Doğuma Hazırlık kızlar merhaba doktor oğlum olacağını söyledi yaman ismi nasıl sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ftmkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
26
0
kızlar merhaba doktor oğlum olacağını söyledi yaman ismi nasıl sizce sizin beğendiğiniz isimler nelerrr

Bence güzel bir isim değil, çocugun karekteri üzerinde etkisi vardır ismin ; bilimsel olarak bile kanıtlandı.

İsim aklıma gelmiyor.

Ben seviyorum Yaman ismini. iddalı güçlü karizmatik bir isim :emir_bebek:

bende beğenmedim.yaman aslına bakarsan pekde tercih edilen bi isim değil.anlam olarakda çok hoş olduğu söylenemez.kurnaz korkulan gibi anlamlara da geliyor diye biliyorum.yinde senin tercihin tabi.

yaman ismini bende pek sevemedim açıkçası
daha farklı bir isim bulabilirsiniz ....
benimde rabbim nasip ederse oğlum olacak
babası BATU olsun dedi bende tamam dedim :)
benim beğendiğim hiçbir ismi beğenmedi yaaaaaa
ben sana beğendiklerimi yazayım belki fikir olur ne dersin :)
eymen, doruk, tuna ,kaan, berk ,onur, uras, arman, utku, sencer,arel ama hiçbiri olmadı beğenmedi kociş :)

ben yaman ismini sevmiyorum ama zevkler çok farklı tabi :) sen beğeniyorsan yaman ismini koy bebeğine :)

yaman ismini bende pek sevemedim açıkçası
daha farklı bir isim bulabilirsiniz ....
benimde rabbim nasip ederse oğlum olacak
babası BATU olsun dedi bende tamam dedim :)
benim beğendiğim hiçbir ismi beğenmedi yaaaaaa
ben sana beğendiklerimi yazayım belki fikir olur ne dersin :)
eymen, doruk, tuna ,kaan, berk ,onur, uras, arman, utku, sencer,arel ama hiçbiri olmadı beğenmedi kociş :)

güsel isimler koymuşsun. ben de arel i beğenmiştim ama herkes ariel gibi deyince vazgeçtim. benim beğendiklerim çınar tuna murat enes hakan rüzgar

X