• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Misafir Bardak Seti ..

delta87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
166
0
26
İstanbul
Kızlar merhaba,

Misafir yemek takımımı bernardodan aldım.. Şimdi Misafir için bardak takımı almam gerekiyor. fakat bu mağazalarda su takımı olarak geçen yaldızlı süslü bardaklardan hiç hoşlanmamakla beraber çok gereksiz bir masraf olarak görüyorum.. Sizler nasıl yaptınız neler aldınız ? Yardımcı olurmusunuz lütfen.

Cok uzun süredir arastiriyordum nihayet bugün elime ulasti :))) bende tasli yaldizli bisey istemedim onlari makinada yikama olmuyormus.cekemem valla hic ugrasamam :) kcd'nin gardenya sini aldim istersem vitrin icine de kullanabilirim.fiyati da digerlerine gore oldukca uygun.sitesinden bi bak istersen.

Ben de öyle yaldızlı süslü modelleri sevmiyorum, takım almak yerine ihtiyacıma göre paşabahçe veya Biev'den alırım diyorum. Bir de yeni evlenen arkadaşlar bardak takımlarının çok fazla sayıda geldiğini söyledi, o yüzden bardak konusunda çok abartmamaya çalışacağım:)

ben 3 ay önce evlendim.öyle su takımına da o kadar para veremedim valla.durumum olmadığından değil çok gereksiz.dolap bekçisi olacak şeylere o kadar para verip bir de elde yıkayamam.ben de hatta biz diyeyim eşimle beraber gittik düz kadehlerden aldık 12 meşrubat bardağı 12 de su bardağı olacak şekilde 2 değişik model ayaklı bardak.2 de su koyacak gerektiğinde meyve suyu koyulabilecek gibi şişemsi şeyler aldık.e çay takımım zaten var.viski bardağı neymiş sanki her gün viski içiyorum :) ohh mis gibi de oldu.zaten yemek takımı desenli.iyice boğmanın manası yok.kırıldı etti derdi yok.çok da içime sindi.zaten ben güzel herşeyi günlük yaptım.misafir takımlarına doğrusu hiç özenmedim.önemli olan benim kullandığım; elaleme 40 yılda bir koyacağım değil valla.çok da misafirperverimdir :)))

Son düzenleme:
ben 3 ay önce evlendim.öyle su takımına da o kadar para veremedim valla.durumum olmadığından değil çok gereksiz.dolap bekçisi olacak şeylere o kadar para verip bir de elde yıkayamam.ben de hatta biz diyeyim eşimle beraber gittik düz kadehlerden aldık 12 meşrubat bardağı 12 de su bardağı olacak şekilde 2 değişik model ayaklı bardak.2 de su koyacak gerektiğinde meyve suyu koyulabilecek gibi şişemsi şeyler aldık.e çay takımım zaten var.viski bardağı neymiş sanki her gün viski içiyorum :) ohh mis gibi de oldu.zaten yemek takımı desenli.iyice boğmanın manası yok.kırıldı etti derdi yok.çok da içime sindi.zaten ben güzel herşeyi günlük yaptım.misafir takımlarına doğrusu hiç özenmedim.önemli olan benim kullandığım; elaleme 40 yılda bir koyacağım değil valla.çok da misafirperverimdir :)))

hahahahha süpersin.. :)

ay napim.bak o misafir kahvaltı takımları te orada durup duruyor.iyi ki güzel olanı günlük yapmışım kullan kullan içim açılıyor :)))zaten misafir gelince üşeniyorum yok konsolu aç çıkar bilmem ne.günlükleri kullanıyorum.ahahaha ben iflah olmam haa :)

Son düzenleme:
Vitrin aldığım için içini doldurmaya hem şık hemde kullanabileceğim bardak takımı aldım. Markası farklı lms diye puanlı siyah gri, 200 küsürlüydü sanırım. desen aynı ama içinde paşabahçenin ürünleri de var.

6 adet
çay tabağı
çay bardağı
meyvesuyu bardağı
kadeh takımı
su bardağı
sürahi var

Sende böyle kullanışlı bir takım alabilirsin.
:34:

sırf vitrin içinde süs diye dursun istemediğimden çok dallı güllü bir şeyler almayı düşünmüyorum açıkçası.:31:

canım paşabahçede çok şık bardaklar var.Bence onlardan al 12 tane yeter.Ayaklı su bardaklarıda çok hoş duruyor sofrada.:) öyle yaldızlı allı pullu şeylerle uğraşma.Sade ve şık olsun yeter.:34:

bende buna karar verdim cnm zaten.aynen hiç gerek yok. 12 tane su bardağı.12 tanede ayaklı meşrubat bardağı yeter.. sanki hergün içki içiyoruz. hiç gerek yok :)

hepinizle aynı fikirdeyim arkadaşlar.
bende paşabahçeden 12 meşrubat, 12 de kadeh/ayaklı bardaklardan ve sürahisini almayı düşünüyorum.
birde belki çay bardakları şıksa ve uygunsa 12 şer tanede onu eklerim..
yaldız, sim, taş vs vs hoşlanmıyorum..

Son düzenleme:

Cok dogru yapmissin en mantiklisi ben aldim su takimi dunyaninda parasini verdim cok pismanim hic kullanisli degiller vitrin süsü resmen bide durduklari yerde tozlanip is cikariyorlar basimiza:)

bende 12 li set aldım güralların çay takımı..sonra paşabakçeniin de 12 li su bardağını alacamm güzel birde sürahii yeterr yanii..bendee çok kalabalığı sevmiyoruumm..

Cok uzun süredir arastiriyordum nihayet bugün elime ulasti :))) bende tasli yaldizli bisey istemedim onlari makinada yikama olmuyormus.cekemem valla hic ugrasamam :) kcd'nin gardenya sini aldim istersem vitrin icine de kullanabilirim.fiyati da digerlerine gore oldukca uygun.sitesinden bi bak istersen.

Bende kcd gardenya almıştım :) Taşlı yaldızlı şeyleri sevmediğim için ve bulaşık makinesinde yıkayabileyim diye kesme bardak tercih etmiştim. Ama gelin görün ki 7 aylık evliyim ve hiç kullanmadım daha. Kutusundan bile çıkmadı :43:
Çeyiz uğruna gerekli gereksiz neler neler almışım, evlenince anladım :31: :6:

Son düzenleme:
Back
X