Peki bu sac akinca ne renk olucak, siyahin altindaki röfleler yesile donmez dimicunku tekrar boyatma sansim yok ki saclarim berbat, bu sac ne zamana kadar boyle dokulucek biliyomusunuz? sonunda kel kalicam diye korkuyorumm,her elimi atmamda 5er 10ar sac geliyo elime, gercekten depresyondayim sacimdan baska bisey dusunmez oldum,hayatim mahvolmus gibi hissediyorum oysaki hayatta daha neler gelicek basima ama iste olmuyo teselli edemiyorum kendimi, sizinde dediginiz gibi duzelmesi yıllarımı alıcak sanırım, simdiden kendimi tükenmis hissediyorumm (((
kiz bosbos uzulme, sitede birsuru bakim tarifleri var..onlari uygula gercekten farkediyor. siyah aktiginda eger alttan cikan rengi sevmezsen belki dogal boyayla boyatabilirsin, bakim yaptigin icin ozamana da toparlanmista olabilirler. bende de buna benzer birsey olmustu, gerci bende renk degilde sac modeli sorundu. kuafor akillisi bob kesecegim diye 'nape bob' kesmisti. resmen mantar gibiydi sacmodelim. enseyi sifirlamisti beceriksiz. hemen ertersi gun baska yerde duzeltirmeye calistim, birseye benzemisti enazindan ama kisacikti,bob la zaten alakasi yoktu. disarda yururken sanki herkez bana bakiyormus gibime geliyordu( milletin isi gucu yok bana bakacak sanki :) ) herneyse sac uzatan haplar aldim, lavanta kuru yaptim, simdi sinemaki kurunu( tr ye giden herkeze siparis verdim su yag dan getirin bu otan getirin diye millti bezdirdim) yapiyorum hem uzatiyor hemde bakim yapiyor. bakimlarini eksik etme, saclarini besle( sac diplerine SIKSIK bakim yapmak istemiyorsan, sirf uclarina sur)
tatli caninida bu tur seyler icin fazla SIKMA, cok sukur saglik problemi degil ya :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.html burda kurun yapilisi yaziyor, hem cayini iciyorsun hem her banyoda sacina suruyorsun:) bende etkisi oldu gibi o donem sacim daha hizli uzamisti ama kullandigim vitamin ilacindanmi lavantandan mi bilmiyorum. sacimi uzatmasada cildime iyi gelir diyede icmistim:). ben memnun kaldim. haftaya yine baslamayi dusunuyorum
tatlım buarada sakın beyaz sabunla yıkama saçların elinde kalır zeytinyağını hafif ılıt ocakta fazla sıcak olmayacak sonra saçlarını iyice yedir yarım saat filan bekle hatta daha fazla sonra bir güzel sıcak suyla duş al hem saçlarında akma olur hemde saçların biraz olsun zeytinyağından beslenir....
dene tabiki canım akıtmasada saçların kendine gelir azda olsa hatta haftada bir yap badem yağıylada yapabilirsin arada
Canim ben 2 ay once rofleden sacim yandiginda caresizlikten keratin bakimi yaptirdim.Sonradan zararlarini okuyunca iyice pisman oldum.Bir cok ulkede yasaklanmis ve formaldehit diye kanserojen bir madde iceriyor, lastik gibi elime gelmesini engelledi fakat keratin gecince suan yine eski halini aldi, ben psikolojik olarak cok çöktüm resmen,aynaya bakmiyorum simsiyah ve yanik bir sac...Yanik saclar dökülür dedi bi arkadasim, gercekten tamami dokulecek mi,bunu yasayanlar varmi kopmanin yani sira saclarim elime köküyle de gelıyor.Uykuyu unuttum artik,hayata ve kendıme küstüm.. ben mi cok büyütüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?