Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm sol meme silikon öncesnden dahada hisli ama sağ meme ucundaki his cok az sanırım pek gecmiyor doktorda mem ucuna bsy yapmadık ki diyor nolcak bakalımhissizlik illaki oluyor azda olsa yani Allahın emri yapcak birşey yok umarım geçer olan herkesin benimde dekolte bölgemde vardı uyusukluk yalan olmasın ya 1 yada 2. ayda geçti benim çok şukur bu yönden skıkntım olmadı hiç olan arkadaslarına geçer insallah en kısa zamanda
Gecer bence silikon baski yapiyosa ondan hissetmiyosundur hic duzelme yokmubnm sol meme silikon öncesnden dahada hisli ama sağ meme ucundaki his cok az sanırım pek gecmiyor doktorda mem ucuna bsy yapmadık ki diyor nolcak bakalım
ilk gunlere göre brz dahaii tabi tamamen hissiz değil ama sola göre hissizGecer bence silikon baski yapiyosa ondan hissetmiyosundur hic duzelme yokmu
Benim Dr um, estetiğin mevsimi yoktur dedi.sadece yazın memeyi kamufle etmek zor olur dedi. Kışın kalın şallar veya kıyafetlerle daha rahat saklarsın dedi.ben Temmuz'da olacağım inşallah, bi de koltukaltı kesisi ile banyo yapana kadar ekşi peynir gibi kokmam inşallahYa bende temmuz agustos diye dusunmustum ama enfeksiyon riski vs yazmislar yazin sicakta vs. Her yazilani her okudugumu dikkate alip dusunuyorum.. Belli de olmaz tabi bi doktorlarla goruseyimde
Ben koktum valla, ıslak mendil kolonya ne bulduysam onlarla idare etmeye çalıştım Kamufle olayına gelirsek zaten kapalı olduğum için zor olmadı :)Benim Dr um, estetiğin mevsimi yoktur dedi.sadece yazın memeyi kamufle etmek zor olur dedi. Kışın kalın şallar veya kıyafetlerle daha rahat saklarsın dedi.ben Temmuz'da olacağım inşallah, bi de koltukaltı kesisi ile banyo yapana kadar ekşi peynir gibi kokmam inşallah
Ben kapalı değilim ama çok muhafazakar giyinirim. Salaş gömlekler , hırkalar , sadece baş örtüm eksikO yüzden saklamak zor olmiiicak. Tikkabillacığım, yazın sıkıntı yaşamaman ve bu ameliyatı yazın olman beni motive etti zaten.sağol arkadaşım Yazın sadece deniZde , tatilde dekolte giyerim. Kimse anlamaz inşallah.Ben koktum valla, ıslak mendil kolonya ne bulduysam onlarla idare etmeye çalıştım Kamufle olayına gelirsek zaten kapalı olduğum için zor olmadı :)
aa sen kapalımıydın cnm :)Ben koktum valla, ıslak mendil kolonya ne bulduysam onlarla idare etmeye çalıştım Kamufle olayına gelirsek zaten kapalı olduğum için zor olmadı :)
Ben kapalı değilim ama çok muhafazakar giyinirim. Salaş gömlekler , hırkalar , sadece baş örtüm eksikO yüzden saklamak zor olmiiicak. Tikkabillacığım, yazın sıkıntı yaşamaman ve bu ameliyatı yazın olman beni motive etti zaten.sağol arkadaşım Yazın sadece deniZde , tatilde dekolte giyerim. Kimse anlamaz inşallah.
Evet canım :)aa sen kapalımıydın cnm :)
ozaman geçicektir dert etme hiç geçmesini diliyorm yaNiiilk gunlere göre brz dahaii tabi tamamen hissiz değil ama sola göre hissiz