• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçtaki kızıllık nasıl gider ?? kızlar cok acil yardım (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nigh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar 14 marta kadar siyah saclarım vardı ben cok sıkılıp actrdm o sacı istedgm sac rengıne ulasabilmek için istedigim sac rengi küllü kumral serenay sarıkayada var suan neyse aşama aşama yaasadıkalrımı anlatayım ben ilk önce actrmak için kuaföre gttim actı sacımı tupturuncu oldu sonra bi boyayla boyadı aksam oldugu için farkedememiştim koyu gibi duruyodu sonra sabah oldu bi uyandm saclarım tupturuncu aslan yelesi rengi resmen agladım agladım sonra kuaföre tekrar gttm düzlt bunu diye tmm dedi bişiyler yaptı ama gene sacımda turunculuk var kızıllık var sonra ben bikaç gün sonra markette gittim ve 2kutu voilla acık sarı aldm boyadım hiçç etki etmedi gene kızıllık kaldı aralarda 2 gun sonra tekrar garnıerın kumral rengnde boyasın ı aldım onla boyadım daha iyi oldu önceklere göre aralarda kızıllıkları hala var turuncumsulukları yardım edin kızlar nasıl kaybedicem bu rengi kuaföre birdaha asla gtmem istedgm renk küllü kumral yardım edin ltfen :( bu resimdeki suanki sacımın hali kızlar

Eki Görüntüle 171828 (BU BENIM SAC RENGIM)

Eki Görüntüle 171829 (BUDA İSTEDİGİM RENK)

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR :( COK ACİL BU HAFTA BOYAMAM LAZIM CUNKU
valla canm saç rengn muhteşem bence arkadaşlara katılıyorum benimde aynı renk ama seninki daha güzeellll.........
ben de saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum bakın kızlar bnm saç rengim bu napabilirim

sana kumral yakışır bence tatlı kahve...........

açıcısız renk açılmaz cnm imkansız :(

canım ya senın actıgın konuyu okudum saclarını mukemmel acmıssın hemde kendın sımdı kumraldan vazgectım sarı ıstıyorum sen yapablmssn ıkımızde sıyahtan donduk bana boya tavsıye edermsn hangı marka hangı renk alayım saclarım uzun belımden asagıya dgru kac kutu almam gerek tatlım yardımcı olursan sevnrm saclarn super cunkuuuu

kızlar saçlarımı boyadım sonunda loreal küllü kumrala turunculuk gitti kahverengı gıbı bişiy oldu koyu oldu sankı :s bu sacı nasıl acıp acık küllü sarıya cevircem :( yardım edin $185.jpg

kızlar saçlarımı boyadım sonunda loreal küllü kumrala turunculuk gitti kahverengı gıbı bişiy oldu koyu oldu sankı :s bu sacı nasıl acıp acık küllü sarıya cevircem :( yardım edin Eki Görüntüle 178015

istedigim sarıya gelınce acık kumraldan vazgectm :) sarı ıstıyorum sımdı işde istedigim sarının resmi kızlar bılgısı olan varsa lutfen yardm etsin nasıl dönücem sarıya $149141_1527434942980_1147885082_31199448_7136524_n.jpg

ben de saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum bakın kızlar bnm saç rengim bu napabilirim

bu sacı kendın deıl kuaforde git açtır canım.benımde siyahtı kuaforde actırdım zamanla oturur rengı hoş olur bencede.uçları bıraz yıpranır belki ama oda cok sorun olmaz

Back