• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar,merhaba))hem tanismak hem paylasmak istiyorum)! (p.s.ben rusum)!!Resmim icinde

tugrulbey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
74
2
36
34
İstanbul
Kizlar merhabalar))Aslinda eski biriyim))yani okuyordum sizi 2 sene,yazmiyordum,zaten kayit degildim...
Istanbulda 4 sene yasiorum,26 yasindayim,evliyim,esim turk,1 kiz cocugum var gezel Aysecik 3 yasinda)
neden burda hep okuyordum,cunku memelerim cook kotu olmus))yani hamelilikte 25 kg aldim,sonra da1 sene emzirdim,sonra o kilolari verdim,memelere ne oldu tahmin ediyorsunuz))))Yaptirmak karar verdim,ama inanin doktoru bulamiyordum,her sey okudum burda,cok doktorlara gittim,canima yakin ve ideal bulamiyordum.....
Zaten cogu paranin pesinde,hemen cikiyordum kliniklerinden,bi kac cok professional gibi gelmedi,herkez sorunlarlaydi yani))))bilmiyorum belki ben fazla istiyorum)))
Bulustuk bizim rus kizlarla burda, boyle boyle anlattim,sizde var mi bi doktor sordum,zaten hemen birini tavsiye etmisler,ya aptaldim niye once sormadim))TUGRUL MARAL diyorlar.....tamam adressini baktim Levente zaten klinigi var,gittim ya o kadar guven verdi ki bana,o kadar anlatti,o kadar gosterdi,ve anladim bu isteeeee,Allah sukur bulduuuum)))parayi zaten hemen anlastik 6 bin hem diklestirme hem 225 cc silikon Mentor karar verdik....Gelecek gun yani 14 kasim gittik o Central Hospitale ve yaptirdik))ve inanilmaz mutluyum,gercekten adam biliyor isini.....Ve bu kadar guzel davraniyor ki,para verdikten sonra dusundum acaba degisir mi,ama o surekli yaziyordu,soruyordu,bi aci var mi?bi rahatsizlik var mi?ve arkadaslarim diyorlar kerkeze oyle.....
Yani ne soylemek istiyorum boyle suuuuuuuper doktorlara herkez bilsin!!!Tugrul bey gercekten inanilmaz guzel bi doktor,bugun ozelikle kayit oldum sizinle paylasmak icin,belki benim gibi kizlar var,senelerce geziyorlar ve bulamiyorlar iyi doktora....
Bikac arkadas burnu yaptirmis Tugrul beyle,onlara bakarak simdi ben de istiyorum,1,2 hafta sonra onu da yapyiricam insallah)

Gecmis olsun canim iyi ki yaptirmissin dogumdan sonra ozelliklle ben de ayni durumu yasadim simdi coook mutluyum...guzelligine guzeelik katacaktir..sorunsuz bir iyilesme donemi diliyorum sana...;)

Cok güzel görünüyor yaptırdığima deymis diyebilirsiniz benim bugun 4 günüm ama boyle gösterişli bi görüntü yok o yüzden mutsuzum cok:(

Gecmis olsun canim iyi ki yaptirmissin dogumdan sonra ozelliklle ben de ayni durumu yasadim simdi coook mutluyum...guzelligine guzeelik katacaktir..sorunsuz bir iyilesme donemi diliyorum sana...;)

Cok sagol!Tesekkurler)):16::16::16:Iyili yaptirdim.....bi seye sadece pismanim NEDEN ONCEEEEE YAPTIRMADIM YAA???

Tesekkur ederim,silmek sansi var mi acaba?

kas üstü mü oldu sanırım öyle.. çok güzel olmuş güle güle kullan.. fiziğin de çok güzel bende hamileyken 20 kilo aldım sende hiç 25 kilo almış gibi değilsin :nazar: maşallah..

buarada konunu okurken zevkle okudum çok tatlı yazmışsın yarım yarım cümleler çok hoşuma gidiyo benim :))

bıse sorcam..amelıyat sonrası hareketlerde bı sıkıntı oldu mu?
yanı kolları kaldırırken fln..yada amelıyat sonrası acı sızı falan?

Back