet dedim. Buraya kadar normal. Ama gelin görün ki, bugün siparişler dağıtılmış ve herkese istediğiyle alakası olmayan, piyasada on liraya bile bulunabilen ürünler gitmiş. Face sayfasına şikayetler yağdı ve sayfayı kapattılar. İnternet sitesi de error veriyor. Benim ürünlerim daha gelmedi, gelirse napayım? Kabul etmeme gibi hakkım vardır illa ki. Kargocuya kapıyı açmasam ertesi gün ararlar gelin alın diye. Bana bi yol gösterin. Çünkü bunlar yüzde yüz dolandırıcı.
ararlarsa ıade ettım ben sıze bılgı gelmemıs demekkı sorununuzu onlarla halledın dıyın hıc ugrasmayın bıleSürekli aramazlar mı öyle peki, gelin alın falan diye?
Selam hanımlar.
Ben cuma günü yeni açılan bi internet sitesinden çok uygun fiyata iki ürün sipariş ettim. Kapıda ödemeli idi. Telefonla beni arayıp onaylıyor musunuz dediler evet dedim. Buraya kadar normal. Ama gelin görün ki, bugün siparişler dağıtılmış ve herkese istediğiyle alakası olmayan, piyasada on liraya bile bulunabilen ürünler gitmiş. Face sayfasına şikayetler yağdı ve sayfayı kapattılar. İnternet sitesi de error veriyor. Benim ürünlerim daha gelmedi, gelirse napayım? Kabul etmeme gibi hakkım vardır illa ki. Kargocuya kapıyı açmasam ertesi gün ararlar gelin alın diye. Bana bi yol gösterin. Çünkü bunlar yüzde yüz dolandırıcı.
Toplam 70 tl vericem. Ama paketi açsam bile hüsran olcak çünkü alanlar foto atmış, alakasız ve adi şeyler gönderilmiş.Pahalı bişey miydi? Kapıda ödemeli olması iyimis. Ürünü teslim al,paketi aç istediğin ürünse ödeme yaparsın. Eğer değilse farklı ürün geldi diye tutanak tutturup iade edebilirsin