• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar moralim sıfır aglıyorum,napcam benn :((

Canım anlamamak için diretiyorsun.
Bak senin gibi saçı yanıpta bakımlarla saçı düzelen bir çok insan var burada.
Sen dediğim tarifleri yap 2.3 hafta saçındaki boyada biraz akar çıtçıtını öyle alırsın..
Yaptıgın bakımlarla saçındaki boyada akıcaktır, saçında biraz olsun kendine gelecektir sen merak etme.
Saçlarının kendini toparlaması lazım..

Birde belirteyim.
Benim saçlarımda ocaktan alev alıp yanmıştı.
Bende kestirmek zorunda kalmıştım göğsüme gelen saçlarımı..
Omzumda kestirmiştim yanık saçlardan kurtulabilmek için.
Sonra bakımlara başladım ve şuan saçlarım gene göğüs hizamda..
Sen dediğim tarifleri uygula canım ;)

Son düzenleme:
Canim dogru soluyosun sac yuzunden hayata küstüm o kadar karamsar dusunuyorum ki ölsem daha iyiydi dicek kadar hemde,önce kendimi toparlamaliyim sonra dediginiz bakimlari yapmaliyim,belki kendime uygun cit cit rengide bulabilirsem biraz daha duzelir belki moralim kendimi toparlarim..kendimi cok yiprattim resmen zayifladim üzüntüden,simdi kendimi iyilestirme vakti..

Canim dogru soluyosun sac yuzunden hayata küstüm o kadar karamsar dusunuyorum ki ölsem daha iyiydi dicek kadar hemde,önce kendimi toparlamaliyim sonra dediginiz bakimlari yapmaliyim,belki kendime uygun cit cit rengide bulabilirsem biraz daha duzelir belki moralim kendimi toparlarim..kendimi cok yiprattim resmen zayifladim üzüntüden,simdi kendimi iyilestirme vakti..

Evet canım. Şimdi iyileştirme vakti.
Ve vakit kaybetmeden bakımlara başla.
Yapıcağın en iyi şey bu.
2.3 hafta sonra gider güzel bir çıt çıtta alırsın.
Moralini hiç bozma tatlım.
Emin ol düzelicek saçların.
Ümidini yitirme sen.:69::71:

tamam kizlar üzülmemeye calisicam gece gunduz saclarim aklimdan cikmiyo ve kafaya taktikca daha da kotu oluyo,saglıgım gitti nerdeyse, röfleden saci dökülen yanan sonra kendi haline birakinca sacları eskisi gibi gür olan eski saclarına kavusan arkadaslar var mi?? Toparlarmi arkadaslar sizce saci kendi haline birakinca?

Bakım yaparsan tatlım saçların kendisini toparlamaya başlar yavaştan yavaştan.
Ama fön, maşa gibi uygulamaları yapmıcaksın saçına.

Tesekkur ederim benimle ilgilendigin icin,Tek istedigim saclarim seyrekleşmesin yeter, kökleriyle birlikte dökülmesi öyle üzüyor ki beni, ıslakken hamur gibi sac kuruykende plastik gibi,kurutma makinesi bile kullanamıyorum canim saclar elimde kalıcak diye ne fönü ne maşası..Sacı yananlara sordugumda da röfleden sonra saclarim koptu ama köklerinden dökülmedi diyorlar daha da üzülüyorum benimki neden dökülüyo diye oysakı diplerine gelmedi röfle, insallah gecici saç dökülmesidir bu..Moralimi yüksek tutup bakımlara başlayacagım...

Tesekkur ederim benimle ilgilendigin icin,Tek istedigim saclarim seyrekleşmesin yeter, kökleriyle birlikte dökülmesi öyle üzüyor ki beni, ıslakken hamur gibi sac kuruykende plastik gibi,kurutma makinesi bile kullanamıyorum canim saclar elimde kalıcak diye ne fönü ne maşası..Sacı yananlara sordugumda da röfleden sonra saclarim koptu ama köklerinden dökülmedi diyorlar daha da üzülüyorum benimki neden dökülüyo diye oysakı diplerine gelmedi röfle, insallah gecici saç dökülmesidir bu..Moralimi yüksek tutup bakımlara başlayacagım...

Ne demek tatlım.
Ne zaman istersen burdayım.
İstersen msnimi ekle.
Daha çok yardımcı olmaya çalışırım..

tamam kizlar üzülmemeye calisicam gece gunduz saclarim aklimdan cikmiyo ve kafaya taktikca daha da kotu oluyo,saglıgım gitti nerdeyse, röfleden saci dökülen yanan sonra kendi haline birakinca sacları eskisi gibi gür olan eski saclarına kavusan arkadaslar var mi?? Toparlarmi arkadaslar sizce saci kendi haline birakinca?

var ben varım 1.5 senede kendine geldi yeni cıkan saçlarıma bakım yaparak saglıklı saç cıktı ve kuaförüm şaşırdı .. ve 3 sene geçti aradan ben son 1 senedir yine sarıyım 2 gün önce yine saç uclarım yandı demim ama kötü oldu şimdi keratin bakımı yapıyoprum bakalım girdik bi alamete gedeyoz kıyamete :27::27::27::27:

Banyoya girdim yine avuc avuc yanık saclarim döküldü, nasil bir psikoloji anlatamam.. Dayanabilmek cok zor..:50:

benim de röfleden saçım komple yanmıştı.avuç avuç geliyordu saçlar elime.
her yıkamada sirke kullan.bir de haftada bir falan hint yağı sür saçına yarım saat beklet sonra yıka.durulama suyuna her zaman sirke ekle.saçındaki lastiklenmeyi düzelticek.saçların uzayıp kendine gelene kadar seni idare eder.
boya konusunda kuaförlere güvenmiyorum.ben de kuaför faciası yaşadım berbattı.
senede bir kestirmeye giderim o kadar:45:
bu arada rengin akması için birşey yapmana gerek yok büyük olasılıkla altındaki oryal yüzünden akıcak o boya sabunla daha fazla yıpratırsın.

Son düzenleme:
benim de röfleden saçım komple yanmıştı.avuç avuç geliyordu saçlar elime.
her yıkamada sirke kullan.bir de haftada bir falan hint yağı sür saçına yarım saat beklet sonra yıka.durulama suyuna her zaman sirke ekle.saçındaki lastiklenmeyi düzelticek.saçların uzayıp kendine gelene kadar seni idare eder.
boya konusunda kuaförlere güvenmiyorum.ben de kuaför faciası yaşadım berbattı.
senede bir kestirmeye giderim o kadar:45:
bu arada rengin akması için birşey yapmana gerek yok büyük olasılıkla altındaki oryal yüzünden akıcak o boya sabunla daha fazla yıpratırsın.
Senin eline gelen saclar kökleriyle birliktemi döküldü yoksa lastik yerlerdenmi koptu?benimki dökülüyor röfle diplerine gelmedigi halde elimi her attigimda kökleriyle sac geliyo elime,annemde artik beni depresyondan cikarmak icin yanik saclarin yenileniyo yerlerine yenisi cikicak yine gür olucak diyo:(

sacın kısa olugu ıcın peruk gıbı duruyordur..cunku sıyah sac genele ole urur kısa sacta..bıtkısel boyalar cabuk akmaz ama canım..eger kenını cok kotu hıssedıyorsan kaynak yaptır sacına uzayana rengı oturana kadar kullan sıyah sac uzun muhtesem duruo:)

her ikisi de oluyordu.önce kendini toparla moralini yüksek tut, saç dökülmesi için ayrıca şampuan al, hint yağı dökülmeye de iyi geliyor.
bak bunları yaşayan çok kişi var kel kalmadık şükür, onun için endişelenme.aynı korkuları yaşadım ben de.bir de ben dökülmeyi ısırgan otuyla durdurdum.hem çayını içtim hem saçıma sürdüm.

var ben varım 1.5 senede kendine geldi yeni cıkan saçlarıma bakım yaparak saglıklı saç cıktı ve kuaförüm şaşırdı .. ve 3 sene geçti aradan ben son 1 senedir yine sarıyım 2 gün önce yine saç uclarım yandı demim ama kötü oldu şimdi keratin bakımı yapıyoprum bakalım girdik bi alamete gedeyoz kıyamete :27::27::27::27:

Birdaha asla sac actiramam ben, psikolojimi mahvetti resmen, 3 aydir sac tarayamiyorum, kopmasi tamam da neden dokuluyor, keratin bakimi yaptirdim bakimdan sonra yine lastik gibi oldu, artik kimyasal hic birse surmeyecegim,seninkinin duzelmesine cok sevindim, umarim benimkide seninki gibi duzelir:43:

Canım benim saaçım karameldi üstüne siyaha boymıştım -ki sen kestaneye boyatmışsın- yinede açılmıştı hatta üstüne tekrar siyaha boyadım... yıkadıkça açılıyor rengi...

her ikisi de oluyordu.önce kendini toparla moralini yüksek tut, saç dökülmesi için ayrıca şampuan al, hint yağı dökülmeye de iyi geliyor.
bak bunları yaşayan çok kişi var kel kalmadık şükür, onun için endişelenme.aynı korkuları yaşadım ben de.bir de ben dökülmeyi ısırgan otuyla durdurdum.hem çayını içtim hem saçıma sürdüm.

Tesekkurler moral verdigin icin, dipleri kendi sacim saglikli cikiyor gerisi tümüyle lastik gibi zaten, cok aci cekiyorum, bi yandan da kücük saclar görüyorum dıplerde ama 100 tane dokulup 10 tane cikiyosa ciddi anlamda seyreklesir saclarim bı kac aya kadar diye korkuyorumm,sacımı actırdıgıma oyle pismanim ki, 3 ay onceye kadar dökülme nedır bilmezdim, bi röfle bu kadar zarar vermemeli saca diye düsünüyorum:59::59:

Kızlar benım 2 ay once röfleden saclarim yandi epey bi kestirdim cok kötuydu bekledim boyatmadim en son tek renk yapiyim kendi rengime dönüp yaza kadar boyatmiyim dedim, kendi sacim 3 parmak kadar cikmisti kendi sacim cok koyu degil bu arada,kuafore durumu anlattim bana Inoa bitkisel boyayi onerdi.Röflenın ustune koyu kestaneye boyayalim dedi, bende tamam dedim,boyandi resmen siyah hatta mavi siyah oldu, ben napicam simdi kimisi akar diyor kimisi akmaz diyor bu kadar simsiyah bi sac nasil olur:14::14: ben kendi sac rengime yakin olsun bidahada boyamiyim istemistim oysaki,zaten yanık tekrar boyatamam,o kadar koyu ki peruk gibi,2 aydir kabus gibi resmen kuaforler yuzunden basima gelenler nolursunuz yardim edin :14:Psikologa gidicem nerdeyse..

geçmiş olsun canım:( saçların ne kadar kısalıkta

Kızlar benım 2 ay once röfleden saclarim yandi epey bi kestirdim cok kötuydu bekledim boyatmadim en son tek renk yapiyim kendi rengime dönüp yaza kadar boyatmiyim dedim, kendi sacim 3 parmak kadar cikmisti kendi sacim cok koyu degil bu arada,kuafore durumu anlattim bana Inoa bitkisel boyayi onerdi.Röflenın ustune koyu kestaneye boyayalim dedi, bende tamam dedim,boyandi resmen siyah hatta mavi siyah oldu, ben napicam simdi kimisi akar diyor kimisi akmaz diyor bu kadar simsiyah bi sac nasil olur:14::14: ben kendi sac rengime yakin olsun bidahada boyamiyim istemistim oysaki,zaten yanık tekrar boyatamam,o kadar koyu ki peruk gibi,2 aydir kabus gibi resmen kuaforler yuzunden basima gelenler nolursunuz yardim edin :14:Psikologa gidicem nerdeyse..

canım saçını beyaz sabunla yıka hani şu hacışakir dedikleri varya doğal yollarla boyayı akıtmak istiyorsan sacını uzatmak istiyorsan da yılan yağı yada yılan yağlı sabunlar şampuanlarla yıkamanı tavsiye ederim.Hatta bulundugun yerlerde deniz varsa sabun ve deniz suyuyla yıkadıktan sonra kremle sacını bence :) bende beyaz sabunla akıtmıstım sacımdaki boyayı şansıma da tatildeydim o zaman yazlıkta bi bayan söylemişti bana da güzellik uzmanıymış norveç'te.Siyah boya 1 ayda farkedilir şekilde aktı saçımdan

Canım benim saaçım karameldi üstüne siyaha boymıştım -ki sen kestaneye boyatmışsın- yinede açılmıştı hatta üstüne tekrar siyaha boyadım... yıkadıkça açılıyor rengi...

benm saçımda karameldi bende siyaha boyadım ilk boyamam da akmıstı alttan aralardan karamelller çıkmıstı 3.boyamada anca oturmustu ama saç tiplerine göre de değişiyor sanırım

walla canım seni çok ii anlıyorum bende saçı mı sarı yaptım yandı üstüne kahve yaptırdım ama ne kadar boyarsan boya saçlar artık taranmıyo saça elini sürüp hafif sıktığında hırt hırt ses geliyo valla ot gibi bide dediğin gibi oluyo lastik gibi uzuyo ben ne yaptıysam geçmedi kese kese bi hal oldum dipler iki parmak gelmişdi bende kestim hepsini şimdi uzayacak die hayaller kuruyom

Back