- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Bütün erkekler ahlaksız değil.sanki ondan sonraki insan çok farklı mı olacak
Rus olunca sorun yok mu ney
Boynuzlu taç al kendine.Kızlar bunu ona nasıl söylersiniz ben ne diyebilirim
Yalnız kafa pırıl pırılOnları direk rusya uzaktadırlar diye düşündü garibim :)))
Biri bana burayı açıklar mı? Yani yanlış mı gördüm diye 2 hatta 3 kez okudum anlamadım. Yani playboy tarzı dergi çıkarmıyorlarsa nasıl bir işyerinde çalışanın çıplak resimleri olur?eşimin dükkanına yeni bir çalışan geldi onun çıplak resimlerini gördüm
Kendisinde yok ancak kapı komsularinda vardır illa ki,belki onlardan ödünç alır.Sizde hiç gurur yok mu?
Sirtini sivazlar aksama. Ne cinneti. Delirdin mi senHala cinnet gecirmediniz mi?
Sirtini sivazlar aksama. Ne cinneti. Delirdin mi sen
Tabiki,hemen masayı kurar,yemeklerini hazırlar,Binboğa balini yedirir yigidine.Sirtini sivazlar aksama. Ne cinneti. Delirdin mi sen
Telefonuma bakmayacaksın "seni rahat rahat aldatamıyorum keyfimi kaçırıyorsun" diye bir de tehtit etmiş densiz. Kaç yaş büyük sizden bu sözde çocukla konuşur gibi konusuyor. Yapacağınız şey belli bu heriften daha çocuğunuz yokken kurtulmakeşim ilk resimleri telefonunu o kızla mesajlarını falan gördüğümde bana çok kızmıştı telefonu bir daha karıştırmıycaksın işte eline almayacaksın diye bir zaman sonra şifresini değiştirdi
23 yaşında nasıl bir korku! Çocuk yokken daha kolay oluyor hem artık iletişiminizde kesiliyor. 36 yaşındayım 4 yaşında çocuğum kumar bağımlısı eş ve boşanıyoruz. Düzen müzen hak getire Allah büyükKızlar boşanmak kolay hemen boşanırım ama istiyorum ki hayatım düzene girmişken yeniden onun halt yemesi yüzünden benim hayatım tekrar bozulmasın yani aslında sonrası için ne yaparım diye düşünüyorum tek korkum sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?