Canim dogru soluyosun sac yuzunden hayata küstüm o kadar karamsar dusunuyorum ki ölsem daha iyiydi dicek kadar hemde,önce kendimi toparlamaliyim sonra dediginiz bakimlari yapmaliyim,belki kendime uygun cit cit rengide bulabilirsem biraz daha duzelir belki moralim kendimi toparlarim..kendimi cok yiprattim resmen zayifladim üzüntüden,simdi kendimi iyilestirme vakti..
Tesekkur ederim benimle ilgilendigin icin,Tek istedigim saclarim seyrekleşmesin yeter, kökleriyle birlikte dökülmesi öyle üzüyor ki beni, ıslakken hamur gibi sac kuruykende plastik gibi,kurutma makinesi bile kullanamıyorum canim saclar elimde kalıcak diye ne fönü ne maşası..Sacı yananlara sordugumda da röfleden sonra saclarim koptu ama köklerinden dökülmedi diyorlar daha da üzülüyorum benimki neden dökülüyo diye oysakı diplerine gelmedi röfle, insallah gecici saç dökülmesidir bu..Moralimi yüksek tutup bakımlara başlayacagım...
tamam kizlar üzülmemeye calisicam gece gunduz saclarim aklimdan cikmiyo ve kafaya taktikca daha da kotu oluyo,saglıgım gitti nerdeyse, röfleden saci dökülen yanan sonra kendi haline birakinca sacları eskisi gibi gür olan eski saclarına kavusan arkadaslar var mi?? Toparlarmi arkadaslar sizce saci kendi haline birakinca?
Senin eline gelen saclar kökleriyle birliktemi döküldü yoksa lastik yerlerdenmi koptu?benimki dökülüyor röfle diplerine gelmedigi halde elimi her attigimda kökleriyle sac geliyo elime,annemde artik beni depresyondan cikarmak icin yanik saclarin yenileniyo yerlerine yenisi cikicak yine gür olucak diyobenim de röfleden saçım komple yanmıştı.avuç avuç geliyordu saçlar elime.
her yıkamada sirke kullan.bir de haftada bir falan hint yağı sür saçına yarım saat beklet sonra yıka.durulama suyuna her zaman sirke ekle.saçındaki lastiklenmeyi düzelticek.saçların uzayıp kendine gelene kadar seni idare eder.
boya konusunda kuaförlere güvenmiyorum.ben de kuaför faciası yaşadım berbattı.
senede bir kestirmeye giderim o kadar
bu arada rengin akması için birşey yapmana gerek yok büyük olasılıkla altındaki oryal yüzünden akıcak o boya sabunla daha fazla yıpratırsın.
var ben varım 1.5 senede kendine geldi yeni cıkan saçlarıma bakım yaparak saglıklı saç cıktı ve kuaförüm şaşırdı .. ve 3 sene geçti aradan ben son 1 senedir yine sarıyım 2 gün önce yine saç uclarım yandı demim ama kötü oldu şimdi keratin bakımı yapıyoprum bakalım girdik bi alamete gedeyoz kıyamete
her ikisi de oluyordu.önce kendini toparla moralini yüksek tut, saç dökülmesi için ayrıca şampuan al, hint yağı dökülmeye de iyi geliyor.
bak bunları yaşayan çok kişi var kel kalmadık şükür, onun için endişelenme.aynı korkuları yaşadım ben de.bir de ben dökülmeyi ısırgan otuyla durdurdum.hem çayını içtim hem saçıma sürdüm.
Kızlar benım 2 ay once röfleden saclarim yandi epey bi kestirdim cok kötuydu bekledim boyatmadim en son tek renk yapiyim kendi rengime dönüp yaza kadar boyatmiyim dedim, kendi sacim 3 parmak kadar cikmisti kendi sacim cok koyu degil bu arada,kuafore durumu anlattim bana Inoa bitkisel boyayi onerdi.Röflenın ustune koyu kestaneye boyayalim dedi, bende tamam dedim,boyandi resmen siyah hatta mavi siyah oldu, ben napicam simdi kimisi akar diyor kimisi akmaz diyor bu kadar simsiyah bi sac nasil olurben kendi sac rengime yakin olsun bidahada boyamiyim istemistim oysaki,zaten yanık tekrar boyatamam,o kadar koyu ki peruk gibi,2 aydir kabus gibi resmen kuaforler yuzunden basima gelenler nolursunuz yardim edin Psikologa gidicem nerdeyse..
Kızlar benım 2 ay once röfleden saclarim yandi epey bi kestirdim cok kötuydu bekledim boyatmadim en son tek renk yapiyim kendi rengime dönüp yaza kadar boyatmiyim dedim, kendi sacim 3 parmak kadar cikmisti kendi sacim cok koyu degil bu arada,kuafore durumu anlattim bana Inoa bitkisel boyayi onerdi.Röflenın ustune koyu kestaneye boyayalim dedi, bende tamam dedim,boyandi resmen siyah hatta mavi siyah oldu, ben napicam simdi kimisi akar diyor kimisi akmaz diyor bu kadar simsiyah bi sac nasil olurben kendi sac rengime yakin olsun bidahada boyamiyim istemistim oysaki,zaten yanık tekrar boyatamam,o kadar koyu ki peruk gibi,2 aydir kabus gibi resmen kuaforler yuzunden basima gelenler nolursunuz yardim edin Psikologa gidicem nerdeyse..
Canım benim saaçım karameldi üstüne siyaha boymıştım -ki sen kestaneye boyatmışsın- yinede açılmıştı hatta üstüne tekrar siyaha boyadım... yıkadıkça açılıyor rengi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?