• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar moralim sıfır aglıyorum,napcam benn :((

Canim tarif icin tesekkurler ama ama oyle bozuk bi psikolojideyim ki her banyoya girdigimde aglaya aglaya cikiyorum lastik gibi uzamasi kopmasi moralimi cok bozuyor. Gercekten aynaya bakmiyorum ve ben calisiyorum. Surekli uykusuz ve şişmiş gozlerle işe geliyorum.Uzayana kadar nasil bu psikolojiyle yasarim bilmiyorum ve gercekten saclarimi kazitmak istiyorum yada bi odaya kapanip aylarca cikmamak istiyorum..Saclarimin döküle döküle seyrelecegı korkusu beni öldürüyo..renginine mi üzüliyim yanmasina mi yoksa kestirmek zorunda kalmama mi, takmıyım diyorum ama coook zor :(

aynı sey benımde basıma gelmsıtı canım saclarının uzayıp kopmasıyla alakalı evde bakımı ıhmal etme ıstersen bıkac tane var bende tarıfler ben saclarımı oyle kurtardım sanada verebılırım. saclarının rengı ıcınde cok koyu gelıyo ınsana ılk baslardan ama sonra yıkadıkca akıyor zaten en azından 3-4 ay hıc oynama rengıyle ben hınt kınasından tekrar sarı röflye dondum 6 ayda :D

aynı sey benımde basıma gelmsıtı canım saclarının uzayıp kopmasıyla alakalı evde bakımı ıhmal etme ıstersen bıkac tane var bende tarıfler ben saclarımı oyle kurtardım sanada verebılırım. saclarının rengı ıcınde cok koyu gelıyo ınsana ılk baslardan ama sonra yıkadıkca akıyor zaten en azından 3-4 ay hıc oynama rengıyle ben hınt kınasından tekrar sarı röflye dondum 6 ayda :D

Sanirim saclarimiz ayni derecede yanmamis olmali ki tekrar sariya dönebilmissin, nasil anlatiyim saclarimin 3te 1i yok suan, ama sac diplerimde bi aciklikta yok röfleden kopan saclarimi bana göstermeden cöpe attıgı icin aptal kuafor o yüzden bu azalma var sanırım, sac tellerim inceldi diye belkide azalmıs gıbı gorunuyor, kurutamiyorum bile saclarimi,ıslakken o kadar cok döküluyor ki ceksem hepsı elımde kalıcak :( kuruykende her elımı alltıgımda 5-6 tel sac geliyor gün boyu dökülmeye devam edıyor :( Tariferini yazarmisin rice etsem

Üzülme arkadaşım herşeyin çaresi var. Ben bayağı uğraştım yakın zamanda saçlarımla. Kızıldı, açtım 2 kere sarıya döndüm, sarının tonunu yakalamak için üstüste boyadım, olmadı ama saçlar mahvoldu. En son siyaha boyadım-palette gece mavisi. Sapsarı saçlar mavi-siyah oldu, iyice yanık olan saçlarıma cezvede ısıttığım zeytinyağını sürdüm,naylon poşetle kapattım saçlarımı ve üstüne de tülbent taktım öyle birkaç saat kaldı. Sonra yıkadım birkaç kez şampuanlayarak baktım saç ara ara hep açılmış, mavi siyah değil koyu kumral gibi bir renge dönmüş, hele bazı yerler iyice açılmış. Bakım uğruna boya gitti, neyse ben koleston siyah aldım bu sefer boyadım, sorun yok. Ama sana tavsiyem bu zeytinyağını yapman, bence sende de farkeder ama açıklı koyulu olmaması için isterse iyice dikkatli her yerine sür saçının, ben çok sallama sürdüm, daha çok yanıklara çalıştım, onlar da açıldı. Yine de yanıltmak istemem seni. Benim istemeden siyah boya akma tecrübem böyle. Umarım seninki de düzelir.

canim katli küt kestirdim toplanabilecek sekilde, daha da uzadikca kestiricem, off cok zor bi dönem geciriyorum.. Yanmasi kopması dökülmesi derken iyice yiprattim kendimi:43:

Haklısın canım çok zor oluyor :( Kısacık kestirmende fayda var bana göre sonuçta yanıklardan kurtulursun

Haklısın canım çok zor oluyor :( Kısacık kestirmende fayda var bana göre sonuçta yanıklardan kurtulursun

Tek önerin bu. Kisa kestir, kisa kestir, kisa kestir... Insanlarin saclariyla ne alip veremedigin var? Bir tane daha üye var senin gibi. Bence ikiniz ya kiskaniyorsunuz uzun sacli insanlari ya da akil sagliginiz yerinde degil, akil sagligindan kastimi anlamissindir umarim.
Arkadaslar "ne diyor bu kiz" diyeceksiniz benim icin ama önce su konusuna bir bakin sonra mesajlarina bir göz gezdirin. Daha sonra önerilerini dikkate alip almamak size kalmis...

http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/306432-saclarimi-kazittim.html

canım oncelıkle kusura bakma bıraz gec gordum....
saclarını cok fazla yıkama cunku sampuan sacı kurutuyor zaten kurumus yıpranmıs saca zarar verıyor
saclarına en az haftada 2 kere aktarda satılan sac bakım yagları var cok cok ıyı onlardan sur ve sabaha kadar beklet
saclarını kuruturkende havluyla kurula sac kurutma makınesı kullanma ve nemlı saclarına herhangı bır durulamayan bakım uygula

ben saclarımı boyle kurtarım ınsallah senınde ısıne yararr

Ayy tatlım bnm yaa üzme bukadar kendını yaaa aynı sey bnmde basıma gelmıstı htta konu acmıstım cok onceden ama ınan uzuldugune deymez sadece bıraz zamana ıhtıyacın var tatlm ya bozma moralını bak bn hep sabunla yıkadım sacımı hacısakırle falan bakım yagları cok ıyı tavsıye ederım cnm ozellkle bagdem yagı falan arkadaslarda yazmstr hepsını ouyamadım ıns en yakın zamanda saglıklı guzel saclara sahıp olursun optum.

Kizlar sac dökülmem röfleden sonra basladı ve hic azalmdan devam ediyor,3 ay oldu gecsin diye sabirla bekliyorum ama yanik olanlar kökleriyle dökülüyor.Sac derımde problem olmadıgını söyledı doktor,dökülmeden kopsa anlicam yanik lastik gibi olanlar kopuyo dicem ama kökleriyle geliyo saclar elime,Sizce bu dökülme normal mi?Ne zamana kadar devam eder bilen varmi:((((

kizlar saclarimin günlük dökülmesi azaldi biraz fakat banyodan sonra avuc avuc sac atiyorum:43:,kuafor dökülmenin röfleyle yada sacının yanmasıyla bi ilgisi yok diyor ama bence nedeni sacimin yanmasi cünkü açıcıdan sonra basladı dökülmeye.. Isırgan otunu kullanan ve sac dökülmesıne iyi gelen varmi?Nasıl kullanılıyor biliyomusunuz?

kizlar saclarimin günlük dökülmesi azaldi biraz fakat banyodan sonra avuc avuc sac atiyorum:43: kuafor dökülmenin röfleyle yada sacının yanmasıyla bi ilgisi yok diyor ama bence nedeni sacimin yanmasi cünkü açıcıdan sonra basladı dökülmeye.. Isırgan otunu kullanan ve sac dökülmesıne iyi gelen varmi?Nasıl kullanılıyor biliyomusunuz? Yıpranmıs saca zarar verirmiki?

canım dökülmeden şikayet etmişsin eğer zamanın varsa saçına dıştan bakım yap ama iç daha önemli bol bol ceviz yumurta ye gerçekten işe çok yarıyo ayrıca demir ve çino takviyeside yap bir hafta da farkı görürsün işaalah

benimde saçlarım çok dökülüyordu, değerlerimde bir eksiklikte yok bende boyaya ve düzleştiriciye bağladım
şimdi sarımsaklı naturway şampuan kullanıyorum çok iyi geldi durmadı ama çok azaldı bu da önemliydi benim için.
Röfle yaptırmışsın saçların sertleşiyorsa süper yumuşatıyor ayrıca, denemeni tavsiye ederim çevremdeki herkese öneriyorum, bende öneri üzerine almıştım, inşallah işe yarar:34:

kızlar benim saçlarımda çok fazla dökülüyordu denemediğim şey kalmadı....yağ karışımları yumurta vs meskeler sarısak şampuanı..damacana suyla saç yıkamalar...suyu kaynatıp soğutup yıkamalar kestirme vsvs..ama bir türlü iyi sonuç alamamıştım en son sığır iliğini dduydum onu denedim..suna dumankayanın tarifi...saç dökülmem durdu saç tellerim kalınlaştı ayrıca da dipten yeni yeni saçlarım gelio deneyin farka inanamayacaksınız:34:

Canim neler kullanmiyorumki biotin, b12, kan hapi,cinko... Isırgan iyi gelir dediler artik napicagimi sasirdim ne dökülmesini engelleyebildim nede yanık saclarımı düzeltebildim offf :(((

eğer değerlerinde bir eksiklik yoksa o haplar bir işe yaramıyor ben çinko hapı kullandım saçlarım hariç heryerimdeki kıllar fazlalaştı kollarım daki sarı tüyleri siyahlaştırıp büyüttü 1 ay sonra bıraktım faydasından çok zararı var..
öncelikle sürekli saçım dökülüyor diye var olan stresini daha da arttırma, kendimden biliyorum böyle dedikçe stresin artıyor daha çok dökülüyor, uçlarına yağ bakımı yap ama sadece uçlarına, serum kullan yıpranan yerlerine iyi geliyor, ve önceki mesajımda söylediğim gibi sarımsaktan faydalan gerçekten etkisi gösteriyor. bir de bir tane bakıma karar ver ve sadece onu uygula diğer türlü saçlar yoruluyor bence ve daha çok dökülüyor, inşallah kısa zamanda durur dökülmen, zor ama sabret canım

Back