- 7 Mart 2010
- 81
- 10
- 296
Canim tarif icin tesekkurler ama ama oyle bozuk bi psikolojideyim ki her banyoya girdigimde aglaya aglaya cikiyorum lastik gibi uzamasi kopmasi moralimi cok bozuyor. Gercekten aynaya bakmiyorum ve ben calisiyorum. Surekli uykusuz ve şişmiş gozlerle işe geliyorum.Uzayana kadar nasil bu psikolojiyle yasarim bilmiyorum ve gercekten saclarimi kazitmak istiyorum yada bi odaya kapanip aylarca cikmamak istiyorum..Saclarimin döküle döküle seyrelecegı korkusu beni öldürüyo..renginine mi üzüliyim yanmasina mi yoksa kestirmek zorunda kalmama mi, takmıyım diyorum ama coook zor
aynı sey benımde basıma gelmsıtı canım saclarının uzayıp kopmasıyla alakalı evde bakımı ıhmal etme ıstersen bıkac tane var bende tarıfler ben saclarımı oyle kurtardım sanada verebılırım. saclarının rengı ıcınde cok koyu gelıyo ınsana ılk baslardan ama sonra yıkadıkca akıyor zaten en azından 3-4 ay hıc oynama rengıyle ben hınt kınasından tekrar sarı röflye dondum 6 ayda
Haklısın canım çok zor oluyorKısacık kestirmende fayda var bana göre sonuçta yanıklardan kurtulursun
aynı sey benımde basıma gelmsıtı canım saclarının uzayıp kopmasıyla alakalı evde bakımı ıhmal etme ıstersen bıkac tane var bende tarıfler ben saclarımı oyle kurtardım sanada verebılırım. saclarının rengı ıcınde cok koyu gelıyo ınsana ılk baslardan ama sonra yıkadıkca akıyor zaten en azından 3-4 ay hıc oynama rengıyle ben hınt kınasından tekrar sarı röflye dondum 6 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?