Yok canım doktorum hep rahat ve sabırlı ol diyo ben adamı rahat bırakmıyorum istatistik cıkarmaya calısıyorum halıyle o da olmadı dıyo aslında cok basarılı doktor ondan suphem yokta his olayı zaten gelecek 1 seneye kadar ona moralım bozulmuyo da asıl gogsumun arasına yakın olan kısmında boyle çöküntü degılde püturluk var dısardan belli de oluyo ve yandan gogsum hala oturmadı onun dısında yumusak kafama takılan bunlara sebeb kapsulmu acaba içerden kası cekınce boyle oluyomus nette bısuru sey okudum ne agrı ne bişe var bunlar dısında cok memnunumsagolun kızlar
Canım ripplingse yağ dolgusu ile giderilebiliyor bildiğim kadarıyla, kapsül olmasındansa daha iyidir.Tamam bakayım canım yanı ıkı gogus arasında sag gogsumun o kısmı guzel bombeli
Diğer tarafta çökmede değil ama yani dalga belli sanki duzelecekse sıkıntı degıl de kapsulse bilmiyorum işte zaten o mememin seklıde oturmadı tam gogsumun yan kısmı kesık gıbı duruyo doktor sabret cepe oturcak zamanla demıstı ama işte bu dedgım sey canımı sıkıyo saol canım
Kas altında da oluyor canım bu rippling, senin protezler damla mı yuvarlak mı? Masajlar farkedebiliyor ikisinde..Evet canım bu gorsellerdeki gıbı belırgın degıl tabı ama kas ustu protezlerde olabılır diyo deri dalgalanması tamam bu yıne iyi ihtimal ama duzelmesi için napıcamki doktorum bana cok az masaj yaptrdı zaten diğer gogsum harıka ben masajmı yapsam
Bana doktorum masaj yapma demişti.Zaten baştada önermemişti,sadece ikinci ayda bir ay kadar yaptım sonra bıraktım. Zaten Evlisin,eşinin dokunması yeterli olur,ayrıca masaj verip cıvıklaştırıp eritmeyelim demişti. Ama sana doktorun ne önerir bilemem,ne önerirse onu yapAaa arzum masaj yapmıyımmı yani daha da mı belirgınlesir diyosun