Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar moralim sıfır aglıyorum,napcam benn :((

Çok eskiden mavi-siyahtan platin sarıya dönmek gibi bir akıllılık yaptığımda bende aynı durumdaydım resmen saçım kalmamıştı hepsi sünüyordu ne taranabiliyo ne toplanabiliyo berbattı anlıcağın ama kendi kendime bakımlarla falan biraz oldu sonra baktım olmuyo kısacık kestirdm bidaha da öyle bir akıllılık etmedim :90:

Dökülen sacların geri cıktı mı peki ((((((((((((((((((((((((((((

Tabii çıktılar çünkü uzun bir süre boyaya yaklaşmadım hep bakım yaptım sarımsaklar , sarımsaklı şampuanlar , badem yağları neler neler kısacık kestir sende benim gibi boyayada uzun bir süre dokunma kendi öz saçın gelsin uzadıkça uçları aldır kendi doğal saçın ortaya çıksın tamamen iyice bakımlayıp dinlendirdikten sonra yine boya istersen yaparsın. Bence tabiiii :81:

ya bi daha sarı boya asla yapmam saçlarımı kimseye vermem yapsamda çok profösyonel birine ancak

canimm insallah benimkide duzelir kendimi boyle teselli ederim artik öyle korkuyorum ki döküle döküle kalmicak diye, basima bunlarin gelicegini bilsem hic actirir miydim saclarimi,rofle yaptirir miydim(((cok saglikli ve gür saclarim vardi kökü sende diyo herkes ama inanmasi cok zor bu lastik gibi uzayan dokulen ipince haldeyken((

Son düzenleme:
hiç bişey yapmasan da normal yıkama ve kremleme işlemiyle bile akar bitkisel boya
ben siyaha boyadım bitkisel boyayla
2 hafta sonra alttan kahveler kızıllar çıkmaya başladı
ama yağlı bakımlar yap saçına hem saçını toplarsın hem boyan akar
tecrübeyle sabit

Kizlar caresizlikten yine size soruyorum gunde 70-80 tane falan sacim dökülmeye basladı, banyodada da 100u baya geciyor, saclarim röfleden yanmadan önce böyle bi problemim yoktu, bu normal bisey mi,2 aydır böyle, nereye kadar devam eder sizce bu durum? Yanık sacları kestırsem cok kısa kalcak saclarım 3 parmak falan,bu dökülmenin sebebini bilen var mıı (

Son düzenleme:

canım benim saçlarımda hiç dökülmezdi saçlarımı açtırdıktandında bu 3 4 aydır öyle bir dökülmeye başladı ki banyoda resmen yumak yumak gelmeye başladı tamamen kestirdim saçlarım asker traşı gibi işde yeni yeni uzamış 4 5 parmak dökülmüyo artık neler çektim allah bilir bir daha boya hele röfle asla

Gercekten mizaten küt saclarim kisa kestirirsem bu sefer iyice depresyona girerim,zaten sıfır moralle yasiyorum röflenin verdigi zarar bitince dökülme durur rofle sac köklerine zarar vermez diye düsünüyodum,dua ediyorum artikk nolur saclarim dokulmesin diye,bidaha ne sac actiririm nede kuafore inanirim

Kestir canım sağlıklı bir şekilde çıkarlar ve yanıklardan kurtulursun

valla kestirmeden kurtulamazsın ben varya saçlarım simsiyah ve çok kalındı şimdi saçlarım çıkıyo ama incelmiş epeyi dökülenlerin dönüşü pek olmadı

kızlar bişe sorucam bende saçımı kızıldan döndürdüm açıçıyla tabi saçlarım ince telli uçlar falan baya yıprandı bi buçuk ay filan oldu biraz dökülme varda burda okuduklarımdan korktum ya şimdi iyice dökülürse die.zaten renk otursun die 2 -3kerede boyadım of ya kendi saçıma döncem valla böle giderse pöfff.

canım benimkide bakırdı paletteyle açtım yıpranmadı benimki..röfle falan yoktu saçımda ama yanlızca boya vardı...

kızlar aktarda barcelona diye saç bakım yağı satılıyor.ister ıslak saça,ister kuru saça uyguluyorsun ve yarım saat dilersen daha fazla bekletiyorsun ve yıkıyorsun.ben bir hafta oldu alalı 2 defa uyguladım inanın çok farkediyor.saçınız kuru, yıpranmışsa ve dökülüyorsa tavsiye ederim.sakın beyaz sabun falan kullanmayın ayrıca saçının rengi çok koyu olduysa bu bakım yağlarıda çok güzel renk attırıyor haberiniz olsun.

valla kestirmeden kurtulamazsın ben varya saçlarım simsiyah ve çok kalındı şimdi saçlarım çıkıyo ama incelmiş epeyi dökülenlerin dönüşü pek olmadı

ayy okuyunca iyice uzuldum,sac dökulmelerime kimi mevsimsel diyor kimi stresten uzuntuden saclarinin yanmasina cok uzulmussun ondan dökülüyor diyor,kimiside acicidan röfleden boyadan dökülüyor diyor( ya benimkide senın gibi geri gelmezse, bakiyorum minik minik saclar aralarda cikiyor ama hergun bi avuc dokulup üc bes tane cikarsa zaten seyrelicek dıye düsünmekten bayılıcam artık ((

canimm daha da kestiremem ki o kadar kısa, düsünsene yıllardır belime kadar saclarla gezdim simdi bu saatten sonra erkek saci gibi, biliyorum baska türlü kurtulamayacagim yanık ölü saclardan ama psikolojim daha da bozulmasin diye kendimi tutuyorum,cok zor banyoda bu saclarla ugrasmak,kedi kuyrugu kadar kaldı inceldi,cok azaldı saclarım..Kimyasal herseyi biraktim, kuafor gormek istemiyorum artik mahvetti beni 2 aydir Bi kuafor bu kadar guzel saclari nasil yakabilir mahvedebilir o kadar emek verdim uzatmak icin( herseyi gectim daha kac ay tarayamayacagim bile bu saclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…