Kızlar napabilirim, dolandırıldım?

Aa aynen boyle beklemektense direk arayayim yarin. Geri gonderin diyeyim. Aciklama falan istemeseler bari.

Kargocuya ne diyeyim peki, zaten almayacağım orası kesin de.
Bende böle bi ürünü aldım ama netten değil tlf dan şipariş ettim,ertesi gün vazgeçtim geri aradım ürün çıkmış dedim ben vazgeçtim kadında kargo gelince vazgeçtim almıycam deyin geri yollayın dedi bukadar basitti zaten kapıda ödemeyse kendi elemanları geliyor kargo şirketi değil.

Paketi hiç açma ve kargocuya geri iade etmek istedğni söyle. Sana form vercek oraya sebebinide yazıyosun ayaküstü. Olduğu gbii geri götürüyor.

Canim kargo geldiginde kargoyu orada beklet, kutuyu ac, bu ürünü istemiyorum, yanlış gelmiş de geri gönder.

Ürünü almıyorum deseniz bile kargo ücretini talep edebilir kargocu. Kapıyı açıp hiç muhatap olmayın derim. Sorunlu biriyle karşılaşırsanız siz parayı ödeyin sonra firmayla çözün sorununuzu deyip canınızı sıkabilir. En güzeli evde olmayın ürün geri gitsin.

Kapıyı açmayın , muhattap olmayın , teslim almayın ..
Kazıklanmış madem millet.
Bile bile lades yapmayın .
Zaten kapıyı açmazsanız , kargonuz merkezde bikaç gün bekler ve geri teslim olur.

Benim de online satış sitem var. Kapıda ödeme yada parasını ödediğiniz bir ürün bile olsa teslim almama hakkına sahipsiniz. İade gönderin demeniz yeterli. Kargo hayt huyt diyecek değil.

hangi site merak ettim açıkası.
bir de illede kargocuya ne dıcem dıye endışelenıyorsan geldığı şubeyı arayı da söyleyebılırsın.
geçmiş olsun allahtan erken fark etmişsin

yanlış adres de geri gitsin canım
şubede 3 gün bekler, yerine döner
seni de bağlamaz
ya da açma hiç kapını
kargocuların da canına minnet zaten, hızlıca bakıp gidiyorlar, uğraşmazlar yani

İade edin almadan hiç bişey olmaz.Kabul etmeyin agrısız basınızı ağrıtmayın sitelerin çoğu rezalet..

Yorumların hepsini okuyamadım ama kargoya kabul etmiyorum diyin bakıp almicam demeyi kabul etmiyorlar ödemeyi yapıp alıyorsunuz paranız onlara gitmiş oluyor sonra kargoyla paranın alakası kalmıyor ya kapıyı açmayın yada almıyorum diyin

ürünü direk reddemezsin
kargocudan teslim olmadan önce kutuyu açıp kontrol edip zapıt tutturabilirsin

Kizlar kargocu geldi, kapiyi acmadim. Aradi sonra dedim evde degilim ben zaten o urunun siparisini iptal etmistim, niye yolladilar ki saticiya geri gonderin dedim. O da tamam efendim dedi hic bisey de sormadi. Oh ucuz kurtuldum dolandiricilardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…