Kizlar mahvoldum :(((((((

Allah şifa versin inşallah...
sabırla ve zamanla geçecek bir rahasızlık ama Allah daha kötüsünü göstermesin inşallah çocuklarınıza birşey olmasın inşallah......

kıyamam sana.hem sana hem de çocuklarına çok üzüldüm.Allah bi an önce şifa versin canım

canım allah sabır versin ama senin yanında muhakkak birilerinin olması gerekiyor en çokta oğlunun çorbayı içişine çok duygulandım allahım çok acil şifalar versin inşallah inşallah şuan daha iyisindir

cok üzüldüm ya...
gecmis olsun canim....
insallah tez zamanda düzelir ayaga kalkarsin...

Rabbim kısa zamanda acil şifalar versin arkadaşım
insanın hasta olmasından ziyade kimsesiz olması daha çok yıpratıyor insanı
tez zamanda iyileşip yavrularına doya doya bakarsın inşallah

büyük geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun görünmez kaza bu olsa gerek en kısa zamanda toparlanırsın inş. ahhh be anam çokta uzaktasın gelir yapardık çorba yavrulara şifa versin mevlam sana

çoook geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm kırık nedir biliyorum anneminde kolu kırılmışdı 1 sene önce kadar...
gerçkden zor ama allah kolaylığını veriyor inan sende inancını yitirme hiçbirzman..
allah yardımcın olsun canım ...

allah yardımcın olsun..kuzenımde benım düğünume gelırken kaza yaptı..onada 4 tane platın taktılar..Allaha şükür çok ii aksamıyoda canını sıkma sen sabret gececek.
sevgıler

Evet, durumunu merak ettim, lütfen yazarmısın, bu arada cidden canım acıdı okurken, keşke komşu olsaydık da yardımcı olabilseydim, inanki çocuklarına bakamamana, yerinden kıpırdayamamana çok üzüldüm, offf Allahım gurbet ne zor.

CNM BENIM ÇOK ÇOK GECMİŞOLSUN CNM ...aLLAH BETERINDEN SAKLASIN BETERIN BETERI WARDIR DERLER...yanında kımsenın olmamasıda zor ..gurbette olmak en zoru hele..inşallah en kısa zamanda saglıına kavusursun cnm benım...Allah şifa wersın.

canım ya kıyamam sana Allah şifa versin tatLım duacınım herkes gibi...tez zamanda iyileşirsin inşallah...bol bol ya fettah tesbihini çek. gönlün ferahlar,işlerin kolaylaşır Allah'ı izni ile...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…