Kızlar lütfen yardımm eşimle ilgili

Boşanmak istemiyorsun, geleceğim-düzenim ne olur diyorsun!
Yakaladım msjları canını okurum demiyorsun, telefonunu karıştırdığımı öğrenirse çok çook kızar diyorsun!
Ruslarla bi şey olmaz eski sevgilisiyle bi şey olabilir mi diye mi merak ediyorsun? Yoksa geçmişteki ya da gelecekteki aldatmaları sorun değil ama ben merakıma yenilip görünce kocamı sevesim-öpesim gelmiyor; bunun üstesinden nasıl gelirim diye mi soruyorsun?
Ben seni anlamakta biraz zorlanıyorum ama hadi şöyle cvp vereyim. Parasız kalırım, ortada kalırım diyorsan bir an önce birikim yap, bol bol mal mülk aldır ki bi aksilik çıkarsa geleceğinden endişe etmeyelim. Dikkatini çekmedi ama zührevi hastalıklardan korunmak için tüm dünya p..vatif öneriyor, sizin aileye de ciddiyetle ve şiddetle öneriyorum. Allah rızası için çocuk yapmayın. Çocuk olunca düzelmiyor ve olurda ilerde ayrılırsanız çocukluyken iyi bir koca bulmanız zor olur. Toplumu değil, çocuğu değil kendinizi düşünüp çocuk yapmayın. Yazık olmasın çocuğa da. Lütfen eşinizin telefonunu hiç ama hiç ellemeyin. Geciktiği akşamlarda söylediği sözlerin yalan olduğunu düşünüyorsanız lütfen öyle değilmiş kocanız en dürüst ve sevgi dolu kocaymış gibi 3 maymunu oynayın. Ayrılmıyorsanız mutlu olmanızın tek yolu bu. Lütfen dediklerime kulak verin ve burayı da gereksiz meşgul etmeyin. Benim gibi kadınlar yazınızı okuyunca oturduğu yerde sinirleniyor. Hepimize huzur verin di mi!

telefonu karıştırdığımı bilmiyor o şifreyi bilmiyorum sandığı için ortada bırakıyor
Hepsinin ekran görüntüsünü alıp kendime yollar sonrada adamı yüklü meblağla bosardim. Bosardik. Ama siz buna alismissiniz galiba. Ruslarla ne olacak ki demek ne ya. Allah vermesin kimseye. Daha ne yapsın adam.

Adam her çiçekten bal alırken siz nasıl sevildiğinizi düşünüyorsunuz? Gidecek yerim yok, tutunucak gücüm yok diyin gerekirse ama kendinize dürüst olun. Beni seviyor diye üstünü kapatıp kendinizi kandırmayın. Siz bir psikoloğa ve jinekoloğa sonra da dişli bir avukata gidin lütfen. Kendinize yazık etmeyin.

Böyle durumda çocuk yapılır. Adam eve bağlanır ve evinin adamı, çocuğunun babası olur. Sizi çok sevdiği belli. 363837 tane kadını, sizin değerinizi anlamak için yoklamış. Eski sevgilisini de bacısı gibi görüyor, biz anladık siz nasıl anlamadınız bunu?

Ayrıca Ruslar aşırı güzel oluyor, uzun bacaklar, beyaz tenler… ama üzülmeyin. Sizden güZel değillerdir. Hem abazalığı sayesinde kocanızın pipisi gelişmekle kalmıyor, Rusçası da ilerliyordur. Her şeye olumlu bakın. Siz fazla negatifsiniz, he birde ne içiyorsanız içmeye devam Edin. Bu kafaya ulaşmak kolay olmamıştır

Bunları miden nasıl alıyor nasıl hala tamam diyip gecebiliyorsun nasıl hala hazmedip aynı yatağa bas koyabiliyorsun ilk gördüğünde kapının önüne koyman lazımdı .. boşan kizim boşan çocuk yoksa sanslisin varsa da bişey ifade etmiyor boşan yani kendi ayaklarinin üzerinde dur

Boynuzlarınız arşa ulaşmış ama yapabildiğiniz tek şey kocanıza surat asmak. Bu genişliğinizi ayakta alkışlıyorum, her kadın yapamaz bunu ahsjsjsj

telefonu karıştırdığımı bilmiyor o şifreyi bilmiyorum sandığı için ortada bırakıyor
Şimdi bu adam siz telefonu alıp msjları okuyunca pisman olup af dilemek yerine bide size kızdı öyle mi ? Üstüne bide telefona şifre koydu ben yaparım sende karışamazsın der gibi !Kaç yaşındasınız ?

Bu kadar şeyin normal olduğuna size eşiniz mi inandırdı?Kadınlarla konuşma yakaliyorsun,fotoğraf yakaliyorsun hepsi normal geliyor..Eşini aldatmayan erkekler de var bu hayatta aklında olsun yine de..

Tek derdiniz telefonunu kurcaladığınızı anlaması mı?
hani ayrılsam ne olacak ki sanki ondan sonraki insan çok farklı mı olacak gibi düşüncelerim var
Siz evlilik böyle bişey mi sanıyorsunuz? Herkes aldatılıyor ama görmezden geliyor mu sanıyorsunuz? Hanımefendi biz aldatılıp oturmuyoruz. Bizi insan yerine koyan, saygı gösteren, karşılıklı güven içerisinde evlilik yapabileceğimiz adamlarla beraberiz.
Boşanma seçeceğini elemek için her türlü mazereti sunmuşsunuz. Çalışıp kendi hayatınızı idame ettirmek o kadar zor değil. Bişeylere emek vermek ve karşılığını almak çok güzel ve tatmin edici bir his. En azından kendinize saygınızı, onurunuzu korursunuz.
Yarın öbür gün cinsel yolla bulaşan hastalıklardan da kaparsınız ama önemli değil yeter ki kocanız ile nikahınız dursun.
Herşeyi sineye çekmişsiniz en azından ne yapayım diye sormayın.
Özgüvensiz, onursuz, gurursuz, aldatılmanın zirvesinde hayatınıza devam edin.
Kendini yazıyorsunuz telefonuna bakmaya korkuyordum başka şeyler bulacağım diye, bunlar iyi günleriniz. En azından çocuk yapmayın da sizin kafa yağınızda bir birey daha eklemeyin topluma.
Siz kendinizi sevmiyorsunuz, saymıyorsunuz, insan yetine koymuyorsunuz. Eşiniz sizi neden sevsin? Tek amacınız birinin karışı olmak. Bu günlerinizi mumla arayacaksınız.

sen delilleri topla kenarda dursun, boşanmaya karar verdiğinde delil olur elinde. Allah yardımcın olsun.

Çocuk yap. Böyle durumları kabul edip edip yapıyosunuz çocuğu ondan sonra düzeldik diye kendinizi kandırıyosunuz. Hem onca olay yaşamış ayrılmamışsınız hem de şimdi napim diyosunuz. Oturun tavuk pilav yapın akşama. O da yesin hep beraber afiyet olsun size de. Hayret bir şey vallahi.

Bir daha kocanızın telefonuna elinizi sürmezseniz gül gibi yaşar gidersiniz.

telefonuna bakmayıverin Aman ağzınızın tadı kaçmasın bi yerinizin rahatı bozulmasın

Gerçekten bu kadar şeyin üstüne ne yapmalıyım mı diyorsunuz? Ayrıca ondan sonraki insan farklı mı olacak sanki demişsiniz, birisi olmayıversin? Yani illa hayatınızı sürdürmek veya yaşamak için bir erkek mi gerekiyor? Güvensiz ilişkidense bekarlığı, kendi ayaklarım üzerinde durmayı tercih ederim. Sizde öyle yapın bence çünkü bu adam düzelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…