kızlar moralim sıfır sütüm azalıyo sanırım

benim bebeğim iki göğsümü de 20şer dk emse
ağzından gelecek de olsa iyyorm yoğurt falan
iştahlı diye aç sanıp tıkma ağzına mamayı
obez olmasın ilerde 1 gün aç kalmakla ölmez ama mamaya alışıp 6-7 ay emmeden sütünü bırakırsa ilerde astım kanser gibi hastalıklara direnci olmaz
2 sene emzirirsin inşallah

bi de çocuğun karakteri önemli
ben önce uyutuyorum uyuyunca yanına yatıp emziriyorum ikimizde uyuyoz
uyumayınca süt olmuyor
o da UYKUSUZKEN SıNıRLı OLUYOR
ÜZÜNTÜ DE SÜTÜ KESıYOR
ÜZÜLME
SÜTLAÇ HEMEN SÜT YAPAR
SÜT BULGUR SOĞAN
HEM SÜT HEM GAZ YAPAR AMA OLSUN SÜT ÖNEMLı

iyi niyetle yazdığına eminim ama bu topikte özellikle "sütü azalıp emziremeyen " annelerin varlığını göz önünde bulundurarak. sözcüklerini daha az ürkütücü seçemeni rica ediyorum. bebeğini sütü olmadığı için yeterince emziremeyen bir anne olarak yazdığını okuduğumda tüğlerim diken diken oldu!

kim istemzeki emzirmeyi ama olmayınca olmuyor işte
tavsiyelerinizide deneyeceğim yoksa ilk kızımda oldugu gibi yine mama

cnm ben konu açtım sütünüz az veya yetmiyorsa tek yolu bu diye. o linki bul oku.. çaren orada...doğum yapanlar linkinde.. bira mayası al onunla ilgili bilgiler ve sütün 2-3 gün içinde artacağı yazılı oku mutlaka..

Son düzenleme:
benimde sütüm kesilmişti hiç yoktu maltana içiyorum 3 gündür gögüslerimi elimle sıkınca biraz süt geliyor makinayla sağınca hiç çıkmıyor anlayamıyorum ne yapacagımı şaşırdım dogrusu..

cnm sen bana özel msj da atmıştın ben sana yazdım ne yapcanı hala ne yapcam bilmem diyorsun.... bira mayasıııııııııııııııııııııııııııı kullan 2-3 gün içinde süt gelecek.... çakmalara dikkat ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…