Kızlar merhaba kafayı yiyecegim bu testler yüzünden

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
816
251
103
Günaydın kızlar ya nerdeyse on gündür test yapıyorum bazen çizgiler hemen değilde yarım saat sonra beliriyordu ama çok aşırı silikti bugün tekrar yaptım hemen bir dk içerisinde çıktı ama halen silik nasil yapayım bilemedim lütfen bana akıl

Eklentiler

• 1000073769.webp
    1000073769.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 89
  • 1000073768.webp
    1000073768.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 1000073805.webp
    1000073805.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 1000073806.webp
    1000073806.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 92
Kan verseniz daha net olmaz mı yalancı pozitif de olabiliyormuş bir de fotoğraftan kaynaklı sanırım ben göremedim diğer çizgiyi

Kan verseniz daha net olmaz mı yalancı pozitif de olabiliyormuş bir de fotoğraftan kaynaklı sanırım ben göremedim diğer çizgiyi
Olabilir canım buraya yükleyince resimler tuhaf oluyor ama bariz gördüm yani kan vermeyede korkuyorum çıkmaz diye

Eklentiler

• 1000073808.webp
    1000073808.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 1000073807.webp
    1000073807.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 1000073805.webp
    1000073805.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 83
Olabilir canım buraya yükleyince resimler tuhaf oluyor ama bariz gördüm yani kan vermeyede korkuyorum çıkmaz diye

Ya sizi çok iyi anlıyorum ben de gebelik çok istiyorum ama bu şekilde sık sık bakmak umutlanmak da bizleri strese sokuyor neticede yoksa eninde sonunda öğreneceksiniz varsa da ona göre yaşamınızı düzenlersiniz mübarek ramazan ayı oruçluyum dua ediyorum size bana isteyen herkese rabbim en kısa sürede nasip etsin ama korkmayın kanınızı verin stresiniz de azalır 🌼❤️

Ya sizi çok iyi anlıyorum ben de gebelik çok istiyorum ama bu şekilde sık sık bakmak umutlanmak da bizleri strese sokuyor neticede yoksa eninde sonunda öğreneceksiniz varsa da ona göre yaşamınızı düzenlersiniz mübarek ramazan ayı oruçluyum dua ediyorum size bana isteyen herkese rabbim en kısa sürede nasip etsin ama korkmayın kanınızı verin stresiniz de azalır 🌼❤️
Çok teşekkürler ya duaniza benide dahil ettiğiniz için canım bende oruçluyum aynen çok dua ediyorum Allah'ım varsa bir işaret olsun yoksada bu umuttan vazgeçeyim diyorum on gün önce verdim canım negatifdi tam vazgeçtim yoktur dedim tekrar bir tane yaptım o ara tekrar silik çıktı bir dahada bırakamadim yapmamayı sürekli elim gebelik testlerinde

Allah kabul etsin canım orucunu

Canım merhaba, ben yeni gebe kaldığımı öğrendim. Çok uğraştım özellikle son 6 ay çok gergindim her ay testler havada uçuşuyordu. Sonra doktora gittim çünkü olmuyor diye üzülmekten adet düzenim de bozuldu bu defa, çok kızdı bu kadar stres adet düzenini bile mahvetmiş, sen bu kadar istedikçe bu gebelik oluşmayacak ne zaman akışına bırakıp ya nasip diyeceksin o zaman bana gebe olarak geleceksin dedi ve dediği gibi de oldu, son iki ay hiç test yapmadım ve olursa olur olmazsa vardır bir vakti hayırlısı ile demiştim . Ve bu ayın 18 inde gecikme ılunca yine acaba ne oldu kist falan mı derken ultrasonla gebe olduğumu gördük, doktor dedim ben sana senin tek düşmanın stres dedi. Hiç test yaptın mı dedi ben de hayır söz vermiştim kendime dedim bam gördün mü dedi. Sana tavsiyem ilişkiden sonra baza başlığına ayaklarını uzat anın tadını çıkar. Rabbim diye bol bol dua et. Seni çok iyi anlıyorum rabbim sana da bu kadar isterken kucağına hayırlı tez vakitte çok aratmadan sağlıklı bir evlat nasip etsin. Lütfen umudunu yitirip, kendini üzüp testlere para verme . Lütfen. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Canım merhaba, ben yeni gebe kaldığımı öğrendim. Çok uğraştım özellikle son 6 ay çok gergindim her ay testler havada uçuşuyordu. Sonra doktora gittim çünkü olmuyor diye üzülmekten adet düzenim de bozuldu bu defa, çok kızdı bu kadar stres adet düzenini bile mahvetmiş, sen bu kadar istedikçe bu gebelik oluşmayacak ne zaman akışına bırakıp ya nasip diyeceksin o zaman bana gebe olarak geleceksin dedi ve dediği gibi de oldu, son iki ay hiç test yapmadım ve olursa olur olmazsa vardır bir vakti hayırlısı ile demiştim . Ve bu ayın 18 inde gecikme ılunca yine acaba ne oldu kist falan mı derken ultrasonla gebe olduğumu gördük, doktor dedim ben sana senin tek düşmanın stres dedi. Hiç test yaptın mı dedi ben de hayır söz vermiştim kendime dedim bam gördün mü dedi. Sana tavsiyem ilişkiden sonra baza başlığına ayaklarını uzat anın tadını çıkar. Rabbim diye bol bol dua et. Seni çok iyi anlıyorum rabbim sana da bu kadar isterken kucağına hayırlı tez vakitte çok aratmadan sağlıklı bir evlat nasip etsin. Lütfen umudunu yitirip, kendini üzüp testlere para verme . Lütfen. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Çok teşekkürler desteğiniz için ne güzel anlatmışsınız kendinizi sizin adınıza çok sevindim hayırlı evlat olur isallah mutlu oldum gerçekten çok doğru söylüyorsun canım özellikle son iyi aydır çok yapıyorum çok para verdim bu testlere zaten kendime söz verdim artık test yapmayacağım Allah'a bırakacağım gerçekten vakti ve zamanı geldiğinde herşey olacaktır bende inanıyorum yumurtlama vs takip etmekte fayda olmuyor demekki daha zamanı değil rabbim herşeyi bizden iyi bilir 🥰🥰🥰

Negatif bu testler siz çok istediğiniz için görüyor olabilirsiniz önceki testlerinizi de görüyordum onlarda olsa bunda da kıpkırmızı çıkması lazımdı bence kendinizi boşu boşuna yıpratmayın zamanı vardır belki

Bende bugun gecıkmemım ıkıncı gunu test yaptım negatıf
Canım hakkında hayırlısi olsun adet olmadığın sürece umut vardır benimde önceki hamileliğimde iki ay adet olmadım hiçbir testte çıkmadı en son artık kafayı yiyecektim tam o sırada hamile olduğumu öğrendim hemde 36 değerle şok olmuştum o yüzden zaten bekliyorum adet olmadığın sürece her zaman umut vardır

Back
X