Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üstteki tek olan kadın var ya o renk olabilir çok güzelmiş ben nasıl yapıcam o rengi
yaaa inanamıyorum yani olmazmı smdi bu renk ayh cok fenayım yaaa
rastık ne ben onu bilmiyorum =)
cnm rastık çekmek diye birşey duymadın mı? bu göz kapağına sürülüyormuş eskilerde şimdi yapan var mı bilmiyorum lakin kınaya katmaktaki amaç kızıllığını biraz dengelemek kahveye yönelik olarak. Ayrıca herhangi bir aktardan çok rahat bulabilirsin
taman ben o zaman alıim o rastıktan kınaya katim saçıma uygulayım olur mu böle
merhaba kızlar 14 marta kadar siyah saclarım vardı ben cok sıkılıp actrdm o sacı istedgm sac rengıne ulasabilmek için istedigim sac rengi küllü kumral serenay sarıkayada var suan neyse aşama aşama yaasadıkalrımı anlatayım ben ilk önce actrmak için kuaföre gttim actı sacımı tupturuncu oldu sonra bi boyayla boyadı aksam oldugu için farkedememiştim koyu gibi duruyodu sonra sabah oldu bi uyandm saclarım tupturuncu aslan yelesi rengi resmen agladım agladım sonra kuaföre tekrar gttm düzlt bunu diye tmm dedi bişiyler yaptı ama gene sacımda turunculuk var kızıllık var sonra ben bikaç gün sonra markette gittim ve 2kutu voilla acık sarı aldm boyadım hiçç etki etmedi gene kızıllık kaldı aralarda 2 gun sonra tekrar garnıerın kumral rengnde boyasın ı aldım onla boyadım daha iyi oldu önceklere göre aralarda kızıllıkları hala var turuncumsulukları yardım edin kızlar nasıl kaybedicem bu rengi kuaföre birdaha asla gtmem istedgm renk küllü kumral yardım edin ltfen bu resimdeki suanki sacımın hali kızlar
Eki Görüntüle 171828 (BU BENIM SAC RENGIM)
Eki Görüntüle 171829 (BUDA İSTEDİGİM RENK)
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR COK ACİL BU HAFTA BOYAMAM LAZIM CUNKU
lala cnmm kumral karamel tonlarından istersen kuaförde açtırısın zaten açık istemiycegin için açıcı çok beklemez saçlarında ondan çok zarar görmez ama saır renklerde istersen saçın yanar koparr..
ondan kumral ,karamel,kahve köpügü tarzındaki renkleri dene yakışır sanaaa beyaz tenlisin:)
Olur fakat ne oranda katman gerektiğini aktara da bir sor bakalım. Aslında benim bir arkadaşım yapıyor hep böyle istersen yarın ona bir sorup burada paylaşayın nasıl elde ettiğini o rengi
cnm sürekli küllü renkler boyamalısın turunculuk içn bende siyahtan açtrdım
1 ayda 20 kez boyadım açıcı kullandm falan açıldı nihayetinde turunculukta kalmadı şu an platin sayılır saçlarım yani istediğim rengi tutturabilirim şu an
canım ozaman sımdı ben hangı renk hangı marka boya alayım bırde kac kutu yazarsan sevınırım canım
konu sahibi arkadsım
saçlarının rengi gayet güzel hosuma gitti:):
sağol bebeğim :) ama ben bu rengı pek sevmıyorum tenım cok acık bugday beyaza cok yakın bır renk yakıstı herkez oyle diyor ama dedimya meleğim istedigim renk olunca gözüm bişiy görmüyo :)