- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Evet yok, telefonlar falan açılmıyor, internet sitesi zaten kapanmış.Tamam canım, kapıda ödemeliymiş, almazsınız, iade edersiniz, neyseki peşin ödememişsiniz...
Yanlış biliyor olabilirim, sanırım ürünü açmamak gerekiyor. Açarsanız almak zorunda kalırsınız ve kendi imkanlarınızla iade edebilirsiniz ancak bu durumda da karsınızda muhatap yok sanırım.....
Ya Bilgece işte diyom ya, iki saat açıklama yaparım adama sonra beni ilgilendirmez falan der hiç uğraşamam.Cok cok ben siparis etmedim yanlis adres dersim canim olmaz mi? Ya da baskasi acip kendi kimligini gostersin falan??
Evet yok, telefonlar falan açılmıyor, internet sitesi zaten kapanmış.
En iyisi hiç kargocuya kapıyı açmamak galiba.
Tamam canım çok sağol.Aynen oyle, kapıyı açsan da paketı acma, ıade dersın, kargocu sorgulamaz o kısmı zaten... Ama acılınca onlar gerı alamıyorlar, tekrar subeye goturemıyorlar, boyle bır muhabbetım olmustu gelen kargo gorevlısıyle...
O zaman hic acma bosver. Zaten benim bildigim kargo sirketinden 2 gun icerisinde alinmadigi zaman geri gider. O yuzden bosver canim.. acma kapiyi..Ya Bilgece işte diyom ya, iki saat açıklama yaparım adama sonra beni ilgilendirmez falan der hiç uğraşamam.Bazıları hiç laftan anlamıyor.
Zaten kapandı ki site. Kırmızı depo diye bi site. Banyo paspası satışı yapıyor.Canim hangi site eger sakincasi yoksa yasak degilse yazarmisin bizde ayni hataya dusmeyelim..
Tamam o zaman öyle yapayım, kargocu laftan anlamaz bişey çıkar bi de korkuyorum. İki saat açıklama yaparım, sonra beni ilgilendirmez derse o zaman kötü olur işte.
O zaman hic acma bosver. Zaten benim bildigim kargo sirketinden 2 gun icerisinde alinmadigi zaman geri gider. O yuzden bosver canim.. acma kapiyi..
Alma paketi ödeme yapmamışsın Allah tan.Açma bence kapıyı.Zaten kargolar ulaşılmayınca 3 gün içerisinde gidip şubeden almazsan geri gönderiliyor.
Sürat kargo getirmiş ürünü. Tahsilat yapıyorlardır heralde getirdiklerine göre.Urunu teslim alsan da 14 gun koşulsuz iade hakkin var. Sen henuz odeme bile yapmamissin, cayma hakkini kullanip kapiyi acma. Zaten sana getiren kargo onlarin ozel kuryesi degil midir? Yani bildigimiz surat veya yurt ici gibi firmalar kapiya gelip urunun odemesini tahsil ediyor mu ki?
Teslim almazsan bir sorumluluk olmaz bence zaten simdi urunu teslim alan kisilerin sikayetinden kacmakla ugrasiyorlardir sizin teslim alip almamaniz dikkatlerini bile cekmez?
Yaa, demek o sekilde oluyor. Bence kapiyi acmayin. Kargo teslim edemedik der, onlar da o zaman geri ister...Sürat kargo getirmiş ürünü. Tahsilat yapıyorlardır heralde getirdiklerine göre.
Aynen valla, onlar da bulamazlar yanlış isim yanlış adres falan vermiştir zaten.bebisim açma kapıyı çalar çalar geri gider şubeye, mesaj atarlar almazsanda satıcıya geri gider. hoş onlarda bulabilirse satıcıyı :)))
gelmezler mesaj atılır kapıya kağıt bırakılır kargonuz şubede diye bir kaç gün içindede almazsan geri gider.Aynen valla, onlar da bulamazlar yanlış isim yanlış adres falan vermiştir zaten.
Bugün ben kapıyı açmazsam yarın tekrar gelmezler heralde di mi?