Kızlar napabilirim, dolandırıldım?

Tamam canım, kapıda ödemeliymiş, almazsınız, iade edersiniz, neyseki peşin ödememişsiniz...
Yanlış biliyor olabilirim, sanırım ürünü açmamak gerekiyor. Açarsanız almak zorunda kalırsınız ve kendi imkanlarınızla iade edebilirsiniz ancak bu durumda da karsınızda muhatap yok sanırım.....
Evet yok, telefonlar falan açılmıyor, internet sitesi zaten kapanmış.
En iyisi hiç kargocuya kapıyı açmamak galiba.

Evet yok, telefonlar falan açılmıyor, internet sitesi zaten kapanmış.
En iyisi hiç kargocuya kapıyı açmamak galiba.

Aynen oyle, kapıyı açsan da paketı acma, ıade dersın, kargocu sorgulamaz o kısmı zaten... Ama acılınca onlar gerı alamıyorlar, tekrar subeye goturemıyorlar, boyle bır muhabbetım olmustu gelen kargo gorevlısıyle...

Ya Bilgece işte diyom ya, iki saat açıklama yaparım adama sonra beni ilgilendirmez falan der hiç uğraşamam. :KK43: Bazıları hiç laftan anlamıyor.
O zaman hic acma bosver. Zaten benim bildigim kargo sirketinden 2 gun icerisinde alinmadigi zaman geri gider. O yuzden bosver canim.. acma kapiyi..

Tamam o zaman öyle yapayım, kargocu laftan anlamaz bişey çıkar bi de korkuyorum. İki saat açıklama yaparım, sonra beni ilgilendirmez derse o zaman kötü olur işte.

Aynen, kargocuyla hiç uğraşmayın, onlar size bir not bırakıp geri götürüyorlar kargoyu, ordan da gidip almazsanız firmaya iade ediyorlar zaten. Not da bilgilendirme notu zaten, hani biz geldikte evde bulamadık gibisinden, işte şurdan şu güne kafar kargonuzu teslim alabilirsiniz diye. Neyse geçmiş olsun.

O zaman hic acma bosver. Zaten benim bildigim kargo sirketinden 2 gun icerisinde alinmadigi zaman geri gider. O yuzden bosver canim.. acma kapiyi..

Alma paketi ödeme yapmamışsın Allah tan.Açma bence kapıyı.Zaten kargolar ulaşılmayınca 3 gün içerisinde gidip şubeden almazsan geri gönderiliyor.

Alınmadığı takdirde geri gitmesi iyiymiş, ben bunu bilmiyodum. Hani illa gelin alın diye tuttururlar sanıyordum hep :KK53: Hiç sorun yaşamadım ki şimdiye kadar napim. Öğrenmiş oldum.
Bi daha da hayatta bulaşmam bilmediğim sitelere. Pislikler, haram kazanınca ellerine ne geçiyor?

Urunu teslim alsan da 14 gun koşulsuz iade hakkin var. Sen henuz odeme bile yapmamissin, cayma hakkini kullanip kapiyi acma. Zaten sana getiren kargo onlarin ozel kuryesi degil midir? Yani bildigimiz surat veya yurt ici gibi firmalar kapiya gelip urunun odemesini tahsil ediyor mu ki?
Teslim almazsan bir sorumluluk olmaz bence zaten simdi urunu teslim alan kisilerin sikayetinden kacmakla ugrasiyorlardir sizin teslim alip almamaniz dikkatlerini bile cekmez?

Urunu teslim alsan da 14 gun koşulsuz iade hakkin var. Sen henuz odeme bile yapmamissin, cayma hakkini kullanip kapiyi acma. Zaten sana getiren kargo onlarin ozel kuryesi degil midir? Yani bildigimiz surat veya yurt ici gibi firmalar kapiya gelip urunun odemesini tahsil ediyor mu ki?
Teslim almazsan bir sorumluluk olmaz bence zaten simdi urunu teslim alan kisilerin sikayetinden kacmakla ugrasiyorlardir sizin teslim alip almamaniz dikkatlerini bile cekmez?
Sürat kargo getirmiş ürünü. Tahsilat yapıyorlardır heralde getirdiklerine göre.

bebisim açma kapıyı çalar çalar geri gider şubeye, mesaj atarlar almazsanda satıcıya geri gider. hoş onlarda bulabilirse satıcıyı :)))
Aynen valla, onlar da bulamazlar yanlış isim yanlış adres falan vermiştir zaten.
Bugün ben kapıyı açmazsam yarın tekrar gelmezler heralde di mi?

Merhaba,

Biz de buna benzer bir olayı geçen hafta yaşadık. :KK51:
Kargo kapıya gelip 100 TL isteyince ailem direk beni aradı.
Elinde şişe olması gerekiyor adamın var mı diyorum. Ailem yok sadece kutu var diyor.
Kargocuyu telefona istedim. İstediğim ürün elinizde mevcut değilmiş. Bende 100 TL verip ürünün ne olduğu göremeden almak istemiyorum dedim. Adam da peki iade geçelim o zaman dedi. Teşekkür ettim numarasını aldım aksi bir durumda arayacağımı belirttim. 2 gün sonra cep telefonumu tekrar aradılar ürünü alacak mısınız bugün kargo da son günü yoksa iade edicez dediler. Hayır istemiyorum iade edebilirsiniz dedim. Tamam dediler kapattılar. Aracı oldukları için bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Gönül rahatlığı ile telefonu da kapıyı da açıp en azından gidip gelmelerini engelleyin. :)

X