- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Aa aynen boyle beklemektense direk arayayim yarin. Geri gonderin diyeyim. Aciklama falan istemeseler bari.Ödeme yapmadan paket açılmıyo. Kural bu. Arayıp sormuşluğum bile vae adam açtırmayınca. Sakın alma teslim. Geri gitsin de. Ya da ara kargoyu. De ki paket beklitodum evde olmıycam elden alırım. Sonra da almaya gitme bu kadae basit.
Aynen ayıplı malAyıplı mal oluyor dimi bu durumda. Yani kanunu öyle hatırlıyorum.
Açıklama istemek onların vazifesi değil..Aa aynen boyle beklemektense direk arayayim yarin. Geri gonderin diyeyim. Aciklama falan istemeseler bari.
Açıklama isterse doladırıcı çıktılar ayıplı mal gönderiyolar de. Babanın oğlu değil ya :)) alma kuzum sakın:)Aa aynen boyle beklemektense direk arayayim yarin. Geri gonderin diyeyim. Aciklama falan istemeseler bari.
Kargo parasi benden olcakti, onu isterler mi peki?Açıklama istemek onların vazifesi değil..
Onlar her halükarda paralarını alıyorlar...
Sen direk iade edicem vazgectim de
Kargocuya da yazık kız dolandırma kapıda
Bende böle bi ürünü aldım ama netten değil tlf dan şipariş ettim,ertesi gün vazgeçtim geri aradım ürün çıkmışKargocuya ne diyeyim peki, zaten almayacağım orası kesin de.
onlar taşındı burda oturmuyolar deKargocuya ne diyeyim peki, zaten almayacağım orası kesin de.
onlar taşındı burda oturmuyolar de
sen onları kazıklamış olursun :)
İade edin almadan hiç bişey olmaz.Kabul etmeyin agrısız basınızı ağrıtmayın sitelerin çoğu rezalet..Selam hanımlar.
Ben cuma günü yeni açılan bi internet sitesinden çok uygun fiyata iki ürün sipariş ettim. Kapıda ödemeli idi. Telefonla beni arayıp onaylıyor musunuz dediler evet dedim. Buraya kadar normal. Ama gelin görün ki, bugün siparişler dağıtılmış ve herkese istediğiyle alakası olmayan, piyasada on liraya bile bulunabilen ürünler gitmiş. Face sayfasına şikayetler yağdı ve sayfayı kapattılar. İnternet sitesi de error veriyor. Benim ürünlerim daha gelmedi, gelirse napayım? Kabul etmeme gibi hakkım vardır illa ki. Kargocuya kapıyı açmasam ertesi gün ararlar gelin alın diye. Bana bi yol gösterin. Çünkü bunlar yüzde yüz dolandırıcı.
Selam hanımlar.
Ben cuma günü yeni açılan bi internet sitesinden çok uygun fiyata iki ürün sipariş ettim. Kapıda ödemeli idi. Telefonla beni arayıp onaylıyor musunuz dediler evet dedim. Buraya kadar normal. Ama gelin görün ki, bugün siparişler dağıtılmış ve herkese istediğiyle alakası olmayan, piyasada on liraya bile bulunabilen ürünler gitmiş. Face sayfasına şikayetler yağdı ve sayfayı kapattılar. İnternet sitesi de error veriyor. Benim ürünlerim daha gelmedi, gelirse napayım? Kabul etmeme gibi hakkım vardır illa ki. Kargocuya kapıyı açmasam ertesi gün ararlar gelin alın diye. Bana bi yol gösterin. Çünkü bunlar yüzde yüz dolandırıcı.