Kızlar lütfen yardımm eşimle ilgili

Saf mısınız, geniş mi, eşiniz mi çok zengin nedir bu akıl tutulmasının sebebi ben anlamadım. Bosanin demeyi düşünmüyorum. Ayrılma niyetiniz yoksa telefon kurcalamayın durduk yere arıza çıkarmanın ne manası var madem? Bir de arada cybh testleri yaptırın ne olur ne olmaz.

Hemen boşanır mısınız? Siz inandınız mı bu söylediğinize? Yahu adam sizi kerelerce aldatmış. Aynen isteseniz hemen boşanırsınız çok inandırıcı. Sonrası dediğiniz nedir? Adam sizi aldatmaya devam edecek kabullenin bu durumu. Telefon karıştırmayı falan da bırakın. En azından bilmezseniz kafanız rahat olur. Öyle geçinir gidersiniz işte hayatınız da bozulmaz

Siz boynuzlanmaya devam edin. Bişey yapmayin.

hiçbir şey yapmak istemiyorum akşam geldin hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum ama benim içim çok sıkılıyor
Offf daral geldi bu kadınların bu davranışlarından eski sevgilisi yazmış adam cevap vermiş ve susacağım he var ya öyle susmak şöyle dursun anasından doğduğuna pişman ederim eve almam siz niye susuyorsunuz ki sokmayın eve neden derse de adam ol da gel derim siz kendi içinizi sıkın durun o da gönlünü eğlendirsin eski sevgili de nasıl midesizmiş öyle evlenmiş barklanmış adama yazmış onun da gider saçını başını yolar sonra da kocam olacak o alçağı anasından içtiği sütü burnundan getiririm net susmayın kardeşim susmayın ben okurken içim sıkıldı bu kadınların pasifliğinden bu erkekler işte hanım nasılsa susar modundalar

Siz bence trollsünüz bilerek böyle konular açılıyo gibime geliyor. Yoksa bi kadın hangi akla hizmet bunları yazar anlamıyorum. Eğer gerceksenizde zaten sizin gibi kadınlar boşanamaz, boşansam diğer erkekler farklı mı olacak sanki der çünkü gurursuz yaşar erkeksiz yaşayamaz

Amaaan çek sineye ne olacak öncekileri çekmişsin bunumu hazmedemeyeceksin?

Ben sana bu adamdan ayrıl dersem ayrılacak mısın? Yok. O yüzden sana yardımcı olamam kusura bakma.

Ruslara falan kalp atmış Rusça bir şeyler yazmış önemsemedim sonuç olarak hani yabancı onlarla ne olabilirki dedim…
Böyle düşünen birine kimsenin verdiği akıl işlemez.Sizde yapın yabancılara öpücük atın,eşiniz görsün o zaman anlarsınız ne olduğunu

Duzenli bir sekilde aldatiliyosunuz farkindamisiniz? Ayni seyi siz yapsaniz orospu olurdunuz bunlari bi dusunun belki ne yapmaniz gerektigini anlarsiniz

Yok kız incir çekirdeğini doldurmaz senin anlattıkların. Kadınlar yabancı uyruklu, e eski sevgiliside yabancı sayılmaz. Boşver anam sen kocişine sunumlu kahveler yapmaya devam et. Hayat kısa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…